-
[quote=VOBiX;170807]Paranın geldiği gün Babacanın IMF açıklamalarının olamsı ve ertesi gün de Fitchin iki kademe birden not arttırması çok doğal şeyler. Sakın ola manipülasyon var demeyin. Çünkü gelen paranın bunalrdan haberi yoktu tesadğüf bu ya Dubai krizinden korkup gelmişti bu para. [B]Tabi yerseniz[/B] .dng[/quote]
Yemeyeni afmı ediyorlar....dng
-
[QUOTE=Para Babası;170811]Aziz kardeşlerim,
Görüyorum ki çoğu kişi takım tutar gibi Short veya Long'dan vazgeçemiyor.
Benim sistemim günlüktür, gün sonuna bikaç saat kala geçerim ekranın karşısına kapanmaya yakın sinyal gelrise geçerim o pozisyona. Stres yok, gün içi çarpılma yok. Ne pala denen hayali oyuncuya inanırım, ne piyasayla inatlaşırım. Aşağı indiği zaman niye aşağı indi demem, yukarı çıktığında niye arttı bu demem, parantez tuşuyla hayat verdiğim sistemim ne derse onu yaparım.
Yarınki öngöörüme gelince;
Nijeryadaki Türk iş adamlarının yarın açacağı okulun Afrika borsalarını coşturacağını düşünüyorum. Açılışa bizzat bende katılacağım, ordaki insanlara VOB semineri vereceğim. Seminerin bitişinde Sertap Erenerin VOB şarkısınını seslendireciğim. Programın ardından çekilişle Ultra Süper sistemimi afrikalı bir genç ile paylaşacağım.
Tüm bu sebeplerden ötürü yarınki tahminim +2000.
Nijeryadan sevgilerle....
Kaynak: [url]http://www.trpress.com/nijerya-turk-nil-universitesi/[/url][/QUOTE]
Vob semineri vericek kadar bilgilisin ama 238 tane hintli tutup onlara sistem yazdırıyosun.5-10 dolarlık klavyeyi özel uçağınla hindistana götürüyosun parantezi kapatıp geri geliyosun:D.Nijeryada seminerler veriyosun açılışlara katılıyosun.Borsada işlem yapıyosun ama hiç stres olmuyosun.Sertab Erenerin VOB şarkısını seslendiriyosun ve 6000 puanlar yapan sistemin var.Hmmmm.değişik bir kişilik.sevdim ama eğlenceli geldi kulağa+.
-
[quote=Rooks;170777]Bardağın dolu tarafını gösterim hemen:) kendi hatanı görmen kadar güzel birşey olabilirmi sence bu hayatta? Ali Perşembe nin kitabının sanırım 4. cildinde kaybedenler listesi yapmış.yazını okuyunca bana bunu çağrıştırdı.listenin sonlarında tam olarak ne yazıyo söyliyemicem ama aklımda kalan şu: Hata yaptığını bilip bunu düzeltmek için uraşmıyanlar.. diye yazmıştı.hatalarını biliyosan yolunu değiştirmen gerektiğinide bilmelisin ki bence bunu başarabilirsin.ekran başında diilsen belki 60daklık günlük haftalık oynıyabilirsin.sana çok işlem yaptırmayan sistem yazabilirsin yada bulabilirsin.
ama demin yazdığımı bikaç kez okursan sana çok yardımcı olucaktır.hata yaptığını bilip onu değiştirmeyenler kaybeder.sen hatanı biliyosun, artık yapman gerekenide biliyosun.
yanlış anlaşılmasın bu yazdıkların benide üzdü duyarsız kalmak istemedim.vobu bırakma demicem devam ette demicem ama hatanı düzeltmeye çalışırsan bence mükemmel olur.saygılar..[/quote]
bugünkü gibi günlerde bazı nedenlerden dolayı yanlış yönde yakalananlar mutlaka olacaktır ve hep olmuşturda... önemli olan dediğin gibi eğer kişinin stratejisi doğrultusunda bir hata yapılmış ise bu hatadan ders çıkarılmalıdır... Böyle günler piyasanın hiç şakası olmadığının resmidir.. bu arada hoşgeldin bol kazançlar :)
-
[quote=enorton;170614]Bu nedir yaw, işten ayrılalı bugün tam bir yıl oldu ve bir yıldır sürekli forumdayım... Bu süre zarfında senin mesajına benzer onlarca kişinin mesajını okudum ve bu insanlar zarar ederek piyasadan ayrıldı malesef :( Nasıl üzülüyorum bilemezsiniz... Ve forum olarak bir çok kişi birbirine destek oluyor bilgi,tecrübe vs.. ile ama buna rağmen bu durumdayız...[/quote]
1 yıl oldumu yaw.. zaman ne cabuk geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum ::: malesef forumdaşlar olarak birbirimize desteğimizde yeterli olamıyor bazen ama ara verip dönenler cok daha donanımlı ve bilgili olarak dönebiliyor... kimsenin masada parası kalmasın... zaten yabancılar götürüyo malı gıcık oluyorum :)
-
[quote=Para Babası;170811]Aziz kardeşlerim,
Görüyorum ki çoğu kişi takım tutar gibi Short veya Long'dan vazgeçemiyor.
Benim sistemim günlüktür, gün sonuna bikaç saat kala geçerim ekranın karşısına kapanmaya yakın sinyal gelrise geçerim o pozisyona. Stres yok, gün içi çarpılma yok. Ne pala denen hayali oyuncuya inanırım, ne piyasayla inatlaşırım. Aşağı indiği zaman niye aşağı indi demem, yukarı çıktığında niye arttı bu demem, parantez tuşuyla hayat verdiğim sistemim ne derse onu yaparım.
Yarınki öngöörüme gelince;
Nijeryadaki Türk iş adamlarının yarın açacağı okulun Afrika borsalarını coşturacağını düşünüyorum. Açılışa bizzat bende katılacağım, ordaki insanlara VOB semineri vereceğim. Seminerin bitişinde Sertap Erenerin VOB şarkısınını seslendireciğim. Programın ardından çekilişle Ultra Süper sistemimi afrikalı bir genç ile paylaşacağım.
Tüm bu sebeplerden ötürü yarınki tahminim +2000.
Nijeryadan sevgilerle....
Kaynak: [URL]http://www.trpress.com/nijerya-turk-nil-universitesi/[/URL][/quote]
sevgili para babası önce avatarla işe başlayalım, birde yorumumuz olsun, makro cinsten, asparagas sağdan soldan, iktidara yakınlardan kabul deyil, kendine has, sana özgü, konu ot olmaksa, yani ağanın sulaması ile yeşereceksek bunu herkes yapar, çünkü sistem iyisiyle kötüsüyle herkeste zaten var, biz senin kafanı tanımak, düşüncelerini ne olursa olsun bilmek isteriz, bize lazım gelen bu, yorganı kaldır içine gir milletin üstünden çekme, bu forum +2000 puanı bilmez, nedenini öğrenmek ister, sorgular...........
-
[quote=Barney;170830]1 yıl oldumu yaw.. zaman ne cabuk geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum ::: malesef forumdaşlar olarak birbirimize desteğimizde yeterli olamıyor bazen ama ara verip dönenler cok daha donanımlı ve bilgili olarak dönebiliyor... kimsenin masada parası kalmasın... [B]zaten yabancılar götürüyo malı gıcık oluyorum[/B] :)[/quote]
Barney dostum,
Not artırım kararını ben verseydim,masadaki paraları yabancılara vermezdim kesinlike ...:D
Çok şeyleri şeyetmek istiyorumda şeyedemiyorum,şeyden dolayı...üüü
Birgün nasılsa şeyolacak....lelele.lelele.lelele
-
[quote=ERGEN;170833]Barney dostum,
Not artırım kararını ben verseydim,masadaki paraları yabancılara vermezdim kesinlike ...:D[/quote]
Çok haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim şimdi dahada gıcık oldum bu yabancı fonlara :D
-
[QUOTE=VOBiX;170796]Ben hep tam tersini gördüm. Hep bildim ben kazandım. Dipten longladım tepeden shortladım parayı kat kat katladım ütüledim kat izi bile bırakmadım kıvamında olup batıp gidenelr var. Bunalrın hakkından Gökjhan geliyordu. O da hemen şutlanıyor zaten. Bence burası o konuda dürüst. Batan itiraf edebiliyor.[/QUOTE]
Valla Tolga yine aklımdan geçenleri yazmışsın :) Ben de tam bunu yazmayı düşünmüştüm ama vazgeçtim sonradan... Dediklerinde çok haklısın... Normal hayatla sanal ortam çok farklı... Gerçek hayatta insanlarımız kazandıklarını pek anlatmaz (nazar değer, karşımdaki borç ister vs) ama forumlarda tam tersi söz konusu... 3 ay terste kalır, bozuk saat gibi bir kez haklı çıkar yeri göğü inletir ben bildim diye :D Sen forumlarda benden de çok eskisin, kimler geldi kimler geçti buralardan... Değişmeyen hep aynı isimler ama...
-
[QUOTE=enorton;170836]Valla Tolga yine aklımdan geçenleri yazmışsın :) Ben de tam bunu yazmayı düşünmüştüm ama vazgeçtim sonradan... Dediklerinde çok haklısın... Normal hayatla sanal ortam çok farklı... Gerçek hayatta insanlarımız kazandıklarını pek anlatmaz (nazar değer, karşımdaki borç ister vs) ama forumlarda tam tersi söz konusu... 3 ay terste kalır, bozuk saat gibi bir kez haklı çıkar yeri göğü inletir ben bildim diye :D Sen forumlarda benden de çok eskisin, kimler geldi kimler geçti buralardan... Değişmeyen hep aynı isimler ama...[/QUOTE]
kimler geldi geçti bilmiyorum ama kim olursa olsun kazancıyla kaybıyla, onlar olmasaydı napardık acaba.tek başımıza işlem yapmak ne kadar zevk verirdi.dertlerimizi isyanlarımızı sevinçlerimizi kimlerle paylaşırdık.bizi anlıyan sadece bizler gibisi.Kaldıki forum bize farkında olmadan çok şey katıyo bence.tecrübemize diğerlerinin tecrübelerini katıyo ki bu müthiş bişey bence.iyiki var forumlar yoksa ne yapardık diye düşünmüyorum diil.çokmu duygusal konuştum:confused:
-
[QUOTE=QUEEN;170783]gız..zarar ettim bugün..pelaya verdim 1000 point....aslında geri alırdım ama internette problem çıkttı..3den sonra bağlanamadım bi türlü..matrix dondu..hırsdan geberdim..üüüüww..bunların gözü göz değil..ayuluk para etmiyo...[/QUOTE]
çok kısa ve öz bir cevap yazıcak olursam sanırım sadece bu linki vermem yeterli olucaktır.[url]http://www.matriksmobile.com/iphone/[/url]
belki bu tarz sıkıntılarda yardımcı olabilir.ben şahsen sırf bu yüzden iphone almayı düşünüyorum en kısa zamanda.özellikle aralık ayı geçtiğimiz ağustos ayı gibi olursa:)
-
TTNEt de VINN olayına girmiş..hemide çok ucuz...amma 500 mb aylık kotası var ..üwww
[URL]http://www.ttnet.com.tr/web/170-1109-1-1/tr/evde_ttnet/kampanyalar/ttnetten_sadece_599_tlye_3g[/URL]
-
[QUOTE=Astatin;170851]TTNEt de VINN olayına girmiş..hemide çok ucuz...amma 500 mb aylık kotası var ..üwww
[URL]http://www.ttnet.com.tr/web/170-1109-1-1/tr/evde_ttnet/kampanyalar/ttnetten_sadece_599_tlye_3g[/URL][/QUOTE]
evet fiyatları baya iyi ama 500mb yetermi acaba araştırmak lazım.bende yatim artık içim dışım metastock oldu.geçen rüyama falan girdi sistem test ediyodum feci puanlar vermişti sevinerek uyanmıştım ne güzel meğersem rüyaymışüüüüüü
yatay günleri sevmiyorum sevenide sevmiyorum:)