[quote=sazan;75322]Hımmm. Bir bakiim dedim, dagılmışız ama az dağılmışız. Sazan dünden kalan yarım shortları da 30.8'e alış emri yazar, flat'e geçmeyi planlar. [COLOR=red]Yok mu satan[/COLOR] ?[/quote]
Yok mu Sazan? diyorsunuz yani
Printable View
[quote=sazan;75322]Hımmm. Bir bakiim dedim, dagılmışız ama az dağılmışız. Sazan dünden kalan yarım shortları da 30.8'e alış emri yazar, flat'e geçmeyi planlar. [COLOR=red]Yok mu satan[/COLOR] ?[/quote]
Yok mu Sazan? diyorsunuz yani
Mini bir 60 dk'lık, VOB fibonacci seviyeleri grafiği.
Bu fibo seviyelerinde fiyat tepkimelerini okla gösterdim. Buraya kadar çalıştı ise bundan sonra da çalışır. (Umarım)
Astatin,
Yoksa longladın mı ?
[QUOTE=nunu;75316]dayan, az kaldi, haydi breee disi bogam benim:..:[/QUOTE]
azılı bir boğadan süt danası olduk çıktık:..:
azılı bir ayudan yazacaktım.. bu boğalık bende akıl bırakmadı:..:
[quote=sazan;75330]Astatin,
Yoksa longladın mı ?[/quote]
Endkes kontrtını soruyorsanız hayır kısadayım..Yeni poz. değil..Geçmişten gelen ve hatta genlerden gelen :)
(Velakin USDYTL ve GOLDYTL de ise longum ..doğrudur):..::..: Sabahki EW analizinizin, dibi tutmayan senaryosu tarafına oynuyorum Bay SAZAN..
yeter daaaa ne zor işmiş bu boğalık.. dişlerimizi sıka sıka bütün dişler telef olacak..
[quote=catedral;75324]Hmmm neye istinaden? Satılmış olan GE bilançosunu karşılama mı?[/quote]
benimkisi teknik kanki.heyk
son 30 dakikaa bakalımmm bogalarr buzaği haleee gelecekkkk
[QUOTE=Astatin;75332]Endkes kontrtını soruyorsanız hayır kısadayım..Yeni poz. değil..Geçmişten gelen ve hatta genlerden gelen :)
(Velakin USDYTL ve GOLDYTL de ise longum ..doğrudur):..::..: Sabahki EW analizinizin, dibi tutmayan senaryosu tarafına oynuyorum Bay SAZAN..[/QUOTE]
Teminatlara zam haberini aldın di mi 300den 350ye çıkmış GOLDlar.
[quote=rcp;75290]Baazı arkadaslar 'hexen bizi diskoya götür' dedıklerını hatırlıyor gıbıyım, hexen baba şeytana uymus da diskoda gecelemişse biraz zor uyanır.[/quote]
Hexen harikalar diyarında..:..::..::..: Değişik analizler ve planslar peşinde:..::..:
Sayın recep, hexen gibi ulvi bir insanı bu tür kinayeli erotik diyaloglarınıza konu etmeyiniz lütfen..
Piyasanın şifresini çözen var mı?
Bilimsel açıdan soracak olursak; orada ne oliyi??
bu arada sanirim ge dow'un acilisindan yaklasik 1 saat once aciklayacak bilancosunu. ekraninizin basinda olunuz lutfen:)
sıkıntı bastı.. dışarı çıkıp biraz alışveriş yapayım kendime geleyim bari:)
nunu, mersii... endeks size emanet.. 30,900 altına gelirse acımayın kesin kolumu:..:
[QUOTE=nunu;75339]bu arada sanirim ge dow'un acilisindan yaklasik 1 saat once aciklayacak bilancosunu. ekraninizin basinda olunuz lutfen:)[/QUOTE]
GE mart ayını çıkaramaz inancı hakımken, bılancoyu takan olur mu sızce?
[quote=rcp;75341]GE mart ayını çıkaramaz inancı hakımken, bılancoyu takan olur mu sızce?[/quote]
valla onu simdi kimse bilemez. ama soyle bir gercek var ki piyasa guzel bilancoya hasret simdi. trendi degistirmez elbet ama iyi bir tepki verebilir.
bu arada siz ge'yi gm ile karistirdiniz sanirim, ge o kadar kotu durumda degil mart ayini cikaramayacak kadar:)
[QUOTE=rcp;75341]GE mart ayını çıkaramaz inancı hakımken, bılancoyu takan olur mu sızce?[/QUOTE]
GM değil miydi o?
gunluklere göre trade edebilen varmı ? yada tanıdıgınız birisi? yapılabiliyormu diye merak ettim
[QUOTE=nunu;75342]valla onu simdi kimse bilemez. ama soyle bir gercek var ki piyasa guzel bilancoya hasret simdi. trendi degistirmez elbet ama iyi bir tepki verebilir.
bu arada siz ge'yi gm ile karistirdiniz sanirim, ge o kadar kotu durumda degil mart ayini cikaramayacak kadar:)[/QUOTE]
GE batmadan once ne kadar kar acıklar bır beklentınız var mı,
hisse basına 25 dolar nasıl?
[QUOTE=VOBiX;75343]GM değil miydi o?[/QUOTE]
M yi kım arayacak, E daha yakında:)
[quote=rcp;75345]GE batmadan once ne kadar kar acıklar bır beklentınız var mı,
hisse basına 25 dolar nasıl?[/quote]
ge'i de batirdiniz ya, ne diyim ben simdi size:..:hic boyle ayu gormemistim.:..:
ge batacak kacarı yok, sonra kuzey guney savası yenıden baslayacak, turkıye de barıs gucu gonderecek 17 ulke ıle bırlıkte.
XAUUSD 880 i kırars ayeni bir çağ başlar :) der bi abi
Dow da dün gece pis bi KEDİ vardı.. Kenarda da ufak bi KEDİ MAMASI ... KEDİ MAMASI kediyi doyurdu.. Şimdi sıra kedide.. 7400 de görüşürüz:)
jerfincim long oldum flat oldugum yerden :) yine dusmeye baslarız
[QUOTE=Astatin;75349]XAUUSD 880 i kırars ayeni bir çağ başlar :) der bi abi[/QUOTE]
Yanılmıyorsam senaryo söyleydi;
880 kırılınca yenı bir cağ baslayacak, kuzey guney savası turkıyenın gırısımıyle sonlandırılacak, abd de 52,5 devlet kurulacak, uzaylılar bor madenı ıcın turkıyeye ınecek, bazı koyluler onları taşlayacak, bazı kesımler araya gırınce uzlasma saglanacak, onlar bıze yenı teknolojı bız onlara ılımlı islam modelı vereceğiz,
sonrakı uzaylı nesıl yeryuzune ındıgınde kıble ne tarafta dıye soracak!!!
(piyasa tıkandı, can sıkıntısı ıste)
[quote=rcp;75348]ge batacak kacarı yok, sonra kuzey guney savası yenıden baslayacak, turkıye de barıs gucu gonderecek 17 ulke ıle bırlıkte.[/quote]
baskaaaa yokmuu artırannnn. borsa 2000 olacakk hatta turkey konkordato ılan edecekkkk.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.dng.dng.dng
[quote=mersiyk;75351]jerfincim long oldum flat oldugum yerden :) yine dusmeye baslarız[/quote]
kaderine razı bir kedi gördüm sanki
[quote=catedral;75350]Dow da dün gece pis bi KEDİ vardı.. Kenarda da ufak bi KEDİ MAMASI ... KEDİ MAMASI kediyi doyurdu.. Şimdi sıra kedide.. 7400 de görüşürüz:)[/quote]
kanki, stoplarina dikkat et...lutfen;)
[QUOTE=furkan;75344]gunluklere göre trade edebilen varmı ? yada tanıdıgınız birisi? yapılabiliyormu diye merak ettim[/QUOTE]
cbaykusun sistemi günlük. Bir sor istersen.
[QUOTE=asyalı;75353]baskaaaa yokmuu artırannnn. borsa 2000 olacakk hatta turkey konkordato ılan edecekkkk.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.dng.dng.dng[/QUOTE]
Senaryoyu yukarıda yazdım, konkordato falan yok,
basta abd olmak uzere tum gelısmıs ulkelere vıze uygulayacağız.
[quote=rcp;75357]Senaryoyu yukarıda yazdım, konkordato falan yok,
basta abd olmak uzere tum gelısmıs ulkelere vıze uygulayacağız.[/quote]
vize zaten uygulaniyor.:)
[QUOTE=rcp;75357]Senaryoyu yukarıda yazdım, konkordato falan yok,
basta abd olmak uzere tum gelısmıs ulkelere vıze uygulayacağız.[/QUOTE]
Vizenin sonu füze .dng
Fiyatlamadık dowun düşüşünü şimdi ne artar ne düşer vob.Ama fiyatlayabilir.Full short.:..::..::..:
[QUOTE=furkan;75344]gunluklere göre trade edebilen varmı ? yada tanıdıgınız birisi? yapılabiliyormu diye merak ettim[/QUOTE]
Sn. Cbaykus var diye biliyorum.
[QUOTE=kegen;75360]Fiyatlamadık dowun düşüşünü şimdi ne artar ne düşer vob.Ama fiyatlayabilir.Full short.:..::..::..:[/QUOTE]
:..: ya sende bi karar ver ya dücekmiyiz cıkcakmıyız kegen valla kafam karısıyo istersen emin olunca yaz yani yoksa kızmaya baslıyorum guc bende artık .boks.
[quote=mersiyk;75317]long stop ettim :([/quote]
Ben de ettim.Yoksa 600 000 liranın üstüne çok buzluktan çıkmış su geliyordu.
[QUOTE=mersiyk;75362]:..: ya sende bi karar ver ya dücekmiyiz cıkcakmıyız kegen valla kafam karısıyo istersen emin olunca yaz yani yoksa kızmaya baslıyorum guc bende artık .boks.[/QUOTE]
Ona göre günde en az 20 defa düeşriz en az 20 defa yükselriiz.
onun işlemelri Taz gibi :
[IMG]http://www.manzaralar.gen.tr/albums/Cizgi%20film%20karakterleri/normal_taz-4b.jpg[/IMG]
[QUOTE=kegen;75267]Borsa kapanış 32000 bugünkü görüşüm değişmeyecek.[/QUOTE]
[QUOTE=kegen;75360]Fiyatlamadık dowun düşüşünü şimdi ne artar ne düşer vob.Ama fiyatlayabilir.Full short.:..::..::..:[/QUOTE]
[QUOTE=kegen;75363]Ben de ettim.Yoksa 600 000 liranın üstüne çok buzluktan çıkmış su geliyordu.[/QUOTE]
Sn kegen her ne kadar içgüdüsel yorum yapdığınızı düşünüyor olsamda sormadan edemeyiceğim,son durum nedir?Borsa bu gün kaçdan kapatır ?
[quote=mersiyk;75362]:..: ya sende bi karar ver ya dücekmiyiz cıkcakmıyız kegen valla kafam karısıyo istersen emin olunca yaz yani yoksa kızmaya baslıyorum guc bende artık .boks.[/quote]
Hangi güç:D
Dun de 600 puanlık bır marjda kaldı uzun zaman, bugun de, ''beli kesimin'' kendı aralarındakı şifre bu!