-
[QUOTE=fXci;170629]abi hanı gemılerı suya ındırırkene şişe kırarlar .... para babasıda parantez atmış :::[/QUOTE]
:))))))))))) evet:) mesela 40 yıl düşünsem bu kadar sallıyamazdım.
Diyalog şöyle gerçekleşti sanırım:
Hintli : Abi bir sistem yazdık ayda 6000 vericek yalnız ufak bir sorunumuz var.yanımda 237 kişi var hepsininde klavyesi bozuk.sana acil ihtiyacımız var atla uçağa gel.
Para Babası: Anlaşıldı hemen arıyorum pilotu özel uçağımla geliyorum.yalnız nerden alsam klavyeyi vatandanmı yoksa Dartydenmi hangisi ucuz ve en iyisidir acaba.neyse çalışan bitane olsun hemen geliyorum ben.yalnız uçağın benzini azalmış yolda benzincide durucam biraz gecikebilirim, malum depo 10bin galona doluyo.Son bişi daha, klavyesiz yapamıyomusunuz mesela mousela biyerden kapama parantezini kopyalayın yağıştırın olmazmı?
Hintli: abi yok olmaz illa senin klavyen lazım sistem zaten senin gözünü taramalı yoksa çalışmıyo öyle bi sistem bu.gelince bayılıcaksın hadi çabuk vakit kaybetmeden gel.
Para Babası: tamam geliyorum çok pis parantez kaparım geliyoooruummm.
-
61350 den uzun kapatıp,flatleyen sistem....gap sonucunda 63000 den al verdi..bu sinyali pas geçtim...
-
para babası bi proceksiyon atsana...200-300 alalım senın sınyallerden....söz gazandıımın %80 ı senın...dıon ya emeksiz olmaz,saygımdan yannış annama:):)
-
Vay anasını forumları şöyle bir gezdim heryerde ağlayan ağlayana... Bu vob bizim yatırımcıya iyi gelmedi... Vobu sadece shortlamak için kullanıyoruz...
-
[QUOTE=ATHLON;170633]para babası bi proceksiyon atsana...200-300 alalım senın sınyallerden....söz gazandıımın %80 ı senın...dıon ya emeksiz olmaz,saygımdan yannış annama:):)[/QUOTE]
200-300 e gerek yok, yakında +3000 var dedi zaten :)
-
doğru diyorsunuz,sabahleyin 61.850 kısaldık vay halime...
-
ben göççük hesap adamıyım gayri,uçaaleyin ihtiyacım yok..akbilim çıksın:)
-
Kısalar yüzünden hep kaybediyorum ama yine de vazgeçemiyorum. Bu gidişe bir dur demek lazım...
-
[QUOTE=enorton;170634]Vay anasını forumları şöyle bir gezdim heryerde ağlayan ağlayana... Bu vob bizim yatırımcıya iyi gelmedi... Vobu sadece shortlamak için kullanıyoruz...[/QUOTE]
bence bunun sebebi şu; insanlar çok kazandığı zaman ben çok kazandım demezler çünkü ya inandırıcı olmaz yada hava atıyomuş gibi gözükür.baskı var yani bence biraz.toplumumuzdada böyledir ortamda cümleye başlarken ben yaptım ben ettim ben kazandım demekten kaçınırız. o ay 5000 puan kazanmıştır öbür ay sadece 1000 puan zarar yapar ama ağlarız buda forumlara yansır.hatta o ay 2000 puan yaparız ama diğerleri 4000 puan yapar yine ağlarız:) ağlamak iyidir bence hırsın göstergesidir tabi herşeyin sınırı var orası ayrı:)
-
[QUOTE=enorton;170634]Vay anasını forumları şöyle bir gezdim heryerde ağlayan ağlayana... Bu vob bizim yatırımcıya iyi gelmedi... Vobu sadece shortlamak için kullanıyoruz...[/QUOTE]
Sahi niye bu kadar şorta aşığız ya, bende çözemiyorum.:confused:
-
[QUOTE=enorton;170268]Bu topicte daha önce 15 dk macd tartışması da olmuştu ve yatay piyasada iyi çalıştığı ama trend piyasasında yamulduğu sonucuna varmıştık :) Bugün bir örneği daha görüldü ve bugün 59500 SAT veren macd 60400 Al verdi... Yükselen piyasada 900 puan zarar...[/QUOTE]
Dün akşam bu mesajda yazdığım olayın bugün birebir kopyasını gördük... 61500 SAT veren Macd 15 63000 AL verdi... Yükselen piyasada 1500 puan zarar... :::
[IMG]http://img143.imageshack.us/img143/5759/macd.png[/IMG]
-
Uzun zamandır MOST grafiği koymuyordum, 58000 den AL veren MOST AL konumunu devam ettiriyor...
[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/3193/most.png[/IMG]