full long.
Printable View
full long.
[QUOTE=bonnie;75403]kızım takdir almış :D (6.sınıf)[/QUOTE]
[QUOTE=mmommo;75407]Sizi ve kızınızı;
Tebrik ediyorum Benim kızımında karnesinin hepsi pekiyi (Anasınıfı).brv[/QUOTE]
meleklerimi benim icin opun masallah.brv
şimdi birazda kısacılar terlesin bakalım:)
[QUOTE=selçuklu;75387]32,350 maliyet short devam .. stoploss ve long açma stratejisi aynı ... 5 dk long sinyalde .. shortcover edip long olacağım ... .. vadeli 15 dk net uyumsuz dipte .. tepki gelebilir heran .. dikkat etmek gerekir ..[/QUOTE]
32,350 maliyet shortu 31,150 fiyattan shortcover ve long ettim .. 5 dk .. long signal geldi .. stoploss ve short yeri 5 dk short sinyal olacak .. 15 dk boll açamaya başladı bu iyiye işaret ..
Insan cocuklari ile nasil Gurur duyuyor degilmi?
Varmı düşecek diyen daha.
abka herşey fiyatta saklıdır .. sadece sistem ve strateji ....
[QUOTE=traderx;75390]ben hala çeyrek long, öğle arası 31000 kırmış 31100 lerde görünce stoptan vazgeçtim,
inatlaştım umutluyum hala:D
bu arada 196000 olmuş.[/QUOTE]
Allahım umutlarım suya düşmedi:D
Sayin tradex hitler gercekten de bu lafi soylemismi??
[B]Birgün Bütün Yahudileri Öldürmediğim İçin Bana Küfür Edeceksiniz ''Adolf Hitler'' [/B]
[quote=bikmisbroker;75414]Insan cocuklari ile nasil Gurur duyuyor degilmi?[/quote]
Allah yokluklarını göstermesin,
[QUOTE=bikmisbroker;75418]Sayin tradex hitler gercekten de bu lafi soylemismi??
[B]Birgün Bütün Yahudileri Öldürmediğim İçin Bana Küfür Edeceksiniz ''Adolf Hitler'' [/B][/QUOTE]
yok bu biraz modifiye edilmişi orjinali;
bir gün benim yahudilere yapmaya çalıştıklarımı eleştirenler engelleyenler, ne kadar yanıldıklarını anlayacaklar mealinde birşeylerdi, tam orjinali aklımda değil.
[QUOTE=kegen;75415]Varmı düşecek diyen daha.[/QUOTE]
nasılsa senin her dediğin oluyor
başkaları bir şeymi diyebilir
bu arada benim minikte takdir aldı
ilkokul 5 te
tüm öğrencilere iyi tatiller diliyeyim bari bende
Bu neydi şimdi böyle??
Bu adı belirsiz yetkililerin söylediği belirszi şeyler yüzünden mi oldu şimdi bunlar?
Yoksaaaa shortları dökmeye mi çalışıyorlar?
Yanlış anlaşılmasın birşey ima etmeye çalışmıyorum.
Gerçekten anlayamadığım için soruyorum.
Saygılar...
bu arada ben de bir dersden A, iki dersden -A aldim. ben azucuk buyugum ama olsun:..:
[QUOTE=nunu;75424]bu arada ben de bir dersden A, iki dersden -A aldim. ben azucuk buyugum ama olsun:..:[/QUOTE]
derslerin adı; S&P ve DOW mu:..: haa birde NASDAQ vardı dimi:)
[QUOTE=nunu;75424]bu arada ben de bir dersden A, iki dersden -A aldim. ben azucuk buyugum ama olsun:..:[/QUOTE]
ayy bıdı bıdı bıdı tüylü göbükünü yerim senin:..: büyümüşte 5 lik sistemden alfabetik sisteme geçmiş başarılar nunucum..
sn hexenin beli kitle hala shortmu acaba ya .... o beli kitleye sen cok uyuyodun ammma sende bozdun shorts. .heyk
Bugun 30.900 2 defa TEST edildi ve destek olarak calisti.
Destek olarak calisan O rakamin uzerinde bu cikis normal.
Saatlikte 31.500 ve yukarda 31.750 var.
Oralar gecilmezse, 29.300 hedefli (1600 puanlik) minik bir OBO olusacak gibi.
Dikkatli olmakta fayda var.
[QUOTE=mersiyk;75426]ayy bıdı bıdı bıdı tüylü göbükünü yerim senin:..: büyümüşte 5 lik sistemden alfabetik sisteme geçmiş başarılar nunucum..
sn hexenin beli kitle hala shortmu acaba ya .... o beli kitleye sen cok uyuyodun ammma sende bozdun shorts. .heyk[/QUOTE]
ben oradayim, hala short tutuyorum
İyi not alan herkesi tebrik ediyoruz, kötü not alanalr üzülmüyorlar tatilin bir kısmını eksiklerini kapatmak için değerlendirip ikinci dönem notlarını yükseltiyorlar. Bana hiç harfli not veren olamdı. Bn mezun oldum harfli sisteme geçtiler.
forum ogrencilerini (nunu ve daha varsa digerlerini) ve forumumuzun kucukk cocuklarını meleklerini kutluyorum :) benimde yeğenlerim hemen büyüselerde onlarda böyle okullara gitseler keşke ama ozamanda oyun oynanmaz veletler bizi beğenmez :)
VOB Trader bu aralar epey durgunlaştı. Eskiden panikli cinnetli söylemleri olurdu. pis pozsiyonlar açardı.
dualarım ne kadar etkiliymiş beahhhh.. yurtdışı göçerken biz artıyızzz:..:
Hexen Üstat tamam panik yaptırmak istemiyorsun anlıyorum ama bugün başım döndü bir yorum yap, falımıza bak önümüzü görelim lütfen bu yavaş kitle ne der bu ımf işine ?
dolar longlar makul kara kapatıldı..
endekste kısa devam 2/5 pis terliyorum:)
750 beni keser, 750 oldumu malı bırakırım ortaya, işine gelen alır gider, istemeyen bırakır kaçar:D
şortçu arkadaşlar alınmasın sabahtan beri boğalığa gönül verdik yırtındık durduk:D
31600 geçilirse - 31900 görülmesi muhtemel
[QUOTE=mmommo;75433]Hexen Üstat tamam panik yaptırmak istemiyorsun anlıyorum ama bugün başım döndü bir yorum yap, falımıza bak önümüzü görelim lütfen bu yavaş kitle ne der bu ımf işine ?[/QUOTE]
hexen baba oyle yorum yapmaz o gordummu tam 12 den vurur ama bugun burda olsa ses verirdi galiba bugun gelmedi hiç adama nazar deycek ama burda olsa en azından fikri olmasa bile izliyorum flatım kurtkapanı falan derdi
[QUOTE=Astatin;75435]endekste kısa devam 2/5 pis terliyorum:)[/QUOTE]
tavsiye ederim rexona kullan:D
[quote=jerfin;75439]tavsiye ederim rexona kullan:D[/quote]
Ben CIRCIR ın yöntmeni kullanıyorum..Neydi kolonyalı mendil falandı..Bu arada 450 den ek kısa 3/5 kısa
31.500 terli geldi..
Geri cekilmede 31.100 ve 31.200 destegi onem kazandi.
Toplam APS 202958
[QUOTE=bikmisbroker;75441]31.500 terli geldi..
Geri cekilmede 31.100 ve 31.200 destegi onem kazandi.[/QUOTE]
sn bikmisbroker 5 dakikalık sistemlerin destegide orda dediginiz yerde yine stop ettirirlerse ayıp artık
[quote=jerfin;75439]tavsiye ederim rexona kullan:D[/quote]
[SIZE=2][B]jerfin tarafindan yazilan bu yaziya asagidaki üyeler tesekkür /destek vermiştir:[/B] [/SIZE][URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=428"][B][SIZE=2]mersiyk[/SIZE][/B][/URL]
Şıracı & Bozacı kardeşliği sizi:..::..:
[QUOTE=VOBiX;75442]Toplam APS 202958[/QUOTE]
Bu Toplam APS yi matriksden derinlikli ekrandan ve nereden goruyorsunuz?
Benim sistemde dün sat veren alt periyotlar tekrar al verdi (60 dak hariç). 32000 üzeri spot kapanışı gelecek hafta için güzel olur. Vadeli de 31500 üzerine atarsa longlar rahatlar. Öğleden sonra sistemleri çok çarptılar sanırım.
[quote=mersiyk;75443]sn bikmisbroker 5 dakikalık sistemlerin destegide orda dediginiz yerde yine stop ettirirlerse ayıp artık[/quote]
AYıbetmemek gibi bir kaygıları olduğunu sanmıyorum:..::..: hatta etsinler...
haftasonuna flat, iyi tatiller:)
[QUOTE=bikmisbroker;75445]Bu Toplam APS yi matriksden derinlikli ekrandan ve nereden goruyorsunuz?[/QUOTE]
acık pozisyon sayısı