-
[QUOTE=rcp;75266]ancak savasın bıtmesı bu sebeple değildir, ordunun savasacak gucu kalmamıstır, yenıcerıler savas ıstememektedır gıbı sebepler de var, artık katerına yenıcerılere ne yaptıysa:)[/QUOTE]
Bu katherina o kadar da güzel değilmiş ayrıca koskoca vezire osmanlıda hatun mu yokmuş. Bu yüzden savaşı katherina bitirmemiş ama sanırım Baltacının aklını başından almış olmalı ki baltacı en son ne yapacağını unutup şaşkınlıkla tası tarağı toplayıp geri dönmüş. Ayıp Ettik diye bir DVD var piyasada REST oyuncualrının cinsellik üzerine hazırladığı bir tiyatro gösterisi. Orda da geçiyor küçük bir bölüm olarak.
-
[QUOTE=selçuklu;75178]dün açtığım kısalarla devam ediyorum .. 5-15 dk satta shortcover ve long açma yerim .. 5 dk al sinyali olacak .. bol kazanç ...[/QUOTE]
Dün kısaları nereden açtın? Daha doğrusu 5 dk. göre short açma yeri sisteminde neresiydi? Bar olarak...
Sevgiler.
-
Baazı arkadaslar 'hexen bizi diskoya götür' dedıklerını hatırlıyor gıbıyım, hexen baba şeytana uymus da diskoda gecelemişse biraz zor uyanır.
-
31150 den kar realizasyonu yaptim...beklemedeyim yeni satis icin...
-
[QUOTE=mersiyk;75287]sn vobix kulagın algılaması kuvvetli ama boynuzda dikine gider :..:[/QUOTE]
Kulağı bıçakla kesebilrisin ama boynuzu testereden aşağısı kurtarmıyor.:D
-
[QUOTE=mur@t;75289]Dün kısaları nereden açtın? Daha doğrusu 5 dk. göre short açma yeri sisteminde neresiydi? Bar olarak...
Sevgiler.[/QUOTE]
murat dün ben günboyu seansta değildim .. sadece açılışa bakabildim .. sabah 32350 sistemsiz kısaldım ve 300 puan yukarısına stop yazıp çıktım ... güniçi 32075 sat sinyali gelmiş kapanışta pozu kapatmadım çünkü 5-15 dk sat sinyaldeydik ve pozum sistmliydi .. .. 5 dk al verene kadarda kısada kalacağım ..
-
Yurtdısına paralel, 30800ler denenır hatta bıraz altına sarkar diye bekliyordum, yurtdısı bekledıgım gıbı gelişti ama vobun ayağına taş bağlanmış bugun, belkı de catedralın imf'si bağlanmıstır.
-
[QUOTE=nunu;75291]31150 den kar realizasyonu yaptim...beklemedeyim yeni satis icin...[/QUOTE]
ayu kardeşim bana destek için kısalarını kapattı..:..: işte destek tam destek.brv
-
[quote=traderx;75285]aps:191200,
dikkat dikkat, su ısınıyor, şortçular dikkatli olsunlar bence.[/quote]
Pozisyon kapamak için 189000 altımı olması gherekiyor ? teşekkürler.
-
[quote=jerfin;75295]ayu kardeşim bana destek için kısalarını kapattı..:..: işte destek tam destek.brv[/quote]
vallahi tam simdi jerfin'e destek icin yazacaktim, bu kadar olur.:rolleyes:
-
[QUOTE=mmommo;75296]Pozisyon kapamak için 189000 altımı olması gherekiyor ? teşekkürler.[/QUOTE]
o dündü, aps dinamiktir çünkü.
bu yüzden gün içi kullanıyorum, mesala açılışta neydi, fiyatlarla olan ilişkisi nedir,
fiyat artarken artıyormu düşüyormu, uzlaşma seviyesi nasıl gelişiyor gibi.
-
[QUOTE=jerfin;75295]ayu kardeşim bana destek için kısalarını kapattı..:..: işte destek tam destek.brv[/QUOTE]
bende destek icin long yaptım daa .kom ugursuz geldim sanki üüü
-
[QUOTE=rcp;75294]Yurtdısına paralel, 30800ler denenır hatta bıraz altına sarkar diye bekliyordum, yurtdısı bekledıgım gıbı gelişti ama vobun ayağına taş bağlanmış bugun, belkı de catedralın imf'si bağlanmıstır.[/QUOTE]
Belki de baraj misali nehirden gelen suyu biriktiyorlar kapakları açacakalr ve şalalauyaaaaa yapacaklar. Şimdi tutunan endeksi gören shortçualr short cover yapıyor ya da yeni uzun açıyor da olabilir.
-
tum grafıkler dogru calışıyorrr herkes longtaaaa demekki dahada dusecekkkkk
-
bu yutdışı fırtınasına bakalım daha ne kadar dayanacağız .dng.dng
-
-
bu forumun adı belli sistematik vob forumu bende pozlarımı belli bir sistematiğe göre alıyorum .. belli bir sratejim var ..buradaki birçok arkadaşında kendine göre belli bir sistematiği var .. o yüzden burayı ve buradaki arkadaşları seviyorum .. poziyonumu ve sistematiğimide elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum .. amaç paylaşım yapmak ..
-
aps: 192000
ikili dip yapma ihtimali var
olursa 31400.........
-
DAX şu anda kasım diplerinde. IMKB ise %17 üzerinde. İşte Türk PY sinin ve IMF uyutmasının gücü!!!!!
-
[QUOTE=VOBiX;75300]Belki de baraj misali nehirden gelen suyu biriktiyorlar kapakları açacakalr ve şalalauyaaaaa yapacaklar. Şimdi tutunan endeksi gören shortçualr short cover yapıyor ya da yeni uzun açıyor da olabilir.[/QUOTE]
Bizi yine ketenpereye getırecekler ama dur bakalım:)
-
[QUOTE=mersiyk;75299]bende destek icin long yaptım daa .kom ugursuz geldim sanki üüü[/QUOTE]
tşk ederim canım benim..ama bana destek için kendini ateşe atma..long tehlikeli, dönüş belirtisi yok hala.. sen bakma bana kaldım terste işte..
-
bugünde 1000 civarı kontratla piayasayla oyanayan biri var tahminim,
satış yedikçe açık poz sayısı artıyor, alımla gelirse bu alımlar şortların realizesidir ki
oazaman aps 191000 altına kayacaktır, ve hedef 31400 civarıdır.
tersi ihtimal 31000 in yıkılmasıdır,afiyet olsun.
-
-
bileşik endeks 5 dakikalık grafik
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v475/bonnie112/23012009.gif[/IMG]
-
dikkat dikkat dolar 1.67 yi kırdı.. bana mı celallendi ne, ihanetimi kaldıramadı:..:
-
[QUOTE=jerfin;75312]dikkat dikkat dolar 1.67 yi kırdı.. bana mı celallendi ne:..:[/QUOTE]
1.743 mu hedef sanki .heyk
-
[quote=bonnie;75311]bileşik endeks 5 dakikalık grafik
[ımg]http://img.photobucket.com/albums/v475/bonnie112/23012009.gif[/ımg][/quote]
karar yeresi demek haftasonuna böyle girersek flat 2. Seans belki yön verir
-
[QUOTE=mersiyk;75313]1.743 mu hedef sanki .heyk[/QUOTE]
spotta 1.72, vadelide dediğin seviyeler.. malesefüüü
-
[quote=jerfin;75312]dikkat dikkat dolar 1.67 yi kırdı.. bana mı celallendi ne, ihanetimi kaldıramadı:..:[/quote]
dayan, az kaldi, haydi breee disi bogam benim:..:
-
-
buda spottaki kısa vade kanalımız .. vadeli 15 dk uyumsuzluklar başladı yukarı tepki olabilir ama garantisi yok uyumsuzluklar bozulabilir güven olmaz .. shortcover için 5 dk . al sinyali beklemeye devam edeceğim .. . spottaki kanal yukarı geçi,lirse yükselişin daha uzun sürede sert olacağını anlarım ...
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=n0rxugi1gr455de61u.jpg][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/n0rxugi1gr455de61u.jpg[/IMG][/URL]
-
-
ben fullsss kısa devam ediyom.. En son 200 den fulledim..
Bi dolaplar dönüyor.. Hislerim diyor ki... Yabancı ordinosu var.. Bunlar kendi mallarını basıyor sabahtan beri piyasayı tutarak..
5 dakkalık sistemim kolay kolay al vermez şimdilik.. Ralli falan olması lazım.. O yüzden ölümüne kısa şimdilik..
Eğer hislerim ve burnum beni yanıltmıyorsa.. Öğle tatilinde facia olacak..
-
[QUOTE=nunu;75316]dayan, az kaldi, haydi breee disi bogam benim:..:[/QUOTE]
kanki artıkk burda olacam hep:..: :..: :..:
-
Hımmm. Bir bakiim dedim, dagılmışız ama az dağılmışız. Sazan dünden kalan yarım shortları da 30.8'e alış emri yazar, flat'e geçmeyi planlar. Yok mu satan ?
-
[quote=catedral;75320]ben fullsss kısa devam ediyom.. En son 200 den fulledim..
Bi dolaplar dönüyor.. Hislerim diyor ki... Yabancı ordinosu var.. Bunlar kendi mallarını basıyor sabahtan beri piyasayı tutarak..
5 dakkalık sistemim kolay kolay al vermez şimdilik.. Ralli falan olması lazım.. O yüzden ölümüne kısa şimdilik..
Eğer hislerim ve burnum beni yanıltmıyorsa.. Öğle tatilinde facia olacak..[/quote]
ben de oglen iyi bir tepki bekliyorum kanki.heyk
-
[QUOTE=nunu;75323]ben de oglen iyi bir tepki bekliyorum kanki.heyk[/QUOTE]
Hmmm neye istinaden? Satılmış olan GE bilançosunu karşılama mı?
-
[quote=bonnie;75311]bileşik endeks 5 dakikalık grafik[/quote]
çizgi aşağıya kırıldı
-
30.75'e dokunur, sonrasında 31.25'e kadar 500 puan tepki verir diye düşünüyorum.
-
lihheyeyeyey... USDYTL yukarı, GOLDUSD Yukarı, ee öyleyse GOLDYTL duble ivme ile yukarı...
2/5 USD Long, 2/5 Endeks short, bir miktar GOLDYTL long devam........ IMF gelde kurtar boğalarını :)