Dolarda bile neredeyse sıkıştım, ayu kardeşlerimi düşünemiyorum allah kolaylık versin hepsine, bu pyler jet hızıyla geri gelecek ama ayu kardeşlerim orada olbilecekmi işte bu üzücü, boğ kardeşlerimede bol kazançlar,........
Printable View
Dolarda bile neredeyse sıkıştım, ayu kardeşlerimi düşünemiyorum allah kolaylık versin hepsine, bu pyler jet hızıyla geri gelecek ama ayu kardeşlerim orada olbilecekmi işte bu üzücü, boğ kardeşlerimede bol kazançlar,........
lanet sankoda bir ara gitti..Allahtan flatmişim...
tapi oldum beğenmedim flat
dışarı çıkıyorum yetişirsem kapanışta değerlendiririm
şincik bu döner tavan olursa şaşırırımıyım..hayır..boruu deel iki kademe artmış...yeter bu kadar gerçek hayata bakalım derlerse ve fırsat bu fırsat deyip %2-3 eksi olan akadar basarlarsa şaşırıırmıyım..yo onada şaşırmam..superpiyasa.com
3 günde yetidigm dahayak 5000 puan eft anlasılan şu ki ben bu işten anlamıyorum
yeter diip kenara çekilme vakti geldi.. yapacak bişey yok sağlık olsun..
[quote=YAVUZHAN;170523]seans arası gelmeside enteresan..[/quote]
bence hiçbir enteresanlık yok. 1 değil 2 değil.
Türkiye gerçeği.
Bu hafta üç günde 56800-63500 yani 6700 puan yükseliş yetermi?
Birkaç gündür hissettirmişlerdi. IMF anlaşmasına yorarken not arttırımı geldi. Bakalım sırada IMF haberi varmı?
63600 büyük direnç, kısa zamanda geçmek güç olabilir derim ben:).
[quote=Kennym;170544]3 günde yetidigm dahayak 5000 puan eft anlasılan şu ki ben bu işten anlamıyorum
yeter diip kenara çekilme vakti geldi.. yapacak bişey yok sağlık olsun..[/quote]
üüüüüüüüüüüü
[quote=bull market;170546]Bu hafta üç günde 56800-63500 yani 6700 puan yükseliş yetermi?[/quote]
Yangından mal kaçırıyorlarsa yetmez, demekki dubaiden sonra sırada türkiye var, sağına soluna destek yapılıyor(fitch), çıkışın çok hızlı olması çook düşündürücü,..........
Euro/dollar da 1,5145 i kırarsa 1,60 lara kadar gidebilir. Bunu da dikkate alın derim.