-
[quote=Kennym;170145]kesinlikle haklısınız , dün ve bugun olduğu gibi int sitesi 10 la 11.30 arası arızalandı ve hesaba erişemedim ikisindede terste yakalandım , telefonla aradıgınızdada iş işten geçmiş oluyor maalesef.. bide savunmaları var ki akıllara zarar evt sorun var bir iki saate halledilir diye. zaten seans yogunken de işlemleri cok gec gonderıyolar ve genelde ıslem yapılamıyor piyasa emri gonderseniz nasıl oluyorsa hep tepeleri ve dipleri yakalıyor tersten..
aracı kurumlar özel program yerine int sitesinden işlem yaptırsalar hiç bu salak bankalarla ugrasmıcaz da işte onlarda bu imkanı vermiyor maalesef.. en temizi evden ekran vasıtasıyla takip etmek gerisi yalan.. soğuk su içe içe hastalanıcam yakında.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: daha da bankadan işlem yapmam.. adamların işlerine saygısı yok ki..[/quote]
aracı kurum üzerinden de e-broker kullanarak anlık işlem yapabilirsin kennym arkadaşım...tabi internet bağlantısı olduğu için orada da kesinti olabilir...yahu zaten vob un tamamı bile arada teknik arıza yaşayıp kesilmiyo mu..neyse..
-
[quote=ATHLON;170146]aracı kurum üzerinden de e-broker kullanarak anlık işlem yapabilirsin kennym arkadaşım...tabi internet bağlantısı olduğu için orada da kesinti olabilir...yahu zaten vob un tamamı bile arada teknik arıza yaşayıp kesilmiyo mu..neyse..[/quote]
matriksin e-broker programnını kullabilirmyiz veya nasıl kullanırız hesap açma anlamında
-
Matriks ve VST daha hiç problem yaşamadım... e-broker da bir sürü sorun yaşamıştım..Ben hızlı trader değilim bu arada... Günde en fazla 5-6 işlem yaparım...
-
öncelikle e-broker ınızın aracı kurum tarafınca tanımlanmış olması lazım...sonnasında e -broker indirildikten sonra kendi aracı kurumunuzu install aşamasında tanımlayıp işlem yapabilirsiniz...(sanırsam böyleydi)..lakin şahsen ben her zaman telefonunuzun ucunda anında ulaşabileceğiniz bir dealer ınız olmasında fayda vardır derim...
-
Eger isyerindeki bilgisayarda vob islemi yapıyorsanız calıstıgınız sirket proxy ile internete cıkıyorsa, e-broker programı ve matriks dataları ne yazık ki calısmıyor..özellikle kurumsal firmalarda calısanlar bu dertten muzdarip..bazı aracı kurumlarda web tabanlı(http) calısanlarda alım satım yapabiliyorsunuz,fakat anlık fiyatı icin manuel giris yapmanız gerekiyor..vob ıcın en iyisi ya slow traderlık ya da evde oturup calısmamak,yoksa calısırken kısa vadeli islem yapılmıyor ustadlar kendimden biliyorum:))
-
vst varsa o ayrı tabi ama onun için de lisans olması kurum çalışanı olunması lazım...ofis dışında vst kullanıldığını görmedim daha...
-
[QUOTE=elstock;170150]Eger isyerindeki bilgisayarda vob islemi yapıyorsanız calıstıgınız sirket proxy ile internete cıkıyorsa, e-broker programı ve matriks dataları ne yazık ki calısmıyor..özellikle kurumsal firmalarda calısanlar bu dertten muzdarip..bazı aracı kurumlarda web tabanlı(http) calısanlarda alım satım yapabiliyorsunuz,fakat anlık fiyatı icin manuel giris yapmanız gerekiyor..vob ıcın en iyisi ya slow traderlık ya da evde oturup calısmamak,yoksa calısırken kısa vadeli islem yapılmıyor ustadlar kendimden biliyorum:))[/QUOTE]
Evet işyerindeki güvenlik programlarını (websense vs) atlatmak için neler yapmazdım... Şimdi evdeyim rahatım :) Sankonun web sitesinden işlem yapardım o da Allaha emanet çalışırdı... Bakardım fiyat donmuş, arardım daha haberleri yok. Ben telefon açtıktan sonra ilgilenirler ve 1 saate kalmaz düzelirdi... :)
-
[QUOTE=ATHLON;170151]vst varsa o ayrı tabi ama onun için de lisans olması kurum çalışanı olunması lazım...ofis dışında vst kullanıldığını görmedim daha...[/QUOTE]
Nasıl :confused: Ben evden kullanıyorum...
-
VST kullanılması için benim bildiğim şirket çalışanı,lisanslı olunması lazım,ha bir çalışanın kullanıcı adıyla girilir onu bilemem,onun için de inanılmaz güven olması lazım flan...çünkü VST bir üye temsilciliği programıdır,müşteri programı değildir.O da belgeye dayanır kullanım için...
-
perşembe 57050 den al veren sistem hala al da....
tam 2.500 puan....
bana düşen ise ,hiç sorma..
-
[quote=abka;170155]perşembe 57050 den al veren sistem hala al da....
tam 2.500 puan....
bana düşen ise ,hiç sorma..[/quote]
benim sistemde aşşağı yukarı o kadar..ama ben şu an aynı dönem -1100 deyim... way **..
yandık be apke
-
[quote=ATHLON;170154]VST kullanılması için benim bildiğim şirket çalışanı,lisanslı olunması lazım,ha bir çalışanın kullanıcı adıyla girilir onu bilemem,onun için de inanılmaz güven olması lazım flan...çünkü VST bir üye temsilciliği programıdır,müşteri programı değildir.O da belgeye dayanır kullanım için...[/quote]
Vst sanirim ilk olarak Gedik Yatirimin İnt üzerinden vob işlemlerinin yapilabilmesini sagladiği program idi,
VOB-Ke ise VOB uyesi aracı kurumlarin turev lisansina sahip calişanlarina tahsis etttiği ekrandir.(VOB-KE programina vst diyenlerde oluyor sanirim sorun isim benzerlikleri)