-
[QUOTE=selçuklu;170576]vay a* .. hep böyle günlerde ben dışarda oluyorum yaw a* .. vay a* .. a*... a* a* a*[/QUOTE]
patron ben burdaydım kaşla göz arasında yedim 1800 puan.. foruma bakıyordum ekranı bi açtım pifff yamulmuşum... dünde böyle oldu ondan önceki gün de.. abavv bu nasıl bi dayak allahım ky böle böle bitiyomuş demekki .. ula kaşıkla verdiğini kazanla geri aldı .. bana gore degilmiş demekki.. yapıcak bişey yok uzak durmak en azından faydama.
herkese bol şans ve dayaksız günler diiliyorum ara ara gelip göz atarım artık uzaktan izlerim vobu :) kalın sağlıcakla..
-
[QUOTE=Astatin;170584]zaten long değilmiydin patronaj?[/QUOTE]
Evet zaten long değil miydin selcuklu patron, bak attık golü...
-
yok sabahtan longdum .. 61650 kısalıp stp yazıp çıktım stop olmuşum ..zarar yok ama .. çokdaha iyi olabilirdi ... kısmet işte ..
-
bir hintli arkadaşda bana bir sistem yapsın...makul ücret verirrim...:)
-
[QUOTE=Kennym;170590]patron ben burdaydım kaşla göz arasında yedim 1800 puan.. foruma bakıyordum ekranı bi açtım pifff yamulmuşum... dünde böyle oldu ondan önceki gün de.. abavv bu nasıl bi dayak allahım ky böle böle bitiyomuş demekki .. ula kaşıkla verdiğini kazanla geri aldı .. bana gore degilmiş demekki.. yapıcak bişey yok uzak durmak en azından faydama.
herkese bol şans ve dayaksız günler diiliyorum ara ara gelip göz atarım artık uzaktan izlerim vobu :) kalın sağlıcakla..[/QUOTE]
hayırlısı olsun patron .. iyi yapmışın bence .. :o
-
[quote=abka;170588][B]sistem para kazandırsında ,kim yaparsa yapsın....hiç umurumda değil...[/B]
kendin sistem yapmışsın ama ,para kaybetmişsin...bumu olmalı...
forumda slogan dolaşıyor..yok efendim kendin yapsan daha iyi olurmuş...yok baba ..burada ;etik ,asalet değil..bana para kazandıran sistem lazım....[/quote]
ve bedava olsun mümkünse:::::::::.komdemeyi unuttun
-
Neyse bu işi fırsta çevirdik 10 dk. +1200 iki günde %60 kar güzel miş bu vob işi :D
-
57-58 lerden kontrat alan EFG Bu gün tabelada hiç görünmüyor değilmi.
Ama ben görüyorum. Diğer satıcılardaki 13500 satıcının en az yarısı EFG değilse bende para babasının nik resmi gibi olayım.
-
[QUOTE=Para Babası;170567]Selamunaleyküm Dostlar,
Bir süredir giriş yapmıyordum foruma, uzakdan okuyordum, izliyordum, gün sayıyordum...
Çünkü ben +4000 dedikçe borsa düşüyor, ben ise sizin gözünüzde küçük düşüyordum.
Dışlandım, itildim, hor görüldüm.
Şimdi ise daha çok üzülüyorum dostlar yine yanıldım....
+4000 dedim, +6500 oldu özür dilerim dostlar, yine tutturamadım.
[IMG]http://i45.tinypic.com/140ci7d.png[/IMG]
Zaten 238 kişinin 550m2 de ürettiği sistemim yanılıyor olamazdı. Teşekkürler Hindistanlı kardeşlerim.
Ben paramı saymaya gidiyorum. Hadikalın sağlıcakla.[/QUOTE]
şimdi bu resmi gönderince herkes inanıp seni kıskanıcakmı bunumu düşünüyosun.bence kimse inanmadı bile ama senin haberin yok.metastockta okların yerini mousela sürükliyerek deiştirebiliyosun.sana öyle bi resim gönderirimki almak için 238 hintli arkadaşını tek tek ararsın telefon borcun o aldığın 6000 puanın karından fazla tutar:)
-
[quote=abka;170593]bir hintli arkadaşda bana bir sistem yapsın...makul ücret verirrim...:)[/quote]
benim ücret belli...ya iki lüfer ve rakı yada 1 milyon dolar.dng.dngbu multipasın fiyatı...
birde multipass reloaded var.. o dana 1 ay sonra piyasaya çıkacak..o çıktığında multipass klasik in fiyatı %30 düşer.bekle biraz derim:..:
-
[quote=abka;170593]bir hintli arkadaşda bana bir sistem yapsın...makul ücret verirrim...:)[/quote]
onlar önce dişlerini yaptırıp bi yıkansalar ne güzel olur...karun kadar zengin olcak olsam hintliye bel baalamam...iyi de tanırım onları...
-
66000 kapatalım...piiihihihhiihi