Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[quote=enorton;170641]Dün akşam bu mesajda yazdığım olayın bugün birebir kopyasını gördük... 61500 SAT veren Macd 15 63000 AL verdi... Yükselen piyasada 1500 puan zarar... :::
[/quote]
Bir süredir yazamıyorum ama forumu takip etmeye çalışıyorum. Para kaybeden dostları okuyunca içim cız ediyor. Ben [U]asla trendin tersine pozisyon taşımama[/U] prensibim nedeniyle para kaybetmedim ama tırtıkçılık huyum nedeniyle de trendden baştan sona faydalanamadım yine. Çıktım girdim çıktım girdim hep. Yine de halimden yakınamam.
enorton kardeş, daha önce de yazışmıştık macd ile ilgili, belki hatırlarsın ben çok severim bu indikatörü, o yüzden bu yazını görünce dayanamadım macd'nin yardımına koşayım dedim.
Bence 15dk'lık grafikteki macd performansını cımbızla çekip bu indikatör kötüdür demen haksızlık olmuş. Ekte de ben günlük grafiği cımbızla çekip aldım. Son 2,5 ay içinde günlük üzerinden macd 3 pozisyonda gözümle kabaca baktım tam 19.000 puan kazandırmış ve şu an itibari ile halen son poz açık ve kazandırmaya devam ediyor.
Nice emeklerle hazırlanmış ve bu forumda ekran görüntüleri yapıştırılan nice sistem var ki her programdan çıkan bu standart indikatörün performansının yanında halt etmiş.
Sen de şimdi gider başka bir zaman diliminden bir macd örneği verirsin orda da batırmıştır tabi ona bişey diyemem ama macd'ye laf edilince duramıyorum na'apayım... Zevkler renkler ve indikatörler tartışılmaz. :)