-
bu hareketlilikte unutulmuştur diye kalan datalar için hatırlatma;
[FONT=TimesNewRomanPSMT]15:30 - AB MB Ba[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]kan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Trichet’in konu[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]mas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT]
[LEFT][FONT=TimesNewRomanPSMT]15:30 - ABD 3. çeyrek tar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m d[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]verimlilik[/FONT][/LEFT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT]15:30 - ABD haftal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k i[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]sizlik ba[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]vurular[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT]
[LEFT]
[LEFT][FONT=TimesNewRomanPSMT]17:00 - ABD kas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m ay[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ISM imalat d[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]endeks[/FONT][/LEFT]
[/LEFT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT]17:00 - ABD FED Ba[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]kan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Bernanke’nin konu[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]mas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT]
[LEFT][FONT=TimesNewRomanPSMT]17:00 - Türkiye kas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m ay[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ÜFE ve TÜFE[/FONT][/LEFT]
-
sistemim Eylül ayı 1000, ekim ve kasım aylarında 2000 puan kar yaptı yani toplamda 3 ayda 5000 puan... Bu ay 3 günde 5500 puan ve ben sadece 2000 puan kardayım :(
-
[QUOTE=parderi;170571]Yelkenler tam şişmişken kolay dönmez bunlar.[/QUOTE]
Buz dağına çarpmayalım da... :)
-
vay a* .. hep böyle günlerde ben dışarda oluyorum yaw a* .. vay a* .. a*... a* a* a*
-
[quote=parderi;170571]Yelkenler tam şişmişken kolay dönmez bunlar.[/quote]
Bence iş bitti bir süre 63400 git gel yapacaklardır ama yakında yelkenler suya inecektir.:::
-
[QUOTE=Larossıan;170577]Bence iş bitti bir süre 63400 git gel yapacaklardır ama yakında yelkenler suya inecektir.:::[/QUOTE]
Doğrudur, 63500 ün kırılacağını bende sanmıyorum ama, yelkenler suya ininceye kadarda farkında olmadan çok mal yedirir bunlar.
-
[quote=Para Babası;170567]Selamunaleyküm Dostlar,
Bir süredir giriş yapmıyordum foruma, uzakdan okuyordum, izliyordum, gün sayıyordum...
Çünkü ben +4000 dedikçe borsa düşüyor, ben ise sizin gözünüzde küçük düşüyordum.
Dışlandım, itildim, hor görüldüm.
Şimdi ise daha çok üzülüyorum dostlar yine yanıldım....
+4000 dedim, +6500 oldu özür dilerim dostlar, yine tutturamadım.
[IMG]http://i45.tinypic.com/140ci7d.png[/IMG]
Zaten 238 kişinin 550m2 de ürettiği sistemim yanılıyor olamazdı. Teşekkürler Hindistanlı kardeşlerim.
Ben paramı saymaya gidiyorum. Hadikalın sağlıcakla.[/quote]
Sayım işlemi bitti, 6 elemanım ve ben zar zor bitirdik. Hindistandaki kardeşlerimi de unutmadım, bir kısmını Swift yaptım.
Yeni öngörüm;
Gana'dan gelecek olan veriler ziyadesiyle iştahımı kabarttı, Hindistandaki kardeşlerimde telefonla aradı teşekkür etti, kapatırken " Bu daha başlangıç baba! Daha çok giderimiz var" dedi.
Yeni hedef +3000!
-
[quote=parderi;170578]Doğrudur, 63500 ün kırılacağını bende sanmıyorum ama, yelkenler suya ininceye kadarda farkında olmadan çok mal yedirir bunlar.[/quote]
Ben buralarda oynamam trend başladığı zaman basarım yada 63400 gösterirlerse ordan ufak ufak basmaya başlarım.
-
[quote=Para Babası;170579]Sayım işlemi bitti, 6 elemanım ve ben zar zor bitirdik. Hindistandaki kardeşlerimi de unutmadım, bir kısmını Swift yaptım.
Yeni öngörüm;
Gana'dan gelecek olan veriler ziyadesiyle iştahımı kabarttı, Hindistandaki kardeşlerimde telefonla aradı teşekkür etti, kapatırken " Bu daha başlangıç baba! Daha çok giderimiz var" dedi.
Yeni hedef +3000![/quote]
Hayırlı olsun ne diyelim zarar eden arkadaşlarda var yemişim parayı hindistanda bilmem kaç kişiye yaptırdığın sistemini kendi beyninle yapsaydın daha mutlu ederdin bizi paranın nesiysen.
-
[quote=selçuklu;170576]vay a* .. hep böyle günlerde ben dışarda oluyorum yaw a* .. vay a* .. a*... a* a* a*[/quote]
zaten long değilmiydin patronaj?
-
[B]sistem para kazandırsında ,kim yaparsa yapsın....hiç umurumda değil...[/B]
kendin sistem yapmışsın ama ,para kaybetmişsin...bumu olmalı...
forumda slogan dolaşıyor..yok efendim kendin yapsan daha iyi olurmuş...yok baba ..burada ;etik ,asalet değil..bana para kazandıran sistem lazım....
-
[quote=Para Babası;170579]Sayım işlemi bitti, 6 elemanım ve ben zar zor bitirdik. Hindistandaki kardeşlerimi de unutmadım, bir kısmını Swift yaptım.
Yeni öngörüm;
Yeni hedef +3000![/quote]
katılıyorum,ama gülmekten,:)bence uzaktan izlemeye devam et....