birçok terso 58 binlerde en ufak tepkide şortladı onların işi çok zor. nerdeyse 4bin puan tepmiş...
sürüyle dalga geçip, sürüden tersoluk yapanı kemiklerine kadar yerler bu alemde...
Printable View
birçok terso 58 binlerde en ufak tepkide şortladı onların işi çok zor. nerdeyse 4bin puan tepmiş...
sürüyle dalga geçip, sürüden tersoluk yapanı kemiklerine kadar yerler bu alemde...
şimdi de daxı kullanıyorlar galiba
[quote=sovalye;170397]birçok terso 58 binlerde en ufak tepkide şortladı onların işi çok zor. nerdeyse 4bin puan tepmiş...
sürüyle dalga geçip, sürüden ayrılanı kemiklerine kadar yerler bu alemde...[/quote]
haklısın onlardan biri de benim kemiklerimi kırıp iliğimi içtiler resmen.dng
[quote=mur@t;170396]Spartaküs'ten araklanmış bir sahnedir o.[/quote]
Kirk Douglas'lı Spartakus'de var idi. Haklısın.
[quote=ordi;170399]haklısın onlardan biri de benim kemiklerimi kırıp iliğimi içtiler resmen.dng[/quote]
Merak ettiğimden soruyorum Sayın ordi avatardaki alttaki yazıyı neden yazdın acaba?:(
şşş tokoba..bir ses ver beaaaa...nerelerdesin..ne iş cemaatmi alıyor yoksa borsayı :)
niyetleri bozuk gene bunların yukseltemiyomus ayagına yatıp batır patır yukarı cekıyo ıblısler.. dedigim gibi bu kadar shortcu toplamısken fena ucurabilirler endexi bi aksilik olmazsa.. yada bu umudu ınsanlara verip shortları kapattırıcaklar..
kanımca 62500 ün üstü çok zor
olursa yataylıktan çıkabilir. şort çok tehlikeli olur. yeni bir dönem başlayabilir
geçen de 62500 üstü hiç geçilememişti
Günaydın arkadaşlar,
57050 den sistem hala al da..
4.500 puandan 800 puan aldım..
bugün sistem sat verebilir..
3-4 saat daha buralarda oyalanırsak vede aşşağı yaparsak sistem sat verebilir..çok sert hareket olmadıkca saat 14 e kadar sat beklemiyorum..
[quote=Larossıan;170401]Merak ettiğimden soruyorum Sayın ordi avatardaki alttaki yazıyı neden yazdın acaba?:([/quote]
ben de bi söylediklerimi yapsam haklısın insanın kendine ettiğini kimse yapmaz haklısınüüü
kısacası carpıla carpıla bu işler olmuyor mantıkla hareket edince oluyor ama gene yapamadım.dng
[quote=abka;170406]57050 den sistem hala al da..
4.500 puandan 800 puan aldım..
bugün sistem sat verebilir..
3-4 saat daha buralarda oyalanırsak vede aşşağı yaparsak sistem sat verebilir..çok sert hareket olmadıkca saat 14 e kadar sat beklemiyorum..[/quote]
vay be apke,
teprik edecek adam arıyorum ama bulamıyorum...sistemine harfiyen uyan adam olsa köşeydi... bir enerton var hard sistemci oda yolda yakalandığı için kaymağını yiyemedi, sen varsın birde, gerçi son zamanlarda çok saydırdın sistemlere ama, sende yiyememişin...bu durumda teprik edecek kimse yok..
( Bay SAZAN alınmasın.. Multilateral portfoy yönetimi yaptığı için onun portfoyu teprik ve esef prosesinden muaf tutuyoruz)