[quote=Astatin;170156]benim sistemde aşşağı yukarı o kadar..ama ben şu an aynı dönem -1100 deyim... way **..
yandık be apke[/quote]
Ah sizi sistemine ihanet edenler .dng
Printable View
[quote=Astatin;170156]benim sistemde aşşağı yukarı o kadar..ama ben şu an aynı dönem -1100 deyim... way **..
yandık be apke[/quote]
Ah sizi sistemine ihanet edenler .dng
selamun alem :::
Arkadaşlar ben akbankdan işlem yapıyorum.... Sözün kısası bi aracı kurumna mı geçmeliyşm bi program mı almalıyım
[quote=fXci;170159]selamun alem :::[/quote]
alemun sela:..::..:
[quote=Kanaatkar;170157]Vst sanirim ilk olarak Gedik Yatirimin İnt üzerinden vob işlemlerinin yapilabilmesini sagladiği program idi,
VOB-Ke ise VOB uyesi aracı kurumlarin turev lisansina sahip calişanlarina tahsis etttiği ekrandir.(VOB-KE programina vst diyenlerde oluyor sanirim sorun isim benzerlikleri)[/quote]
yesss indeedddd:)
[quote=mlk1;170160]Arkadaşlar ben akbankdan işlem yapıyorum.... Sözün kısası bi aracı kurumna mı geçmeliyşm bi program mı almalıyım[/quote]
Program matriks web sitesinden indiriliyor(e-broker),fakat programı calıstırmak icin aracı kurumdan alacagın username ve password e ihtiyacın var,onun icinde aracı kurumdan hesap actırman gerekiyor..
günlükler 64.000 den sat vermişti..60.000 den al verecek...
[QUOTE=abka;170164]günlükler 64.000 den sat vermişti..60.000 den al verecek...[/QUOTE]
abke abey dun sana dedimdi 10472 önemliydi namıssız dejee 10471.56 kapamıs :::
bugun iş çıkardılar basıma gayri ::: piyasaye bakamadım zabahnan
saatlik graf boğa saldırısı devam diyor
[QUOTE=mlk1;170136]Ort. nasıl oluyor ikisinin pozisyon seviyesinin ort alıp maliyet mi çıkarıcam bi örenkle açıklayabilirmisin.[/QUOTE]
farklı fiyatlardan alınan kontratlardan bir miktarını sattığın zaman sistem ilk aldığını sattığını hesap ederek ort. değiştiriyor.. ilk giren, ilk çıkar muhasebe sistemi geçerli borsada.. yani senin ort. hesabınla sistemin ort hesabı farklı oluyor.. bu yüzden soruyorsun diye düşümdüm.. yoksa kar-zarar açısından hangi maliyetle olanı sattığının bir önemi yok..
eskiden vergi varken önemi vardı bunun.. elinde belli bir süre tutulan hisseler vergiden muafken ..
yani şu an hangisini önce sattığın hiç farketmez..
pfff vergi dedinizde, yılbaşından itibaren vobda da %10 stopaj olacaktı, bir değişiklik varmı o konuda bilen varmı geliyormu %10 stopaj?
abavv spot 60 didi.. zararda inat etmemek lazım mış.. bugun biton dayak yedim ama şuanı görünce şükretmiyo değilim. niyetleri bozuk allah sonumuzu hayretsin.. gene tırsar oldum short girmeye.. pifff short yok rocky short yok...dng.dng