[quote=kertenkele99;269406]Kastırdılar .dng[/quote]
birazdan başlıcak ralli.lelele.lelele.lelele
Printable View
[quote=kertenkele99;269406]Kastırdılar .dng[/quote]
birazdan başlıcak ralli.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=kitaro;269399]inci sözlük saldırısı olmuş bence statükocular hiç heveslenmesinler halk darbe anayasına tekmeyi atacak:..:.boks.:..:[/QUOTE]
bu anayasa paketi mutlaka geçmeli..buna karşı olanların mantığını anlamıyorum..
3-5 tane hakim , 20 olacak diye..
ya ergenekon terör örgütü kazanacak,yada demokratik ülke kazanacak..
koç müzesine saklanan ve jandarma kamerasının tesbit ettiği c4 patlayıcıları bir daha hayatınızda görmek istemiyıorsanız....
bunu bu halka işgal kuvvetleri layık görmez...müzeyi ziyaret eden çocuklerın en çok olduğu anda patlatacaklardı..binlerce masum ceset parcaları ortaya yayılacaktı....
açmayın agzımı..100 tane ergenekon dehşetini belgeleriyle hatırlatırım...
[quote=abka;269410]bu anayasa paketi mutlaka geçmeli..buna karşı olanların mantığını anlamıyorum..
3-5 tane hakim , 20 olacak diye..
ya ergenekon terör örgütü kazanacak,yada demokratik ülke kazanacak..
koç müzesine saklanan ve jandarma kamerasının tesbit ettiği c4 patlayıcıları bir daha hayatınızda görmek istemiyıorsanız....
bunu bu halka işgal kuvvetleri layık görmez...müzeyi ziyaret eden çocuklerın en çok olduğu anda patlatacaklardı..binlerce masum ceset parcaları ortaya yayılacaktı....
açmayın agzımı..100 tane ergenekon dehşetini belgeleriyle hatırlatırım...[/quote]
Mantığı önceki mesajımda açıkladım..:..::..: Da abi bu mesajda yazdıklarının hangisi anayasa paketi ile ilgili.lelele Rasim Ozan Kütahyalı gibisin ha.boks.
[quote=Astatin;269411]AHa da hareket geldi::::::
1) Darbe anayasasına bugüne kadar 32 kez darbe vurulmuş zati.
2) Her karara yargı yolu açık olsun diyen AKP, kamu çalışanlarına toplusözleşme hakkı veriyor ama anlaşamazlarsa uzlaşma kuruluna gidiyor. Uzlaşma kuruluna çoğunluk üyeyi hükümet atıyor..ve sürprizzzzzzzz ; Uzlaşma Kurulu kararlarına yargı yolu kapalı
3) Gizli! dolaylı ifadelerle kamunun sağlık işinden çekilip, özel sigorta şirketlerine devrinin yolu açılıyor..Paran yoksa geber!!!!! ABD de, özel sigortası olmadığı için çocuğu hastaneye alınmayan ve çocuğu kucağında ölne kadın vakası geldi aklıma...Amerikalılaşıyoruz yaüüüüüü:rolleyes::rolleyes:
4) AKP nin derdi darbe ile değil. Bu değişiklikle darbecilerin yargılanabiliyor hale geldiği kuşkulu...ve SÜRPRİZZZZZZ: CHP, pakete açık açık 12 Eylülcüler yargılanabilir maddesi ekletmek istiyor..AKP oyları ile red ediliyor...kom.kom
5) Her şey demokrasi içinse neden maddelere tek tek oylama yapılmasını kabul etmedi AKP?Nerde kaldı demokrasi...:..::..:
6) Yoksa bu paket, ayyuka çıkan yolsuzluklar bir gün yüce divan a giderse, eşraf tanıdık olsun diye mi çıkarılıyor:..::..:
Evet yeni anayasa...ama sivil darbe değil..yeni anayasa:..:[/quote]
abi ben onu dokuzu anlamam basit adamım
halkta basiti sever
bu yasa ne yasası askeri yasa
yani benim için askeri yasaların hepsi boştur
bence halkta askeri yasayı çöpe atacaktır
[quote=a.kaya;269402]:..: ya alemsin valla orda bi kelime diyorsun ya onu soruyorum bi kerede soruma soruyla cevap vermesen şaşacam asti kardeş :) şimdi kelime anlamınımı araştırcaz ne diyo bu asti gene diye ya ::: ::: :::[/quote]
FDAXR= Dax fıçır-gecikmesiz
Running Triangle: Koşan üçgen...(Detay için bkz. selpatros):::
Ağzına sağlık astatin döktürmüşsün helal.
[quote=abka;269404][B]göbeğini kaşıyan adamlar ne anlar web ten[/B]...:confused:
son nesil en kralından eğitime önem veriyor..lys sıralamasına bakın..[/quote]
koyuladığım kısmı anlayamadım biraz açarsanız yorum yapabilirim.
son cümleye gelince, benim babam da annem de emekli öğretmendir.
ben teknolojinin her çeşidini kullanırım. misal, 3G ile ilgili bir soru sormuştunuz. ben cep telefonu hattının baz istasyonu ile haberleşme mantığından tutun da, baz istasyonundaki RBS ünitelerinin hangi slotlarının konuşmaya, hangi ünitelerinin GPRS paketlerine ayrıldığını ve bunların switch yapma şartlarını bile bilirim. benim mesleğim ne? inşaat mühendisliği.
babam ve annem ise sahip olduğu cep telefonundan toplu kısa mesaj göndermeyi bilmez.
3ümüz de seçmeniz.
şunu da anlayamadım. LYS sınavına giren gençlerin % kaçı seçmen yaşında ki yeni neslin eğitime verdiği önemden dem vurmuşsunuz?
[SIZE="1"]ow ..mondiyo[/SIZE] .:o
[QUOTE=abka;269410][COLOR="red"]bu anayasa paketi mutlaka geçmeli..buna karşı olanların mantığını anlamıyorum..
3-5 tane hakim , 20 olacak diye[/COLOR]..
[COLOR="Red"]ya ergenekon terör örgütü kazanacak,yada demokratik ülke kazanacak..[/COLOR]
açmayın agzımı..100 tane ergenekon dehşetini belgeleriyle hatırlatırım...[/QUOTE]
Bu mantıkla demokratik ülke olacağız öylemi..............
[quote=kitaro;269416]abi ben onu dokuzu anlamam basit adamım
halkta basiti sever
bu yasa ne yasası askeri yasa
yeri benim için çöptür[/quote]
Herkes dilediğince oy versin...Amma okusun anlasın öyle oy versin. İster evet versin ister hayır versin...Ama okusun... "Oku" ve "İlim Çin'de de olsa peşinden gidiniz"...
İdeolojik tartışmalar bir kenara brakalım, pragmatik olalım... Bu pakette halkın pek çok sosyal hakkının geri alınmasının yolu açılıyor. Yolsuzluk iddiaları yüce divana giderse ihtimaline karşı da tedbir alınıyor...
Bu paket herşeyden önce, halkın aleyhine olan neo-liberal politikalara yol veren ve yolsuzluk yapanların ceza almasını engelleme amaçlı bir pakettir. Bence...........
725 long 575 de stop oldu.
artık gider heralde
[quote=Astatin;269411]AHa da hareket geldi::::::
1) Darbe anayasasına bugüne kadar 32 kez darbe vurulmuş zati.
2) Her karara yargı yolu açık olsun diyen AKP, kamu çalışanlarına toplusözleşme hakkı veriyor ama anlaşamazlarsa uzlaşma kuruluna gidiyor. Uzlaşma kuruluna çoğunluk üyeyi hükümet atıyor..ve sürprizzzzzzzz ; Uzlaşma Kurulu kararlarına yargı yolu kapalı
3) Gizli! dolaylı ifadelerle kamunun sağlık işinden çekilip, özel sigorta şirketlerine devrinin yolu açılıyor..Paran yoksa geber!!!!! ABD de, özel sigortası olmadığı için çocuğu hastaneye alınmayan ve çocuğu kucağında ölne kadın vakası geldi aklıma...Amerikalılaşıyoruz yaüüüüüü:rolleyes::rolleyes:
4) AKP nin derdi darbe ile değil. Bu değişiklikle darbecilerin yargılanabiliyor hale geldiği kuşkulu...ve SÜRPRİZZZZZZ: CHP, pakete açık açık 12 Eylülcüler yargılanabilir maddesi ekletmek istiyor..AKP oyları ile red ediliyor...kom.kom
5) Her şey demokrasi içinse neden maddelere tek tek oylama yapılmasını kabul etmedi AKP?Nerde kaldı demokrasi...:..::..:
6) Yoksa bu paket, ayyuka çıkan yolsuzluklar bir gün yüce divan a giderse, eşraf tanıdık olsun diye mi çıkarılıyor:..::..:
Evet yeni anayasa...ama sivil darbe değil..yeni anayasa:..:[/quote]
asti kardeş peki hiç mi iyi bi şey yok yahu yapma Allah aşkına bu kadar da kötüleme şimdi ki anayasayı chp den tut mhp ve diğerleride beğenmiyordu taaa rahmetli Özal bile değiştirmek istemişti de cesaret edemedi adama suikast düzenlediler kurşunladılar..Birçok şeyi bildiğini ama açıklayamayacağını söylemişti tv de...Neyse konu çok uzun ama bence ne olursa olsun bu yasa değişmeli öyle ya da böyle eğer değişmesse bir daha da nahhhh (biraz ayıp oldu ama bi kelime koyamadım ) :..: değiştirecek bir hükümet gelir aha da buraya yazıyorum...