Pambık nerde yaw...
Printable View
Pambık nerde yaw...
%4.15..way**.ne sürpriz yabancıymış bu beeee..yoksa dubaiden kaçan para bizemi geldi ehuhe
[QUOTE=Kennym;170271]kafayı yemiş bunlar :)
ew ci arkadaslara bi sorum olucak .. şimdi 5.dalga iptal mi oldu ? yoksa 3. dalganın tepesi 62500 e kadar ihtimal dahilinde mi ?[/QUOTE]
ben ewci değilim ama sayımım bu şekilde kennym patronaj . .. ehueuhe
[QUOTE=selçuklu;170108]ahanda endeks sayım .. c dalgası bittiyse yeni tepeye gider bence .. c dalgası bitmemişte olabilir . .bitmediyse c nin 4. dalgadayız .. 5. dalga yeni dip yaptırır endekse .. durum karışık yani .. ehueuhhue :D
[IMG]http://img513.imageshack.us/img513/8141/adszxm.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;170269]geceye flat bana ters..heyecan lazım..775 e 1/5 cık şort yazdım ve gittiler...geceye şort***[/QUOTE]
[B]ilk etap cortingalelerım 60850 yeresınden geldı gayri [/B]
[quote=enorton;170270]Bundan sonra sisteme uymayıp, yola çıkıyorum diye flat kalanın ... :) Gitti gül gibi 3500 puan...
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/3446/ciyak.png[/IMG][/quote]
ema dan başkasını arama.dng
sagol selcuklu patron .. sanırım grafın gerceklesecek.. ya bu gelen arap bızım aganın arabıstandakı yeğeni yada adamlara cok pis iteliyolar.. ıkıncısı ıhtımal dışı deli deliyi görğnce çomağını saklarmış hesabı bunlarınkı piyasa kardeslıgı kesın haberlerı vardır ve ortak calısıyolardır..
dow da 10500 üstüne çıktı sanırım tiedke mi ne onunda analiz yalan oldu .. üüüüüüüüü
adamlarda para var nasılda oynuyolar be.. piuvvv ulan bende olucak o para nevrini dönderirdim be vobun..
Belki deli diyebilirsiniz ama ben dayanamadım 60750 den az bişey longladım :::
lem efiksci..ne çalıyon Sazan patronajın avatarını ....benim bildiğim kızar..
[quote=Kennym;170255]evt biliyorum o bölümü , kenny kız arkadaşı ile yüzük takıyo ve bi genclik grubunun konserini izliyolar devamlı :))
ky nin southpark yansıması kennydir , istisnasız her bölüm ölmesi ky nin de piyasalardaki halini gösterdiğini düşünüyorum .. galiba sadece 1 bölüm ölmemişti o da bizim piyasada dogru yönü yılda bi kere tutturdugumuzun göstergesi :D
insanda cartman şansı olmalı aga bu piyasalarda yoksa işimiz zor :))[/quote]
evet haklısın.yardım almak lazım.fxci ve kuzuya tesekkurlerimi sunuyorum bu anlamda.hos bende cesaret olmadığından mutevellit surekli flat'im:)
benim soylediğim bölüm o değil.senin dediğin bölüm şarkıcı starların olduğu sanırım.hatta bi sahne vardı.yaklasık 10 kız ,grubu karşılarında gördüğünde ağızlarını açıyorlardı :)
bahsettiğim bölüm bu.kısa bi sahnesini buldum ama hangi sezon bilmiyorum.
12 ve ya 13 olması gerekir.Bunun en son sahnesi cok iyiydi.
(Kenny'e bir kız asılır,kenny aşık olur,daha sonra arkadasları kenny'i uyarmak ister.Kız arkadasının bi kashar oldugunu öğrenen kenny üzülmek yerine havalarda ucar) devamı için bölümün sonu sonu:),
[URL]http://www.videosift.com/video/South-Park-Kenny-s-girlfriend-is-a-notorious-whore[/URL]
900 atağında APS hızla düşmeye başladı..900 den bir parti daj aşortşayne
Geceye az pilav lönk, dow 11000 kapatır :::
[quote=enorton;170279]Belki deli diyebilirsiniz ama ben dayanamadım 60750 den az bişey longladım :::[/quote]
amigdalalar yusuf yusuftur herkeste şimdi:)