-
Vay be neler olmuş neler,allahtan dolar longdayız, yoksa ağa benide shrt yakalardı bir yerelerden, bu aralar sahte cennete dayanamadığım için, bütün maneviyatım shrt yönünde zaten, napiyim [COLOR=red]hattı müdefa yoktur sathı müdefa vardır, o satıh bütün vatandır[/COLOR], dötü yiyosa gelsin ağa 62000 lere,........
-
[URL]http://www.finanstrend.com/yazar/1221/Tetiği-yine-bankalar-mı-çekiyor[/URL]?
Güzel toplamış okumanızda fayda var,
-
Dıbırniçka :::,
Hulan herkez SAZAN olmuş. [U][I][B]En öz as SAZAN benim[/B][/I][/U].
Bittiniz siz. Dazminat davaların arasında zürüüm zürrüümm zürrüneceksiniz.!:..:
Dün 17 sonrası ekranı kapatıp çıktım. (Bunu yazsam bunu da kullanıyorlar, eh Tanrım ben ne yapayım :()
Sonuçta, Sistemler long, sazan ise SW portföyde 60.575'den sistem portföylerinin yarısı kadar short.)
Not : Sazan avatarını gullananlar ,şu tekzip'i yayınlasınlar yoksa sizleri bu piyasada short olmaktan beter maddi tazminat davaları beklemekte.
Tekzip :
Sazan avatarının ayıpçı farklılaştırılmış halini kullanan kişilerin, büyük üsta, olaganüstü insan, üstad, gral, borsalar fatihi, moruh (öhüm hafif yaşlıca), extraordinary man olan Sn. Sazan'ın kullandığı edepli avatarla hiç bir ilgisi ve alakası yoktur.
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]03 Aralık Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GER PMI Hizmet Endeksi (Kas) 10:55 51,5 51,5 Orta [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U]EUR PMI Hizmet Endeksi (Kas) 11:00 53,2 53,2 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR PMI Bileşik Endeksi (Kas) 11:00 53,7 53,7 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] GBP PMI Hizmet Endeksi (Kas) 11:30 57 56,9 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Resmi Rezerv Değişimi (Kas) 11:30 $555Mlyn Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] EUR Perakende Satışlar (a/a) (Eki) 12:00 %0,2 -%0,7 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR GSYH (q/q) (Q3) 12:00 %0,4 %0,4 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Hanehalkı Tüketimi (q/q) (Q3) 12:00 -%0,1 %0,1 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Sabit Sermaye Yatırımları (q/q) (Q3) 12:00 -%0,8 -%1,5 Yüksek[/U] [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Hükümet Harcamaları (q/q) (Q3) 12:00 %0,5 %0,7 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B]EUR Merkez Bankası Faiz Kararı 14:45 %1,0 %1,0 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [COLOR="Red"]EUR Merkez Bankası Başkanı Trichet'in Açıklamaları 15:30 Yüksek [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Tarım Dışı Verimlilik (Q3) 15:30 %8,5 %9,5 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Birim İşgücü Maliyeti (Q3) 15:30 -%4,2 -%5,2 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (28 Kas) 15:30 483K 466K Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (21 Kas) 15:30 5517K 5423K Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD ISM İmalat Dışı Endeks (Kas) 17:00 51,5 50,6 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [COLOR="Red"]USD Fed Bernanke'nin Konuşması 17:00 Yüksek [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD ICSC Mağaza Satışları (y/y) 18:00 %2,1 Yüksek[/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TÜİK ,Kasım Ayı ÜFE ve TÜFE verilerini açıklayacak.(17:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
[quote=sazan;170368]Dıbırniçka :::,
Hulan herkez SAZAN olmuş. [U][I][B]En öz as SAZAN benim[/B][/I][/U].
Bittiniz siz. Dazminat davaların arasında zürüüm zürrüümm zürrüneceksiniz.!:..:
Dün 17 sonrası ekranı kapatıp çıktım. (Bunu yazsam bunu da kullanıyorlar, eh Tanrım ben ne yapayım :()
Sonuçta, Sistemler long, sazan ise SW portföyde 60.575'den sistem portföylerinin yarısı kadar short.)
Not : Sazan avatarını gullananlar ,şu tekzip'i yayınlasınlar yoksa sizleri bu piyasada short olmaktan beter maddi tazminat davaları beklemekte.
Tekzip :
Sazan avatarının ayıpçı farklılaştırılmış halini kullanan kişilerin, büyük üsta, olaganüstü insan, üstad, gral, borsalar fatihi, moruh (öhüm hafif yaşlıca), extraordinary man olan Sn. Sazan'ın kullandığı edepli avatarla hiç bir ilgisi ve alakası yoktur.[/quote]
Haklısın Sazan patron ne diyeyim. Bu efiksçi ve selçuklu çok ayıbediyorlar patron..Ne öyle Avatar dejenerasyonu yapmak..Ayıp valla:D
Bende bir esefle olayı kınamak istiyorum.
Esef :
Sazan avatarının ayıpçı farklılaştırılmış halini kullanan kişilerin, büyük üsta, olaganüstü insan, üstad, gral, borsalar fatihi, moruh (öhüm hafif yaşlıca), extraordinary man olan Sn. Sazan'ın kullandığı edepli avatarla hiç bir ilgisi ve alakası yoktur. O canım edepli avatarı dejenere ederek, "edepsiz gavatar" haline getiren ve bu şekilde kullanarak Moruh SAZAN'ı hüzünlere sevk eden şahısları esefle kınıyorum. Hımmmmmm..ne kadar ciddi olduğumu göstermek için ekranı da kapatıp gidiyorum...:D
-
[URL]http://haber.gazetevatan.com/JP_Morganin_Turkiye_tahmini/273999/2/Ekonomi[/URL]
-
Hem Uluslararası Para Fonu (IMF) ile görüşmelerin devam ettiğinin açıklanması hem de piyasaya giren yabancı bir fonun yüklü miktarda alım yapması İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nı (İMKB) uçurdu. Öğleden sonra JP Morgan'ın da İMKB'yi "endeks üzeri getiriye" yükseltmesiyle alımlar artınca İMKB-100 Endeksi günü 1.814 puan yükselişle 47.898 puandan tamamladı. Dün yabancı aracı kurumlar üzerinden, yeni bir yabancı fonun piyasada alıcı olduğunu, yerli yatırımcıların satışlarından daha fazlasını alımla karşıladığı bilgileri geldi. Borsada piyasaya 20 milyon [COLOR=#ff0000][B]net[/B][/COLOR] para girişi yaşanırken 50 milyon liralık da yabancı alımının gerçekleştiği belirtiliyor. Dün borsada hisse senetleri yüzde 3,94 değer kazanırkan endeks gün içinde gördüğü en yüksek puandan kapanışı yapmış oldu.
-
cümleten günaydın .. selçuklu bugün yoğun olacağından açılışı bakıp dünden kalan longlarına stop yazarak ekranını kapatıp çıkacak .... ehuhuehue :D:D:D:D
Tekzip :
Sazan avatarının ayıpçı farklılaştırılmış halininin , büyük üsta, olaganüstü insan, üstad, gral, borsalar fatihi, moruh (öhüm hafif yaşlıca), extraordinary man olan Sn. Sazan'ın kullandığı edepli avatarla hiç bir ilgisi ve alakası yoktur.:D:D:D
-
geçmiş olsun sevgili şortcu çoğunluk kardeşlerim... Bugünde açız evlatlarım
-
GüNAYDIIIIINNNNNN VOBORSA'nın GÜSELL İNSANLARI!
-
benım plandaki 2. cort maliyet yeresime gedeyorlar sanırım :::
-
stop makinası olduk iki gündür ** :)..ü[url]www..[/url]