dayanamadım 400 den short onuda kebap ettiler :) ehueeh yok yaf benden adam olmaz ahuahauh
Printable View
dayanamadım 400 den short onuda kebap ettiler :) ehueeh yok yaf benden adam olmaz ahuahauh
[quote=selçuklu;170901]asteton patro sistem sat verdimi ? aldamı .. ?[/quote]
sistemin **:) (alda)
[QUOTE=selçuklu;170911]istop ve long .. yapacak bişey yok ..[/QUOTE]
Patron akşam golü atıyoruz diyorsun, sabah maç başladı mı direk karşı takıma geçiyosun :)
[quote=selçuklu;170901]asteton patro sistem sat verdimi ? aldamı .. ?[/quote]
sistemin ** :) (alda)
herşey biryana...
[B]ardışık işlemlerle [/B]7.000-8.000 puan zarar yapan işlemi çöpe atacaksın...
[quote=enorton;170910]Son iki yılda sadece 26.000 puan getirmiş ama :confused: Son dört aya bakarak sistem geliştirmenin yanlış olduğunu bence bir kez daha görmüş olduk... Geriye doğru 4 aydan daha eski verilere ulaşmamızı engelleyen Matrikse de teşekkürlerimi borç bilirim :mad:
[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/6569/adszzqb.jpg[/IMG][/quote]
Onu apka ya sor...1-2 ayda bir opt yapılıp güncel piyasa profili yakalanmalı diyen opt ci o :) ehuhehe.. 26000 puan iyiymiş...çoğu KY nin elinde sıfır var..hatta eksi..
burda bahsedilen sistemi üstüne para verseler kullanmam zaten...amma dikkatimi çeken şey, hakkaten bu 28 yaga 25-30 MA, 90-100 ü falan aşapı kesmeden şelale hanımı beklememek gerekiyor... birde C yerine başka şeylerede bakmak lazım kısmı enteresan olabülür
neyse yaw..multipass ve multipass reloaded bana yeter..hatat mister sazan şu nalıncı keserinin mtx kodunu verirse multipass re-re-re-re loaded
u bile çıkarırım..ehueheheueueu
[quote=enorton;170910] Geriye doğru 4 aydan daha eski verilere ulaşmamızı engelleyen Matrikse de teşekkürlerimi borç bilirim :mad:
[/quote]
Matrikse bir cok kere bende bunu yazdim malesef inatla geliştirmiyorlar.
Vob demoyu sormustun malesef bende caliştiramadim aslinda yeni kayit oldum sifre gelmedi son aldiğin demo sifre vs verirsen bir daha denerim.
[QUOTE=abka;170921]herşey biryana...
[B]ardışık işlemlerle [/B]7.000-8.000 puan zarar yapan işlemi çöpe atacaksın...[/QUOTE]
hocam benim kafadan bahsediyosun sen , aha çöp kovasına doğru koşuyorum balıklama dalıcam içine :)
[QUOTE=Kanaatkar;170924]Matrikse bir cok kere bende bunu yazdim malesef inatla geliştirmiyorlar.
Vob demoyu sormustun malesef bende caliştiramadim aslinda yeni kayit oldum sifre gelmedi son aldiğin demo sifre vs verirsen bir daha denerim.[/QUOTE]
Gerek yok hocam maili sildim gitti...
[QUOTE=Kennym;170925]hocam benim kafadan bahsediyosun sen , aha çöp kovasına doğru koşuyorum balıklama dalıcam içine :)[/QUOTE]
estagfurullah.:).ben sistem kar egrisinden bahsediyom...
mesela bakıyorsun 25.000 puan kardan...değişik işlemlerle 16.000 puana inmiş..[B]arada kar olması önemli değil...demekkki [/B]25.000 puan kar olan yerden giren arkadaş ,arada kar yapsada 9.000 puan kaybedecek...yani silinecek...3 kaldıraç oynasa bile psikoloji kalmaz..
[QUOTE=Rooks;170861]evet fiyatları baya iyi ama 500mb yetermi acaba araştırmak lazım.bende yatim artık içim dışım metastock oldu.geçen rüyama falan girdi sistem test ediyodum feci puanlar vermişti sevinerek uyanmıştım ne güzel meğersem rüyaymışüüüüüü
yatay günleri sevmiyorum sevenide sevmiyorum:)[/QUOTE]
Geçen yıl ben de görüyordum o rüyaları. Hatat formlleri filan yazıyorum ama uyanınca unutuyordum hemen....
[QUOTE]2. Eslesme Anında Emir ptali
Borsamızın 2005/4 sayılı Genelgesinin “Eslesme Anında Emir ptali” ile ilgili 16 No’lu
maddesi asagıdaki sekilde degistirilmistir.
“16. Eslesme Anında Emir ptali
2005/6 sayılı “Teminatlandırma ve Diger Risk Yönetimi Esasları” Genelgesinde
belirtildigi gibi islem gerçeklesmesi anında emirlerin VOBS tarafından iptal edilmesi
durumunda Borsa tarafından ilgili üyelerden “Eslesme Anında Emir ptal Ücreti” alınır. Özel
emirler “Eslesme Anında Emir ptal Ücreti” uygulamasına tabi degildir.
...”[/QUOTE] Arada bir vobun sitesine bakmak laızm palaya eşleşme anında emir iptal cezası kaldırılmış geçen ay. .dng