-
[QUOTE=zozo;170729]03.12.2009 17:30:32 *borsa'da toplam işlem hacmi 3.469.292.986 ile tarihi rekor seviyede gerçekleşti(önceki 3.433 milyon tl/17.08.2007)
*borsa'da toplam işlem hacmi 3.469.292.986 ile tarihi rekor seviyede gerçekleşti(önceki 3.433 milyon tl/17.08.2007)[/QUOTE]
Buda zirvedeki son dansların işareti.
-
[SIZE=6][URL="http://www.voborsa.com/forum/3-aralik-gece-pozisyon-anketi-isimler-kapali-t5282.html?t=5282"]3 aralık gece pozisyon anketi isimler kapalı (TIKLA ANKETE KATIL)
[/URL][/SIZE]
-
[QUOTE=selçuklu;170728]geceye son poz 275 longlarla giriyorum .. my last decision .. ..[/QUOTE]
Patron atıyoruz inşallah yine golu, gerçi ağlar delik deşik oldu :) Takıma rehavet çöktü, shortçular bir kaçtane şeref golü atabilir... Ama yapacak bişey yok sistem long deyi...
-
Yav adamlar seçime girerken ülkeyi IMF ye mahkum etmedik diyecekler! Sırf bunu demek için bile imf işi olmaz babacan üfürdü ahanda bahanesi oldu!
-
Forumun güzel insanları cümleten HAYIRLI GECELER!
-
[QUOTE=enorton;170735]Patron atıyoruz inşallah yine golu, gerçi ağlar delik deşik oldu :) Takıma rehavet çöktü, shortçular bir kaçtane şeref golü atabilir... Ama yapacak bişey yok sistem long deyi...[/QUOTE]
patron yarın için pek ümitli değilim ama .. quenn bi manşet atarsa dow 11000 kapatabilir .. queene bağlı yani durum bence ... tahminim. quenn manşeti patlatır dowda gol olur .. bizde golu atarız ..:D:D:D
-
hacim rekor kırdı dow her gün zirve peşinde vob iki günde %10 yaptı sermayesini ikiye katlayanlarla sermayesini tüketenler hep uçlardayız Allah sonumuzu hayretsin :)
-
[quote=security;170723]Tekrar ayu oldum,[/quote]
Son kararım 63425 den shrt ve usd de poz azaltarak, 1/3 nakite dönmek şeklinde oldu,
yarın için asparagas haberler gelmesi dışında, şöyle sakin bakarsak yani normal bir py olursa,
60 lık grafa göre yukarıda hedef 64575, realzasyon olması durumunda asağıda ilk yere olarak 62075 gözükmekte, indiklerin dolu olması, dünkü ve bu günkü shrt çu kıyımı, conilerin şu anki durumunu muhafaza etmesi veya daha aşağılarda kapatması, DXY nin dipten dönmesi, altının gevşemesi nedenlerim, hayırlısı.....
-
bu avatar ters oldu biraz gece pozuna ama olsun artur oyuncak .. hehehhehe:D:D:D:D
-
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
kaybeden arkadaşlar üzülmesin önce sağlık...
abidin dinoya sormuşlar bana mutluluğun resmini çizrmisin diye o da şöyle çizmiş;
[IMG]http://i49.tinypic.com/zkfk0n.jpg[/IMG]
herkese iyi akşamlar
-
Mutluluğun fotoğrafı da bu olsa gerek :::
[IMG]http://img406.imageshack.us/img406/7044/mutlulugunresmijt7.jpg[/IMG]
-
[quote=enorton;170735]Patron atıyoruz inşallah yine golu, gerçi ağlar delik deşik oldu :) Takıma rehavet çöktü, shortçular bir kaçtane şeref golü atabilir... Ama yapacak bişey yok sistem long deyi...[/quote]
Benim sistem 60 lık ta 58100 den beri alışta ve trendi iyi okuyor, o da al kapattı, ancak sat vermekte bütün sistemlerin biraz (500 puan) gecikeceğini düşünüyorum, şöyle baktığımda en erken 62850 duruyor, aralara 10 luk 15 lik sistemler almak açılışta erken uyarı için iyi olur,