-
Noluyo la? Ne bu grafigin hali? Ben yokken naaptiniz ya boyle? :)
Su an Slovenya da tarif edilemeyecek kadar guzel bir golun yaninda gozleri tarif edilemeyecek kadar guzel bir garson kiza siparisimi vermis sekilde matriks mobile dan bir haftadir ilk kez grafige bakmis durumdayim. Cok felaket hareketler yapmissiniz, umarim carpilan yoktur. Uvvvvvvvvvv.....
Uzerimde bir haftadir gap yemiyor olmanin dayanilmaz hafifligi var. Ama pazar gunu donecem. Pazartesiden itibaren kaybetmeye kaldigim yerden devam.... :)
Uvvvvvvvv.......
-
[quote=flexy;269355][COLOR=red][B]Başka topikten analiz çalan birinin analizini çalan birinden bende analiz çaldım... .kom[/B][/COLOR]
[URL="http://www.ressim.net/"][/URL][/quote][/quote]
Üsgünüm fileksi seksi..Bunu düşünmüştüm ve senden önce çalıp SAZAN ın topiğne yerine geri koymuştum..ehueheuh..inanmazsan git bak
-
-
-
[QUOTE=Strategist;269359]Noluyo la? Ne bu grafigin hali? Ben yokken naaptiniz ya boyle? :)
Su an Slovenya da tarif edilemeyecek kadar guzel bir golun yaninda gozleri tarif edilemeyecek kadar guzel bir garson kiza siparisimi vermis sekilde matriks mobile dan bir haftadir ilk kez grafige bakmis durumdayim. Cok felaket hareketler yapmissiniz, umarim carpilan yoktur. Uvvvvvvvvvv.....
Uzerimde bir haftadir gap yemiyor olmanin dayanilmaz hafifligi var. Ama pazar gunu donecem. Pazartesiden itibaren kaybetmeye kaldigim yerden devam.... :)
Uvvvvvvvv.......[/QUOTE]
ahanda patronların patronu gelmiş .. hoşgeldin patron .. .bak tepede bekliyor düşmüyor ..seni bekliyor graflar .... ühüühühh ... .lelele.brv.brv
-
kimse sormii göstergeler düşüşü onayladı mı diye.
üvvvvvvvüüüüüü
-
[quote=kitaro;269365]stres testi kaçta[/quote]
ekran başında saat başı
-
Bankaları diyosan 19:30 da...
Benimkini diyosan sabah 10 gibi toplantılarla başladı hala sürüyo..:::Selpatrosunkşnş diyosan ona sor..Fİleksi ise hiç stresli gibi durmuyor..
Bu stres testi, sonucu bekleyeni çok olan hamilelik testi gibi bir şey oldu..topluca sevinilecek yada topluca üzünülecek...:::
-
-
[quote=flexy;269368]ekran başında saat başı[/quote]
abi öldüm gülmekten Allah iyiliğini versin :..::..::..::..:
-
o zaman bizim pala seans sonu stres testini satın alacak hacılar
-
yapıyorlar ya hocam ::: bize .dng .dng .dng