aps eksi 4.000 dikkat..
Printable View
aps eksi 4.000 dikkat..
Bu olayların hiç birisi ama hiç birisi makrolardaki bozulmayı çözmez,
İki şey önemli türkiye geldiği noktada finansman bulmak zorunda;
1.Bunu ya bankadan (IMF) alacak, şu anki kurla zor gözüküyor,
2.Ya tefeciye düşecek,
Şu anki istikamet tefeci, yani el altından bulacak, nelere karşılık bulduğunu da hepimiz yakın olaylardan biliyoruz,
ula haber gelir gelmez 500 e alış gönderdim arada 2 kademe kalktı gelmedi benimki...1000 puan güzel motivasyon olacaktı ama
kısmetartık **
[quote=Astatin;170516]ula haber gelir gelmez 500 e alış gönderdim arada 2 kademe kalktı gelmedi benimki...1000 puan güzel motivasyon olacaktı ama
kısmetartık **[/quote]
525'de aldım, 950'de verdim. üüüüwwww.
makas kapandı gızlar...
bayramdan hemen önce ne dedim? yurtdışından fazla düştük bu hız devam edemez...normalde bu yurtdışı rakamlarına 62-65 arası olmamız gerekir...ve bu makas kapanmalı dedim...
dedim mi? demedim mi?
pamık bu boru deeel...VOBORSA nın gaptan şoferi...asti gayfemi getir :p
mustafa denizli gibi yeni kehanetlerim var...kartalımda havaya girdi beee...ne uçuyoruk ama beee....
Beklenti bitti. Şimdi gerçeklere gelelim. Daha dogrusu seans açıldıktan 1 saat sonra.
[quote=sazan;170520][B]Beklenti bitti.[/B] Şimdi gerçeklere gelelim. Daha dogrusu seans açıldıktan 1 saat sonra.[/quote]
daha MOODY'S ve S&Poors var abi :D
seans arası gelmeside enteresan..
[quote=SEYYAH;170522]daha MOODY'S ve S&Poors var abi :D[/quote]
üüüüüüüüüwwwww :..:
Uzun vadeli döviz cinsi kredi notu artırmı demek, IMF den para alırsan avantajlısın artık demek, ama borsada dikkat olmak lazım...saygılar...
900 den stop long oldum
yönü bulana kadar dönüp dururum artık:)
[quote=SEYYAH;170519]makas kapandı gızlar...
bayramdan hemen önce ne dedim? yurtdışından fazla düştük bu hız devam edemez...normalde bu yurtdışı rakamlarına 62-65 arası olmamız gerekir...ve bu makas kapanmalı dedim...
dedim mi? demedim mi?
pamık bu boru deeel...VOBORSA nın gaptan şoferi...asti gayfemi getir :p
mustafa denizli gibi yeni kehanetlerim var...kartalımda havaya girdi beee...ne uçuyoruk ama beee....[/quote]
cıııkkk...60-63 arası dedin sen...63 ün üstüne çıktık yine bilemedin ehueheheheh..yok sana kafke