-
[quote=enorton;170254]Özür dilerim ama bu cümleden bir şey anlamadım... Hem ben orada espri yapmıştım ama nedense üzerinize alındınız oysa ki kimseyi kastetmedim... Birini kastetsem direk adını söylerim zaten... Neyse gereksiz bir konuyu uzatmaya da gerek yok... [B]İmzama[/B] dikkat çekerek sözlerimi sonlandırıyorum...[/quote]
Estf. ama soz o deil ben muhendisim. iktisatdan çok anlamam ama arz ve talep fazlalılıkları fiyata yansır .. Bu unsurların olmadığı yerde alıcı ve satıcıların davranışlarını yabancı yani onder piayaslar yon verir.
yani yanlış değil bu durumda talep fazlası fiyat belirlemede etkendir.
-
yani sizi kırmak veya inatlaşmak değil ... Haddimde değil zaten :)
-
Şimdi arz-talep, dış piyasalar-vob korelasyonu hakkında çok teorik bir mesaj yazacaktım ama hasta hasta üşendim yazmaya, benim yerime Asti yazar belki... :)
-
Buna benzer en son yükselişimiz 2-7 ekim arasında olmuştu... Snrasında ise uzun bir sistem çarpmaca yaşanmıştı... En azından benim sistemim için öyle olmuştu... Bu ay kontrat sayımı artıracaktım ama şu 3000 puanlık yükselişi kaçırdım ve şimdi muhtemelen sistem çarpmaca başlayacak, bizim plan da bir sonraki aya kaldı... Hırs yapmaya gerek yok... Zaten bir ayağım çukurda :)
-
[quote=mlk1;170258]Estf. ama soz o deil ben muhendisim. iktisatdan çok anlamam ama arz ve talep fazlalılıkları fiyata yansır .. Bu unsurların olmadığı yerde alıcı ve satıcıların davranışlarını yabancı yani onder piayaslar yon verir.
yani yanlış değil bu durumda talep fazlası fiyat belirlemede etkendir.[/quote]
Hocam zaten iktisatcı olsan burada olmazdın:)Buradaki cogu kisi mühendis ben dahil:))heralde sayılarla alakalı oldugu icindir,vob hayatım oldu,vob oturup vob kalkıyorum o derece..yas su an 32,soyle 40 lara bi gelsin orta yas sendromuna girip her tarafıma dovmede yaptıracagım vob yazan:)
-
bana öyle geliyorki aga shortta topladıgı yakıtla fizana kadar gider..
sembol haline gelen efg nin longlarını nerdeyse tamamen kapattıgını gosterip peşine baya kişi taktı sonra bi günde hüp çıkardı..
neyse fena çarpıldık bugun belki başka bahara ama mutlaka intikamını almak lazım bugunun..
-
[quote=elstock;170263]Hocam zaten iktisatcı olsan burada olmazdın:)Buradaki cogu kisi mühendis ben dahil:))heralde sayılarla alakalı oldugu icindir,vob hayatım oldu,vob oturup vob kalkıyorum o derece..yas su an 32,soyle 40 lara bi gelsin orta yas sendromuna girip her tarafıma dovmede yaptıracagım vob yazan:)[/quote]
kesin end. mühendiisisindir. :D
-
şimdi son düşüşü çok kişi kaçırmıştı ben bile yarım pozisyon girmiştim
bu psikolojiyle çok şortçu çıkacak "bak düşüşü kaçırdım bu fırsatı kaçırmayayaım hemen şortlayayım "diye ama
[B]akıllı paranın[/B] avucu kaşınabilir şort için en azından sistemlerin sat gelmesi beklenmeli bence... sağlam olur en azından
-
Bu topicte daha önce 15 dk macd tartışması da olmuştu ve yatay piyasada iyi çalıştığı ama trend piyasasında yamulduğu sonucuna varmıştık :) Bugün bir örneği daha görüldü ve bugün 59500 SAT veren macd 60400 Al verdi... Yükselen piyasada 900 puan zarar...
-
geceye flat bana ters..heyecan lazım..775 e 1/5 cık şort yazdım ve gittiler...geceye şort***
-
[QUOTE=sovalye;170267]şimdi son düşüşü çok kişi kaçırmıştı ben bile yarım pozisyon girmiştim
bu psikolojiyle çok şortçu çıkacak "bak düşüşü kaçırdım bu fırsatı kaçırmayayaım hemen şortlayayım "diye ama
[B]akıllı paranın[/B] avucu kaşınabilir şort için en azından sistemlerin sat gelmesi beklenmeli bence... sağlam olur en azından[/QUOTE]
Bundan sonra sisteme uymayıp, yola çıkıyorum diye flat kalanın ... :) Gitti gül gibi 3500 puan...
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/3446/ciyak.png[/IMG]
-
kafayı yemiş bunlar :)
ew ci arkadaslara bi sorum olucak .. şimdi 5.dalga iptal mi oldu ? yoksa 3. dalganın tepesi 62500 e kadar ihtimal dahilinde mi ?