cerfin aplaaaaaaaaaaaaa!
avatarımı boşuna mı bu tip bi yaratık yaptım ben. .lelele
Printable View
cerfin aplaaaaaaaaaaaaa!
avatarımı boşuna mı bu tip bi yaratık yaptım ben. .lelele
Onu bunu bilmem hastalık, bayram, yola çıkacağız derken 2000 puanı kaçırdım... Tüm kasım ayı boyunca ekran takip edip sistemi uyguladım 2000 puan karım var... Bayram dedik, yola çıkıyoruz dedik flat kaldık sistem 2 günde 2000 puand getirdi :(
on the way i think .. satış baskısı oluştu ... :D.. eheuhuehue
la ben yazmadan dibini bulmuş bunlar nasıl adam yaf.. cocuk oyuncagı gibi piyasayı bi aşş bi yukarı ..
[QUOTE=fXci;170165]abke abey dun sana dedimdi 10472 önemliydi namıssız dejee 10471.56 kapamıs :::
bugun iş çıkardılar basıma gayri ::: piyasaye bakamadım zabahnan[/QUOTE]
vob plans graf alalım fxci abey gayri .. :D:D:D %5 düşüş projekted olsun mümkünse .. ::::::
i think on the way too
[QUOTE=Astatin;170175]i think on the way too[/QUOTE]
gelsin patron yıprandık a* .. özellikle dowa .sinir oluyorum .. %5 den fazla düştüğü gün hayrıma helva dağıtacam ... :D:D:D
[QUOTE=unlimitted;170170]cerfin aplaaaaaaaaaaaaa!
avatarımı boşuna mı bu tip bi yaratık yaptım ben. .lelele[/QUOTE]
yeterrr bırak dolareslerimin yakasını..:..:
portföyü yarım günde ikiye katladın yetmez mi.. çek ellerini paracıklarımın üzerinden..:..::..:.dng
yoksa ben snein üstüne başka yaratıklar salacağım..:::::::::
[quote=Kennym;170173]la ben yazmadan dibini bulmuş bunlar nasıl adam yaf.. cocuk oyuncagı gibi piyasayı bi aşş bi yukarı ..[/quote]
İhsallah son atak shortcuları stoplattırmak icindir,astatin usta bi distribution var mı abi..var di mi varrrr...
arturu avatarmı yapsam diyorum patron .. avatrda artur varken güzel düşüyodu :::::: .. ehueuhhue
[QUOTE=Barney;170168]pfff vergi dedinizde, yılbaşından itibaren vobda da %10 stopaj olacaktı, bir değişiklik varmı o konuda bilen varmı geliyormu %10 stopaj?[/QUOTE]
vob da döviz kontratlarında zaten vergi var...
ama endekste gecen subatta kalktı..
[B]yinemi vergi olacak...ilk defa duyuyorum...[/B]
[quote=elstock;170178]İhsallah son atak shortcuları stoplattırmak icindir,astatin usta bi distribution var mı abi..var di mi varrrr...[/quote]
vob da distirbuşın her zaman vardır...ama kim kime ne distrub ediyo o önemli tabi:::::::::