tipik dağıtım piyasası
sürekli iyi haber pompalayıp duruyorlar...
şorttan herkesi iyice nefret ettiriyorlar...
62500 de şort olurum 350-650 puan civarında stop-long olurum
aksi halde flatın da bir pozisyon çeşidi olduğuyla kendimi avuturum:)
Printable View
tipik dağıtım piyasası
sürekli iyi haber pompalayıp duruyorlar...
şorttan herkesi iyice nefret ettiriyorlar...
62500 de şort olurum 350-650 puan civarında stop-long olurum
aksi halde flatın da bir pozisyon çeşidi olduğuyla kendimi avuturum:)
dikkat ettiyseniz bir kaç aydır kaçak dövüşüyorum
yani[U] bir aksilik olmazsa[/U] ocak ortaları yada sonuna kadar böyle bende...
neden derseniz sistemlerim haddinden fazla başarı gösterdi bu yıl. belki daha da fazla başarı gösterebilir ama 12 yıllık tarihi incelediğimde günlük ve haftalık sistemlerin bu periyotta çarpıldığı ve endeksin dağıtım piyasasına girdiğini gördüm... stratejim budur. izlemeliyim.
trendci olarak amigdalalarımı harekete geçiren bu hareketlere karşı daha soğukkanlı olmalıyım...
Gösterge faiz 8.92 lerin üstüne çıkmadıkça, shrt yönünde poz açılmamalı, şu an 8.89 ve kısa vadeli yükseliş trendini aşağı kırmış gözüküyor, bu gün için 8.92 ve üstüne atabilirse tekrar trende girmiş olur, dikkat edelim, G-20 nin şahdamarı burası, bundan çok korkuyorlar,............
uyuyakalmışım.. 61.800 den çok güzel short fırsatu vermişler, yakalayamadık.. :(61.525 shortlayabildik ancak..
bizlere kocaman obo görüntüsü çizip PALA 70.000 lere gitmesin yılsonunda..:confused:
sonuçta borsamızın tarihine baktığımızda aralık ayları ya yatay yada yükselişle geçmiş.. şelaleler yaşanmamış hiç..
[quote=jerfin;170457]uyuyakalmışım.. 61.800 den çok güzel short fırsatu vermişler, yakalayamadık.. :(61.525 shortlayabildik ancak..[/quote]
Bizim uyku daha derinmiş, bayramda başladık yeni uyanıyoruz,.....
[QUOTE=security;170459]Bizim uyku daha derinmiş, bayramda başladık yeni uyanıyoruz,.....[/QUOTE]
shortlayıp kış uykusuna mı yattın yoksa..:..:
[quote=jerfin;170461]shortlayıp kış uykusuna mı yattın yoksa..:..:[/quote]
Yok jerfin bacım kademeli dolar longu yapıyorum, dubaiyi kaçırmam kötü oldu bu arada, bayrama denk geldi, sağlık olsun öyle ayarlamışlar büyüklerimiz,.........
[QUOTE=jerfin;170457]uyuyakalmışım.. 61.800 den çok güzel short fırsatu vermişler, yakalayamadık.. :(61.525 shortlayabildik ancak..[/QUOTE]
Bayram datili ocagımızı söndürdü gayri ::: jerfpin HEVATARIM nasıl ::: dikkatli bak sazan abeyinkinden farkları var
Gün içi Long için devam şartları,
Bunlara dikkat..........................
Gösterge faiz gün içi 8.92 nin üstüne çıkıp kalmamalı,
Dolar kontratı 1.4980 üstüne çıkıp kalmamalı,
DXY 74.586 yı geçmemeli,
15 dklık ziesten sat firdi..kesin ünyal
[quote=Astatin;170469]15 dklık ziesten sat firdi..kesin ünyal[/quote]
^
benim 60 dk sistem 11.00 barından itibaren tam olmasa da sat izleri çıkmaya başladı.