geceye projeksyon gereği .. full long ..
Printable View
geceye projeksyon gereği .. full long ..
cümleten iyi akşamlar .. avatar iyiymiş fxci ağbey . .ehehuhuehue:D:D:D:D
melaba...şirin babayı kovdum...
[QUOTE=sovalye;170284]amigdalalar yusuf yusuftur herkeste şimdi:)[/QUOTE]
Evet :) Günlük sistem de AL verdi... Senin verdiğin ortalamaların da üzerinde kapattık... Daha da önemlisi XU 100 düşen kanal direncini kırdı... Belki de bu gece dow gümler, bgün deli gibi alanlar yarın deli gibi satarlar ve bunların hepsi iptal olur ama işlemsiz duramadım... Gece yatağa donsuz girerim malsız giremem mantığıyla sistem yönünde longladım... :)
[QUOTE=Astatin;170289]melaba...şirin babayı kovdum...[/QUOTE]
offff off çok güldüm valla akşam akşam sabah zırlayacam demekki .. ehuue :::
quenn patronaj dowa manşet baskısına devam et olurmu ...11000 falan olsun bence .. gol olsun mümkünse .. :D:D:D
[url]http://www.voborsa.com/forum/2-aralik-gecesi-poz-anketi-deneme-t5279.html[/url]
gece pozisyon anketi. herkes katılırsa memnun olurum.
Geceye kısa herkese iyi akşamlar.
[quote=selçuklu;170291]offff off çok güldüm valla akşam akşam sabah zırlayacam demekki .. ehuue :::
quenn patronaj dowa manşet baskısına devam et olurmu ...11000 falan olsun bence .. gol olsun mümkünse .. :D:D:D[/quote]
yaww hiç unutmuyorum..bir filmde iki hırsız banka soyacaklar..biri biraz saf... akıllı olan saf olanına soygunda kullanılacak maskeleri sen hazır et diyor...soyguna gidiyorlar..eleman maskeleri çıkarıyor... kendisinin ve arkadaşının yüz resmini maske yaptırmış...ama yüzünde zafer edasıyla arkadışının suratı şeklinde olan maskeyi kendi takıyor, kendisinin yüzü olan maskeyide arkadaşına veriyor:..::..::..:
58200 longlar..60825 şorto..az düzeltsin..hehe..smaç var dowa..petrol düşüyo..
[quote=QUEEN;170298]58200 longlar..60825 şorto..az düzeltsin..hehe..smaç var dowa..petrol düşüyo..[/quote]
melaba kuin..beni tanıyabilcenmi bakalım:D:D:D
[QUOTE=QUEEN;170298]58200 longlar..60825 şorto..az düzeltsin..hehe..smaç var dowa..petrol düşüyo..[/QUOTE]
ayıp etmişin bence quenn apla .. dow bayraktan çıkacak gibi .. petrolu bilmiyorum ..
[QUOTE=Astatin;170299]melaba kuin..beni tanıyabilcenmi bakalım:D:D:D[/QUOTE]
yuaw demin şaşırdım..sazan böle şeyler yazmaz dedim..bi baktım..aseton muşun:::