bende BALTACI MEHMET paşayım..:)
Printable View
bende BALTACI MEHMET paşayım..:)
vob hisse adamı direk batırır..son dakikalardaki sebepsiz tcell,dohol tavanı hatırlarsınız..ertesi günde neredeyse dip açtı..
[QUOTE=QUEEN;75239]dolar çıkmış nikei düşmüş dow dax düşmüş banane diyen direnen vobu yanlışlıkla uzun olan jerfinin duası tutmaktadır[/QUOTE]
30,900 altına inerlerse okuyup üflemeyi bırakır anında keserim o kolu:)
[QUOTE=abka;75247]bende BALTACI MEHMET paşayım..:)[/QUOTE]
şimdi size bide catherina lazım :)
İnanamıyorum Jerfin dolarlarını satmış, bu gelişme dolarda düşüş sinyali olabilir :D Bugün gelecek veriler : EUR Perakende Satışlar (y/y) (Kas) 11:00 GBP GSYH (q/q) (Q4) 11:30 GBP Perakende Satışlar (a/a) (Ara) 11:30 CAD TÜFE (a/a) (Ara) 14:00
[QUOTE=traderx;75222]31200 manuel çeyrek long- biraz atraksiyon lazım.[/QUOTE]
31000 zarar kes seviyesi.
[QUOTE=Vob Trader;75251]şimdi size bide catherina lazım :)[/QUOTE]buda bizim 9.henryimiş..
:)
[QUOTE=Vob Trader;75251]şimdi size bide catherina lazım :)[/QUOTE]
vob trader nerelerdesin,
arada açılımlar bekliyoruz senden,
kriz kaos öfke bunalım şiddet çöküş ve en nihayetinde cinnet:..:
[QUOTE=abka;75254]buda bizim 9.henryimiş..
:)[/QUOTE]
sn abka gerçekden aslı astarı varmı bu baltacı olayının yoksa gerçekden asparagas bi efsanemi:)
[quote=abka;75254]buda bizim 9.henryimiş..
:)[/quote]
Ehhmmmm.. yalnız yanlış hatırlamıyorsan 9 uncu henry kraliçenin gayrimeşru çocuğuydu.. :) bu sayıyı değiştir istersen:D:D
[QUOTE=traderx;75255]vob trader nerelerdesin,
arada açılımlar bekliyoruz senden,
kriz kaos öfke bunalım şiddet çöküş ve en nihayetinde cinnet:..:[/QUOTE]
az yazıorum hatta belkide hiç yazmam duruma göre anamıza bacımıza söven barındıryolar burda çünkü:mad:
[QUOTE=Vob Trader;75256]sn abka gerçekden aslı astarı varmı bu baltacı olayının yoksa gerçekden asparagas bi efsanemi:)[/QUOTE]
aslı var, olmaz mı, unıversıtedeyken tarıh profumuz bızzat teyıd ettı.
[QUOTE=hexa;75252]İnanamıyorum Jerfin dolarlarını satmış, bu gelişme dolarda düşüş sinyali olabilir :D Bugün gelecek veriler : EUR Perakende Satışlar (y/y) (Kas) 11:00 GBP GSYH (q/q) (Q4) 11:30 GBP Perakende Satışlar (a/a) (Ara) 11:30 CAD TÜFE (a/a) (Ara) 14:00[/QUOTE]
atatin'in bedduası sayesinde endeks uzunda kaldım ya.:..:. hani pozisyonuma adapte olmak açısından sattım dolarlarımı:)
şaka bir yana şu anda 1.67 deki direnç 1.70 den daha kuvvetli.. 1.70-75 psikolojik direnç artık.. sağlıklı karar vermek için biraz izleyip ona göre poz açacağım tekrar..
[QUOTE=Astatin;75257]Ehhmmmm.. yalnız yanlış hatırlamıyorsan 9 uncu henry kraliçenin gayrimeşru çocuğuydu.. :) bu sayıyı değiştir istersen:D:D[/QUOTE]
herhalde 8. idi..hani şu aşkı için neler yapan neler..cnbce de dizisi var dıya..
bunlar kokuyuuu aldııı...garan 11milyon eksideeee efggggg
[QUOTE=rcp;75259]aslı var, olmaz mı, unıversıtedeyken tarıh profumuz bızzat teyıd ettı.[/QUOTE]
bende ögretim üyelerine sormuştum..dogru dediler...
[QUOTE=Vob Trader;75258]az yazıorum hatta belkide hiç yazmam duruma göre anamıza bacımıza söven barındıryolar burda çünkü:mad:[/QUOTE]
Bu sorunu umarim en kisa zamanda cözersiniz...
Cok güzel bir paylasim ortami ve keyifli bir muhabbet vardi, bir anda sürekli yazan bircok kisi yazmaz oldu...
Daha önce ne oldugu hakkinda hicbir fikrim ve bilgim yok, ama umarim en kisa zamanda bir cözüme kavusur...
Özledik ya o formasyonlari...
[quote=rcp;75259]aslı var, olmaz mı, unıversıtedeyken tarıh profumuz bızzat teyıd ettı.[/quote]
Tarih profun o tarihte yaşamadıktan sonra onu öğrenmek zor bence.
[QUOTE=abka;75263]bende ögretim üyelerine sormuştum..dogru dediler...[/QUOTE]
ancak savasın bıtmesı bu sebeple değildir, ordunun savasacak gucu kalmamıstır, yenıcerıler savas ıstememektedır gıbı sebepler de var, artık katerına yenıcerılere ne yaptıysa:)
[quote=asyalı;75262]bunlar kokuyuuu aldııı...garan 11milyon eksideeee efggggg[/quote]
Borsa kapanış 32000 bugünkü görüşüm değişmeyecek.
bazı nazar sahıplerının desteklerıne kanmayınız sayın jerfın, destekte samımı olan long poz alır.
[QUOTE=rcp;75259]aslı var, olmaz mı, unıversıtedeyken tarıh profumuz bızzat teyıd ettı.[/QUOTE]
[QUOTE=abka;75263]bende ögretim üyelerine sormuştum..dogru dediler...[/QUOTE]
ya benim anlamadığım bişi var. şimdi bu olay 3. Ahmed zamanında 1721 yılında Prut Savaşı'nda. Baltacı o zaman vezir. Zaten savaşı kazanmışız,mekanı kuşatmışız. Yani her halikarda ganimete de el koycan caterinayı da petroyu da esir alcaz. hem mekanı alırdık,hem ganimeti alırdık. Petronun da boynunu vurdurup, caterinaya istediğimizi yapardık. Bu noktada Baltacı ne akla hizmet öle bişi yapmış hala anlamış değilim:)
[QUOTE=Vob Trader;75258]az yazıorum hatta belkide hiç yazmam duruma göre anamıza bacımıza söven barındıryolar burda çünkü:mad:[/QUOTE]
hala utanmdan yazıyor ... diğer forumdan atıldığı için burada yazıyor ..biz diğer fırumda rahatsız olduğumuz için arkadaşlarla toplu olarak burada yazma kararı aldık arkadaşlarımın hepsi burada teo mbm catedral vobtrader cbaykuş furkan oğuzt hkayıkçı enorton ve burada tanıdığım birsürü değerli arkadaş var .. bende bu arkadaşların hatırına buradayım .. yoksa o aynı platformda yazamam ..mesajlarını görmüyorum banladım zaten .. diğer forumda bu forum hakkında alaycı yazılar yazan türkoğlu utanmadan yüzsüzce nick değiştirip nasıl buraya gelip yazabiliyor anlamıyorum ..
Yav yıllardır bu borsadayım da diyemiyorum.Yaşımı da biliyorsunuz.Bu borsada şöyle 15 senelik olalım da o cümleyi de kullanırız.Ama borsa artar.Daha önceki tecrübe bunu gösteriyor.
[QUOTE=kegen;75267]Borsa kapanış 32000 bugünkü görüşüm değişmeyecek.[/QUOTE]
bak bu öngöründe yanındayımmmm:)+.
makas eksi yönde neden bu kadar büyüdü yine. bilen var mı ?
hiç birşeyden haberim yok, iyikide yok.
poz tartışır, strateji paylaşır, aradada geyiğim yapar geçerim:D
biraz long tarafa geçtim
biraz daha dusup sonra tepki verecegiz:)
Sayın Hexen son durum hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim. teşekkürler. Bol kazançlar.
[QUOTE=rcp;75266]ancak savasın bıtmesı bu sebeple değildir, ordunun savasacak gucu kalmamıstır, yenıcerıler savas ıstememektedır gıbı sebepler de var, artık katerına yenıcerılere ne yaptıysa:)[/QUOTE]
Katerina nın torunları bizim şimdiki yeniçerilerden intikam almaya devam ediyor.usd üzerinden.:)
[QUOTE=rcp;75268]bazı nazar sahıplerının desteklerıne kanmayınız sayın jerfın, destekte samımı olan long poz alır.[/QUOTE]
göz var üzerimde göözz..sauron'un gözü mü desem, bazı elementlerin radyoaktif etkisi mi desem ne desem:..:
merak etmeyiniz safım aynı..:) onun hiçbir destek yazısı samimi olduğuna inandıramaz beni..:rolleyes:
bakalım daha ne kadar tutacaklar 200 lerde...Bu yataylıkta göstergeler yukarı çekiliyor...:yü::..:
[QUOTE=Astatin;75199]katicim, o haber dün düşmüş olmasın piyasalara :) Yani eğer taze haberse bu doların hali ne :) Benim yavru kutup ayısı fıkrasını bilirsin... Uleeyn madem ben kutup ayısıyım neden üşüyorum ........:..::..:[/QUOTE]
Dün akyatırım yaydı.. Ben pazartesi duydum.kom
[quote=nunu;75276]biraz daha dusup sonra tepki verecegiz:)[/quote]
biraz daha düşünce değilde yukarıya dönüş belirtileri ile biraz daha long olurum
[QUOTE=mmommo;75277]Sayın Hexen son durum hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim. teşekkürler. Bol kazançlar.[/QUOTE]
bikere ozelden yazmıstım ona bana onemli birsey gordugumde emın oldugumda yazıyorum mersiykim demisti yani milleti sebepsiz panikletmek istemez. o onemli birsey gordumu yazar zaten veya uyuyamı kaldın hexen babaa :p .kom
[QUOTE=mersiyk;75283]bikere ozelden yazmıstım ona bana onemli birsey gordugumde emın oldugumda yazıyorum mersiykim demisti yani milleti sebepsiz panikletmek istemez. o onemli birsey gordumu yazar zaten veya [COLOR="Red"]uyuyamı kaldın [/COLOR]hexen babaa :p .kom[/QUOTE]
bu ytayda oda uyuyakalmıştır...:..:
aps:191200,
dikkat dikkat, su ısınıyor, şortçular dikkatli olsunlar bence.
[QUOTE=kegen;75271]Yav yıllardır bu borsadayım da diyemiyorum.Yaşımı da biliyorsunuz.Bu borsada şöyle 15 senelik olalım da o cümleyi de kullanırız.Ama borsa artar.Daha önceki tecrübe bunu gösteriyor.[/QUOTE]
Tecrübe yıllar geçtikçe oluşmaz zaten, bir şeyleri yaşadıkça oluşur. Çünkü akıl yaşta değil baştadır, boynuz da kulağı geçebilir.
[QUOTE=VOBiX;75286]Tecrübe yıllar geçtikçe oluşmaz zaten, bir şeyleri yaşadıkça oluşur. Çünkü akıl yaşta değil baştadır, boynuz da kulağı geçebilir.[/QUOTE]
sn vobix kulagın algılaması kuvvetli ama boynuzda dikine gider :..: