1530 dan sonra piyasa up gibi
Printable View
1530 dan sonra piyasa up gibi
[QUOTE=Astatin;254210]yysd..[/QUOTE]
sistem sabah 1500 puan gap e ragmen sat da mı kaldı
[quote=abka;254211]sistem elek oldu...gap le çarpıldı...var mı başka gapzede sistem
[/quote]
30 dk. lık slow ötesi sistemim 6. seansda işlemsiz long
[quote=abka;254216]sistem sabah 1500 puan gap e ragmen sat da mı kaldı[/quote]
yes...2000 puanda da kaldığı olmuştu..ancak son hafta benimkide çarpıldı
[quote=jerfin;254206]73.450 zirvemiz hayırlı uğurlu olsun.:::[/quote]
hiç sanmam:( pala kafasına göre oyun oynuyor, sabah 1300 puan gep, millet ne diyor? Bu kadar gep yaptı demekki bir iş var.. Yukarı gidecek bu diye düşünüyor, baktı tersi oluyor stop koyarak tekrar uzuyor.. Hani düşünce yukarı gider düşüncesi ya! Pala bun sabah gep yaparak yatırımcıda oluşturdu! Yatırımcı ne yapsa bu düşüncesinden kopamıyor...pala da 1300 yukarı 1300 aşagı şak şak. Cebini dolduruyor. Ama genel düşünce yukarı.. Yani parası olan düdüğü çalıyor. Ky.de düdüğün sesi kalmakta. Ben yine sayın saraylının açılış sayfasında yazdığı sistemin harfiyen yerine getirilmesinin şart olduğunu düşünüyorum(daytrader için) kar al zarar kes şart... Kolay gelsin..
Bu hareketi beklemiyordum ama iyi oldu.72 altına gelmediği sürece 73 üstü kapanış hayal değil.bence.
Gap falan bırakmadı herifler şaka maka götürcekler herhalde yukarılara bunu ama bugün ama yarın
[quote=hpy;254220]Bu hareketi beklemiyordum ama iyi oldu.72 altına gelmediği sürece 73 üstü kapanış hayal değil.bence.[/quote]
piyasalarda heran herşey olabilir..
hele ki vob ta..
hayal edin pala uygulamaya geçsin :)))
çok önemli destekde durii (72300).kırarsa bir kreş daha..71500 e kadar boş duriii
[IMG]http://i49.tinypic.com/2gwfbd5.png[/IMG]
üvv .longstop ve flat oldum .. zor gün vay anasını ..
bugün 71.000 kapatalım.. tam bir ters-yüz olsun.. çok mu şey istiyorum..:o:)))
[quote=jerfin;254235]bugün 71.000 kapatalım.. tam bir ters-yüz olsun.. çok mu şey istiyorum..:o:)))[/quote]
yoooo..ya da ikimizde çok şey istiyoruz dimek ki...bence de PALA ya son kıyağı çangçingçonglar yapti....
[quote=selçuklu;254231]üvv .longstop ve flat oldum .. zor gün vay anasını ..[/quote]
aynen öyle...:mad:
kalbi bozuk namussuzun..:p
ema55..........72.381
yk 72 ye gamyonu çekti 600 alış üwwwww işe bak şimdi :(
ivrenç bir fıkra...çinlilerin gözleri neden çekiktir...önlerine yemek geldiğinde "" aaaaa yine mi pirinç" diyerek şakaklarına dayadıkları ellerinin oluşturduğu basıncın zamanla genlerini mutasyona uğratmasından ötürü...ehueheue..sabah çangçingçonglar PALA ya süper bir kıyak mı yapmış oldular neaaaa...yada PALA hazı rbulmuşum alıcıyı, vereyim malı şağıdan yerine kor öyle giderim yukarı deyu bir şekil mi çekiirr...bilemmim..ama kesin olan: sonraki trend için piiissss pozisyon ayarladığı...iki gundur dj in artilarini yiyoruz yada yiyoruz süsü vermek istiyor pala..bakacaz artik..yysd
[IMG]http://i49.tinypic.com/15qu7nb.jpg[/IMG]
1 günde 100 adet 5' lık çubuk var...
1 çubukla yukarı gap yap,:rolleyes:
sonra 99 çubukla düzeltme yap,,:..:
yaşasın zaman analizi..:..::..:
böyle iş mi olur yaa...:mad::mad:
73.450 den sağlam döndü... neyseki sistem var daytrade ile işim çoktan bitti slow sistem long olarak direniyo
[quote=saraylı;254248]1 günde 100 adet 5' lık çubuk var...
1 çubukla yukarı gap yap,:rolleyes:
sonra 99 çubukla düzeltme yap,,:..:
yaşasın zaman analizi..:..::..:
böyle iş mi olur yaa...:mad::mad:[/quote]
Oynamıyorum,
misketlerimi alıp gidiyorum,:..:
annem yemeğe çağırıyo...:D
etr 72.400 den beri net bi şekild satta...
[quote=saraylı;254248]böyle iş mi olur yaa...:mad::mad:[/quote]
seni bile isyan ettirdilerse biz daha ne diyelim abi ....dng
cuma tam bu seviyeleden longlamıştım bugün öğlene kadar bakamadım işim gereği baktığım saattten sonra ekrana baka baka kabız oldum
[quote=ordi;254259]seni bile isyan ettirdilerse biz daha ne diyelim abi ....dng[/quote]
sorma ya,saçma salak bi gün oluyo...
:mad::eek:
sabah 1300 puan kardaydım hafta sonum ne olacak diye hindi gibi düşüne düşüne geçti aptal gibi malla evlendik mal üstümüze kaldı çünkü katmerli hatunmuş
abi bende şimdi 72100 direnç yapıyor kırarsa orayı 72700 beklentim var dediğim gibi beklenti
[quote=saraylı;254261]sorma ya,saçma salak bi gün oluyo...
:mad::eek:[/quote]
gaplı günlerde daytrade zor oluyo ondan hedefi küçük koyup alıp çıkmak lazım. gapsız günlerde bende 6-7 trade kadar çıkıyorum.
[quote=cırcır;254264]gaplı günlerde daytrade zor oluyo ondan hedefi küçük koyup alıp çıkmak lazım. gapsız günlerde bende 6-7 trade kadar çıkıyorum.[/quote]
evet gap olunca daytrade daha zor...
hehhhe .. palaya bak .. kör olmayasıca ..:D:D:D
Saraylı abi katmerliyi ifşa etmem gerekiyormuş demek ki:9
aha,şimdi de hızlıca yukarı döndü,
bugünü atlatsak iyi yani....kom
[quote=jerfin;254206]73.450 zirvemiz hayırlı uğurlu olsun.:::[/quote]
bunu selçuklu söylerse korkarım. :D
şaka bi yana, benim göstergelerin değeri artıp duruyor nerde duracak bilmiyorum yane! .kom
lem tam gününü bulmuşum ekran izlememek için. pü ü ü ü ü ü!
[quote=selçuklu;254267]hehhhe .. palaya bak .. kör olmayasıca ..:D:D:D[/quote]
yahu selçuklum,
naptın piyasayı ,geldin tatilden ,
perişan ettin ortalığı,
sistemler çöktü,:..:
enflasyon arttı,:D
fener küme düştü...:..:
üvvv :)))
sabahki 73150 satışları elektirik + telefon kesıntısı sebebiyle 72575 de kapatmak zorunda kalmıstım ogleden once.. pala tum ımkanlarıyla saldırdı bızım mahalleye :)) sımdı bakma fırsatım oldu pozu kapatmasam kar al sevıyem olan 72200 e ulasmıs hatta gecmıs geri gelmiş :) saglık olsun gunu 575 puan + da kapatmıs olduk.. amma pala bundan sonra umugunu sıkıcam :) gunluk 700-800 point alıcam kacarın yok artık.. uheueh hergun elektırık telefonu kesemezsın nasılsa :))
[QUOTE=saraylı;254272]yahu selçuklum,
naptın piyasayı ,geldin tatilden ,
perişan ettin ortalığı,
sistemler çöktü,:..:
enflasyon arttı,:D
fener küme düştü...:..:[/QUOTE]
abi sorma ya..öyle oldu valla .. .. eski histemli günlerimde olsam ... feci döverdim pelayı bugün .. şimdi ufak sıyrıklar var bende ... ama kapanışa doğru kafasına geçirecem sopayı pelanın .. ehueue :::::::::
[quote=selçuklu;254278]abi sorma ya..öyle oldu valla .. .. eski histemli günlerimde olsam ... feci döverdim pelayı bugün .. şimdi ufak sıyrıklar var bende ... ama kapanışa doğru kafasına geçirecem sopayı pelanın .. ehueue :::::::::[/quote]
Hoşgeldin patron. .lelele Ben de az kaldı Selçuklu patron tatilini kesip gelsin diye anket açacaktım... :..:
72500 short,5 likler halen satışta..
yalnız 72200 üstünde kalması halinde cuma benzeri hareket gelebilir korkusu hakim bende..
ematrader alışa geçerse stop !
pala piyasayı dansoz gibi bir o kose bir bu kose yatırıyor bakalım arkasından ne gelecek..
[QUOTE=Strategist;254280]Hoşgeldin patron. .lelele Ben de az kaldı Selçuklu patron tatilini kesip gelsin diye anket açacaktım... :..:[/QUOTE]
hoş bulduk stro patro ... abi golu atalım istiyorum .. 75000 falan kapatsın istiyorum ... stro baba ... büyüksün .. .brv.brv:D:D:D
arkadaslar 60 dk lık grafikte veya daha kısa zamanlılarda son sayımı grafik olarak gonderecek varmıdır. gelinen seviyeyi gorme acısından.
gonderenlere simdiden tesekkurler.. (grafikleri etiketleme ozurlusuyum de )