.. eksi kapatsın bence .. ehuuehue
Printable View
.. eksi kapatsın bence .. ehuuehue
[quote=selçuklu;170617]300 kısa a* ..[/quote]
bende 225 den bir kez daha kurşunları kullandım...bu kezde dayak yersek mola alacağım
heh şöyle .. verin a* ..
ahaaaa...ver tabana ver tabana
[quote=enorton;170614]Bu nedir yaw, işten ayrılalı bugün tam bir yıl oldu ve bir yıldır sürekli forumdayım... Bu süre zarfında senin mesajına benzer onlarca kişinin mesajını okudum ve bu insanlar zarar ederek piyasadan ayrıldı malesef :( Nasıl üzülüyorum bilemezsiniz... Ve forum olarak bir çok kişi birbirine destek oluyor bilgi,tecrübe vs.. ile ama buna rağmen bu durumdayız...[/quote]
En azından ben forumdan kendime çok şey aldığıma inanıyorum, kenny mi de buradan gördük hepimiz hissettik, bir şey yapamadık, ama dönüşünün muhteşem olacağına inanıyorum, euehhehheh.lelele
[QUOTE=Astatin;170622]ahaaaa...ver tabana ver tabana[/QUOTE]
patron %5 eksi kapatsın istiyorum .. :o
[QUOTE=Astatin;170602]66000 kapatalım...piiihihihhiihi[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;170604]tavan olsun bence . ehuehue[/QUOTE]
59000 iyidir iyi......
:cool::cool:
[QUOTE=mbm;170625]59000 iyidir iyi......
:cool::cool:[/QUOTE]
bende onu diyodum abi .. ::: avatarıda değiştim arthur effect ..
Yavaştan yedirme başladı.
şşşş PARA BABASI;
Bence sistemini istediğin millete yazdırabilirsin orda sorun yok da..kazancın da daim olsun amma grafını gönderdiğin sistem başarılı değilki... :) haybeye para yedirmişin sanki elin hintlisine...:) bu forumda bile gördüğüm kadarıyla o dönemde zebil gibi para yapan sistemler var... :) paranı gavura verme ....ehuhehe
[QUOTE=Rooks;170611]nası ya sen şakamısın arkadaşım şuan okuduklarıma inanamıyorum.bugün 1 nisanmı diye tarihe baktım nevrim döndü çünkü:) senin özel uçağın var hint ordun var sana sistem yazan ama formulün sonuna parantezi koyucak klavye bulamamışlar, 7 dolara yeni klavye alamamışlar ve seni çağırmışlar.sanırım senin uçak su yakıyo:) hesaplarına 5-10 dolar gönderseydin yeni klavye alsalardı daha mantıklı olurdu .
forumda parababasına inanan varmı yoksa benmi çok safım.boks.[/QUOTE]
abi hanı gemılerı suya ındırırkene şişe kırarlar .... para babasıda parantez atmış :::
hadi arthur amca ..