-
[quote=selçuklu;170179]arturu avatarmı yapsam diyorum patron .. avatrda artur varken güzel düşüyodu :::::: .. ehueuhhue[/quote]
yok abi aman...ben ona artık avatar değil GAVATAR diyorum... GAVATARthur anlamında...hiç bir faydasını görmedik..brak sürünsün ..ne...
bende bu şirin babayı defedecem zaten:D
-
haa yaratık demişken unlimit.. rakamları senin kulağına fısıldayan yaratıkları bana göndersene biraz ödünç..:..:
yawf olmaz bu kadar.. allahtan iddiaya falan girmedim 59.800 için senle..:)))
-
[quote=abka;170180]vob da döviz kontratlarında zaten vergi var...
ama endekste gecen subatta kalktı..
[B]yinemi vergi olacak...ilk defa duyuyorum...[/B][/quote]
evet olacak.. döviz kontratlarındaki gibi olacak endeks kontratlarında da. gecen senenin başında da olucaktı ama 01.01.2010'a ertelemişlerdi enson... ama son durumunu bilmiyorum bende...
-
şanda ne [B]spotda nede vob endeks kontratında [/B]vergi,stopaj yok...
[COLOR="RoyalBlue"]yeni uygulama mı olacak mış..[/COLOR]
-
bu arada sistemin histeme attığı sopanın haddi hesabı yok 2 gündür **
-
[QUOTE=Barney;170184]evet olacak.. döviz kontratlarındaki gibi olacak endeks kontratlarında da. gecen senenin başında da olucaktı ama 01.01.2010'a ertelemişlerdi enson... ama son durumunu bilmiyorum bende...[/QUOTE]
hayır gecen sene uygulandı...tam bir ay(ocak-şubat 2009 da)......ama sonra spotta kaldırıldığı için vob endeks kontratındada kaldırıldı...
2008 de uygulanacaktı..ama 2009 a ertelendi..1-2 ay uyugulandı..ama bu arada spotda stopaj kalkınca vob endekstede kalktı...
[B]spottda stopaj olmadan vob endekste olmaz..zaten spotda olmadığı için kaldırıldı....[/B]başka bir uygulama yok...
-
[quote=jerfin;170183]haa yaratık demişken unlimit.. rakamları senin kulağına fısıldayan yaratıkları bana göndersene biraz ödünç..:..:
yawf olmaz bu kadar.. allahtan iddiaya falan girmedim 59.800 için senle..:)))[/quote]
zaten geçen iddiadan borcun duriii daha .dng
apla zirveyi aflamanın keyfi kibisi var mı yaw! msn'de olsan 575'ten kapandığımı da söylerdim. ikinci ekmek kadayıfını da alırdım. .lelele
yeni zirve için sularda yüzmeye devam ediyorum sessiz sessiz. yüzgeç görünüyo mu .kom
-
59850 den kısa...günlüklerin al vereceği nokta 60050...günlük kesinleşirse flat olurum..
çünkü günlüklerin al vereceği nokta geçmişte direnç olarak çalıştı.
-
[quote=abka;170187]hayır gecen sene uygulandı...tam bir ay(ocak-şubat 2009 da)......ama sonra spotta kaldırıldığı için vob endeks kontratındada kaldırıldı...
2008 de uygulanacaktı..ama 2009 a ertelendi..1-2 ay uyugulandı..ama bu arada spotda stopaj kalkınca vob endekstede kalktı...
[B]spottda stopaj olmadan vob endekste olmaz..zaten spotda olmadığı için kaldırıldı....[/B]başka bir uygulama yok...[/quote]
evet geçen sene şubatta kaldırılırken 2010a ertelendi denmişti, 2010da da uygulanmayacak yani, süper o zaman :):) thanks... moralim bozuluyodu o stopaj uygulamasına...
-
%3 yükseliş heyt be duabai batsaymış keşke %10 cıkardık o vakit..
yarın amerika da batarsa değmeyin keyfimize kafadan 250000 oluruz içler dışlar çarpımı yaptım böle çıktı :::
-
[QUOTE=unlimitted;170188]zaten geçen iddiadan borcun duriii daha .dng
apla zirveyi aflamanın keyfi kibisi var mı yaw! [COLOR="Red"]msn'de olsan 575'ten kapandığımı da söylerdim.[/COLOR] ikinci ekmek kadayıfını da alırdım. .lelele
yeni zirve için sularda yüzmeye devam ediyorum sessiz sessiz. yüzgeç görünüyo mu .kom[/QUOTE]
kazandıklarının yarsını bana transfer geçersen gelirim msn ye..:..::..:
ee hayde biraz da dolares sularında yüz.. yoksa koparcam o yüzgeçlerini bak kıskançlıktan..:..::..:
-
on the way ... hehhe gelemedi bi türlü vay a* ..