-
[quote=jani;170422]bipten tepeye 5000 puanlık bi kaçış oldu...bu bölgede dinlenecektir...[/quote]
[quote=jani;170433]açıga satanlar ve shortcular...dün babacanın ımf acıklamaları ile kol kesmiş görünüyor....bu nedenle short oldum bugün....long üçün yaratılmış zoraki müşteri bitti görünüyor....[/quote]
müşteri bitti...yeni müşteri ilazım....
-
775 ve 650 short yaptık ama bu sefer tutarmı bilmiyorum bakalım ula pala adam degilsin tama işte verdin elin arap fonuna tepelerde düşür gari :D
2 gündür iliğimizi kuruttun shortlarımızı boynu bükük bıraktın stom stom stoplattın bizi bugun boynumuzu bükük koma , bak janide geldi beline beline indirir demedi deme..
-
[quote=enorton;170429]Senin de yazdığını bilmiyordum, teprik ederim :) .brv.brv[/quote]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=104426&postcount=65747[/URL]
yatırımcı psikolojisi ilgi alanıma giriyor:)
-
[QUOTE=fXci;170427]müjdemi isterim bana bi haller oldu demin :::[/QUOTE]
shortladın herhalde üstad :)
-
sistem 61350 den [COLOR="Blue"]uzun kapat[/COLOR] verdi..peş peşe..
[URL=http://img704.imageshack.us/i/sonlarkl.jpg/][IMG]http://img704.imageshack.us/img704/9110/sonlarkl.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=Kennym;170438]shortladın herhalde üstad :)[/quote]
yok bence aşık oldu
-
-
Herkesin işte obo, aa gördünüzmü obo, oboya bak, obo obo, obo papucu yarım çık dışarıya oyanayalım, dediği 1.OBO 58500 ün yukarı geçilmesi ile(oysa boyun çizgisini 58500 test ederek aşağı dönmesi gerekirdi) bozulmuştu, ben 2. bir obo dan bahsetmiştimi, sağ omuzu olmayan, baram sonrası bu 2.OBO ya hızla bir omuz yapıldı,
Şu an bu omuzun tepelerindeyiz, nedir onlar dün bahsettiğim 61900 ve 62500.... 62500 ün fazla bir önemi yok ama yinede geçilip geçilmemesine dikkat edilmeli, daha ziyade eğer shrt isek, 61900 önem vermeliyiz ve 62500 e dikkat etmeliyiz, 61900 ün geçilememesi 2 OBO formunu çalışacağını, sürecin 62500 uzaması 2.OBO nun çalışmasını azaltıcı etki yapacağını, nihatey 62500 ün geçilip, kalınması ise G-20 ci lerin bir kez daha dünyayı terse yatırdıklarının ilanıdır, hatta öyleki sıralı vur ypılmaktadır, dün için nikkei, bu gün dax sazı almış gözüküyor, fdji hep nöbetçi ve dünya nöbeti tutuyor, operasyon eş zamanlı ve organize yapılıyor, yani bir boğa trendi oluşabilir,.....[COLOR=red]rakkamlara dikkat edelim nerede olduğumuzu bilelim, buraları shrt yeresi ama yinede poz açarken sabırlı olalım ve iyi düşünelim[/COLOR], karşımızda G-20 var, nereden anlıyoruz, bebecanın dünkü konuşması(IMF yi tekrar pişirdi) ve durmuşun açıklamaları(10 gün önce faiz hakkında söylediklerini tekrarladı 10 gün önce kötüydü, şimdi iyi)
-
kolay gelsin arkadaşlar!
en yüksekten ( 61875 ) gelen 600 puanlık satış bile 5 dk ortalamasına ulaşamadan kesildi..piyasa halen güçlü ve sistemli short için çok erken gözüküyor..
-
[QUOTE=Kennym;170441]aşk shorttan iyidir :)[/QUOTE]
Shortlama seviş :)
-
domuz gribi aşısını ; sağlık problemi olmayan yetişkinler (20-40 yaş arası) ,sağlık ocaklarında olabiliyor mu?
-
[QUOTE=Astatin;170440]yok bence aşık oldu[/QUOTE]
bikere aşık oldum halada aynı gişiye aşıkım gayri ..bana başka haller oldu kenny bildi ::: ikinci partiyi yaptık