-
[QUOTE=Rooks;170861]evet fiyatları baya iyi ama 500mb yetermi acaba araştırmak lazım.bende yatim artık içim dışım metastock oldu.geçen rüyama falan girdi sistem test ediyodum feci puanlar vermişti sevinerek uyanmıştım ne güzel meğersem rüyaymışüüüüüü
yatay günleri sevmiyorum sevenide sevmiyorum:)[/QUOTE]
abi yatayıda severim, trendide, kısa dalgalı piyasayıda emme herkeşlerden once birinci ağızdan alınan haberle saçma sapadanak .... hululululu hareketlerı sevmem.... nefret ederım gayrı....
ben b ugunu 250-300 puan zararla kapadım emme tecrubem olmasa ayvayı yemıstım allahtan stop yapmasını bılıyoruk :::
o yüzden beni sev gayri ... ben seni sevdim çünküm :::
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]04 Aralık Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]USD Tarım Dışı İstihdam Değişimi (Kas) 15:30 -114K -190K Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İşsizlik Oranı (Kas) 15:30 %10,2 %10,2 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İmalat İstihdam Değişimi (Kas) 15:30 -50K -61K Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Ortalama Saatlik Gelirler (a/a) (Kas) 15:30 %0,2 %0,3 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Ortalama Haftalık Çalışma Saati (Kas) 15:30 33,1 33 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fabrika Siparişleri (Eki) 17:00 %0,1 %0,9 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Plosser'in Finansal Kriz Hakkındaki Konuşması 17:00 Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Bullard'ın Kriz Hakkındaki Konuşması 20:15 Düşük[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]TCMB Kasım Ayı Enflasyon değerlendirmesi (10:00) [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ekim dönemi Dış Ticaret dengesi verisi(17:00) [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
[quote=fXci;170862]abi yatayıda severim, trendide, kısa dalgalı piyasayıda emme herkeşlerden once birinci ağızdan alınan haberle saçma sapadanak .... hululululu hareketlerı sevmem.... nefret ederım gayrı....
ben b ugunu 250-300 puan zararla kapadım emme tecrubem olmasa ayvayı yemıstım allahtan stop yapmasını bılıyoruk :::
o yüzden beni sev gayri ... ben seni sevdim çünküm :::[/quote]
Ben de sevdim gayri.. Gardeş gibin oldukk...:::
-
cümleten günaydın . bol kazançlar ..
-
cümleten günaydın , ve bol kazanclı günler ..
uzaktan izleyici olarak günü takip edicem.. poz almayacağım bir süre.. bu haftada poz alırsam kesin imf acıklanır o yüzden gerek yok piyasayı bir süre kendi haline bırakayım :)
-
günaydın,kolay gelsin arkadaşlar..
-
dünkü dow kapanışına göre oldukça iyimser başladık denebilir..
-
dostlar günaydınb hayırlı cumalar spot piyasayı nerden takip ediyoz bi link atıverseniz lütfen
-
Günaydın arkadaşlar, herkese hayırlı işler.
Bakıyorum esnaf erkenden açmış dükkanı.
-
TArihi bir analiz yapıyorum;
Bu VOB kabaca 101000 olur..neden?
1) SP ve Moodys not arttırabilir 6000 puan ordan gelir. Not da düşürebilirler o zaman tamam işte en kötüyü gördük diye 12000 puan gelebilir.
2) Gloal ekonomik kriz bitmiştir 12000 ordan gelir.. Eğer bitmediyse 15000 puan gelir
3) AYM, DTP yi kapatır ordanda 5000 puan gelir.
4) Ukrayna ve yunanistan sizlere ömür olur 5000 de ordan gelir.
5) Her bu tip haberde KY şortlamaya devam ettiği için 10000 puanda pala nın gönlünden kopar.
En kötü ihtimallerin toplamı 38000 puan yapıyor..38000+63000=101000
ne uğraşıyonuz makro analiz, sistem teknik falan
-
[QUOTE=YAVUZHAN;170872]dünkü dow kapanışına göre oldukça iyimser başladık denebilir..[/QUOTE]
Adamlar 200 mily. para komuşlar ortaya, yoksa longcuları 2,80 uzatmışlardı yere.
-
[quote=Rooks;170843]çok kısa ve öz bir cevap yazıcak olursam sanırım sadece bu linki vermem yeterli olucaktır.[URL]http://www.matriksmobile.com/iphone/[/URL]
belki bu tarz sıkıntılarda yardımcı olabilir.ben şahsen sırf bu yüzden iphone almayı düşünüyorum en kısa zamanda.özellikle aralık ayı geçtiğimiz ağustos ayı gibi olursa:)[/quote]
iPhone eğer bilgisayar başında değilseniz çok işe yarıyor. Jaadu VNC diye bir program var. Evdeki bilgisayarınız açık ise iPhone üzerinden uzaktan bağlantı ile evdeki bilgisayarın ekranını görebiliyor ve bilgisayarı uzaktan kullanabiliyorsunuz. Bilgisayarın başında oturmak kadar rahat değil ama idare ediyor. Hızlı günlerde ekran başından kalkıp biryere gitmeniz gerektiğinde hayat kurtarıyor.
Nasıl birşey olduğunu anlamak için Youtube'da "Jaadu VNC iphone" yazın görürsünüz. Masamda olmadığım zamanlarda bu program sayesinde yaptığım işlemler çoktan iPhone'u amorti etti bile bende...