tavan olsun bence . ehuehue
Printable View
tavan olsun bence . ehuehue
Para babasıyla geçen diyaloglardan anladığım, bazı arkadaşlar göz göre göre ülkenin soyulmasına tahammül edemiyor, long olup para kazanmak başka, duyarlılık başka, işte bilinçli yatıtrımcı böyle olmalı, geçmişte IMF li dostundan haber veren arkadaşı da gördü bu forum, haclılarla mücadele elbette zor, ülke tamamen talana açık hale gelmiş, yaptığımız işe ters olmasına rağmen tepkili olmak güzel bir şey,........
[quote=Rooks;170598]şimdi bu resmi gönderince herkes inanıp seni kıskanıcakmı bunumu düşünüyosun.bence kimse inanmadı bile ama senin haberin yok.metastockta okların yerini mousela sürükliyerek deiştirebiliyosun.sana öyle bi resim gönderirimki almak için 238 hintli arkadaşını tek tek ararsın telefon borcun o aldığın 6000 puanın karından fazla tutar:)[/quote]
Azizim bu cinliği ilk defa sizden duyuyorum.
Formülümü buraya yazmam için beni lütfen gaza getirmeyiniz.
Emeksiz formül olurmu diyen kardeşlerim;
Sistemde elbetteki benim de alın terim var. Sistem yazıldıkdan sonra 238 kişin şefi olan Baladeva Aşok beni aradı; "Abi sistem bitti sayılır ama biyerini yapamadık senin acil buraya gelmen lazım, gelirken yanında klavye getir." dedi. Hemen özel uçağıma binip güzel ülke Hindistana indim. Formulün sonundaki kapama parantezini koyamamışlar. Klavyelerindeki parantez tuşları bozulmuş, taktım klavyemi bastım ")" tuşuna, sistemi tamamladım.
Hiçbirşey emeksiz olmaz kardeşlerim.
175 ort kısayım .. veriyede kısa .. stop yakın ..
[QUOTE=Para Babası;170608]Azizim bu cinliği ilk defa sizden duyuyorum.
Formülümü buraya yazmam için beni lütfen gaza getirmeyiniz.
Emeksiz formül olurmu diyen kardeşlerim;
Sistemde elbetteki benim de alın terim var. Sistem yazıldıkdan sonra 238 kişin şefi olan Baladeva Aşok beni aradı; "Abi sistem bitti sayılır ama biyerini yapamadık senin acil buraya gelmen lazım, gelirken yanında klavye getir." dedi. Hemen özel uçağıma binip güzel ülke Hindistana indim. Formulün sonundaki kapama parantezini koyamamışlar. Klavyelerindeki parantez tuşları bozulmuş, taktım klavyemi bastım ")" tuşuna, sistemi tamamladım.
Hiçbirşey emeksiz olmaz kardeşlerim.[/QUOTE]
nası ya sen şakamısın arkadaşım şuan okuduklarıma inanamıyorum.bugün 1 nisanmı diye tarihe baktım nevrim döndü çünkü:) senin özel uçağın var hint ordun var sana sistem yazan ama formulün sonuna parantezi koyucak klavye bulamamışlar, 7 dolara yeni klavye alamamışlar ve seni çağırmışlar.sanırım senin uçak su yakıyo:) hesaplarına 5-10 dolar gönderseydin yeni klavye alsalardı daha mantıklı olurdu .
forumda parababasına inanan varmı yoksa benmi çok safım.boks.
[quote=selçuklu;170609]175 ort kısayım .. veriyede kısa .. stop yakın ..[/quote]
i sorry so sorry patron bu haclılarla uğraşma sen, bunlar kennym yediler, keyfini bozma, haclı bunlar, yerlilere pek benzemez,
istop .. oynamıyom a* ..
[QUOTE=Kennym;170590]patron ben burdaydım kaşla göz arasında yedim 1800 puan.. foruma bakıyordum ekranı bi açtım pifff yamulmuşum... dünde böyle oldu ondan önceki gün de.. abavv bu nasıl bi dayak allahım ky böle böle bitiyomuş demekki .. ula kaşıkla verdiğini kazanla geri aldı .. bana gore degilmiş demekki.. yapıcak bişey yok uzak durmak en azından faydama.
herkese bol şans ve dayaksız günler diiliyorum ara ara gelip göz atarım artık uzaktan izlerim vobu :) kalın sağlıcakla..[/QUOTE]
Bu nedir yaw, işten ayrılalı bugün tam bir yıl oldu ve bir yıldır sürekli forumdayım... Bu süre zarfında senin mesajına benzer onlarca kişinin mesajını okudum ve bu insanlar zarar ederek piyasadan ayrıldı malesef :( Nasıl üzülüyorum bilemezsiniz... Ve forum olarak bir çok kişi birbirine destek oluyor bilgi,tecrübe vs.. ile ama buna rağmen bu durumdayız...
[quote=security;170468]Gün içi Long için devam şartları,
Bunlara dikkat..........................
Gösterge faiz gün içi 8.92 nin üstüne çıkıp kalmamalı,
Dolar kontratı 1.4980 üstüne çıkıp kalmamalı,
DXY 74.586 yı geçmemeli,[/quote]
Araya ... şey pardon fitch di aldık ama senaryo devam ediyor,
[QUOTE=parderi;170565]Spota kararlı bi şekilde para giriyor.[/QUOTE]
Bu notu yazdığımda para girişi 29 mly. idi
Şu anda 47 mily.
300 kısa a* ..
Forumda yeni yeni yüzler var, espriler güzel bozulan moraller biraz olsun düzelir belki :)