[quote=VOBiX;170929]Arada bir vobun sitesine bakmak laızm palaya eşleşme anında emir iptal cezası kaldırılmış geçen ay. .dng[/quote]
nasıl yaw..eşleşme eyle iptal edilebilen bir şey mi:D:D:D
Printable View
[quote=VOBiX;170929]Arada bir vobun sitesine bakmak laızm palaya eşleşme anında emir iptal cezası kaldırılmış geçen ay. .dng[/quote]
nasıl yaw..eşleşme eyle iptal edilebilen bir şey mi:D:D:D
[quote=Astatin;170914]Yakaladım seni SAZAN patronaj..Şu getiri eğrisinin/trendinin üstünde olursa sinyal uygula olmazsa uygulama işinin Matriks kodu sende vardır...pilizzzz[/quote]
Kural her zaman sinyal uygula, getiri egrisi mesela MA üstünde ise orjinal miktarı, getiri egrisi MA altında ise yarı miktarı uygula.
Bence sen bunu yazabilirsin.
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/242983/eczacilar-bagiriyorlar-ama...html[/url]
şöyle bir şey olsun mesela;
S&P not arttırsın 5000 yukarı, G. Yatırım müşterilerine IMF anlaşması yatmış diye mail atsın 5000 puan aşağı, sonra G. Yatırım IMF anlaşması yatmış derken, yarın imzalanmak üzere cekmeceye yatmış diye mail atsın 10000 puan yukarı, DTP kapansın 5000 aşağı, Ukrayna batsın 5000 daha aşağı,...v.b.v v.b. bunların hepsi aynı gün olsun..sanırsam bu tip bir hareketten trade tarzı itibariyle Selçuklu patron trilyone olarak çıkar...Sistemciler batar, histemciler şanslarına kalmış...
Sn akbaya bende katılıyorum.Bir sistem, system testerda her nekadar altın yumurtlayan sistem gibi gözüksede 7-8bin lik zararlar yazıyorsa, ve özellikle bu zararları diğer sistemlerin (trend takip edici özellikte olanların) karda olduğu yada az zararda oldugu zamanlarda yapıyorsa onu psikolojik olrak uygulamak bencede cok zor olur... düşünün herkez burda zafer çığlıkları atıcak oh oh ne guzel bu ay 4-5bin yaptım gibi yazılar okuyacaksınız, sizin sistem -5000 yapıcak... ben o sistemii alıııır bir güzell çop kutusuna atarrr üstüne bide format atarım:D
[quote=sazan;170933]Kural her zaman sinyal uygula, getiri egrisi mesela MA üstünde ise orjinal miktarı, getiri egrisi MA altında ise yarı miktarı uygula.
Bence sen bunu yazabilirsin.[/quote]
bunu çok rahat yazarım... hatta yazdım..(ms öğreniyoruz topiğinde MS için baya alengirli bir kod yazmıştı bir arkadaş da gözüm korkmuştu...demek bu formülün zorluğundan değil MS in korkunçluğundanmış) .lelele.lelele.lelele
[QUOTE=Kennym;170902]çok pis shortum geldi gene ama biliyorum ki bu benim için tuzak.. bugun bari mc yemicem izleyiciyim :)
sahte gevşeme gibi geldi.. efg ne anasının gözüdür deli gibi alıyo gene ..
şimdi fitch notumuzu artırdı ya , geriye 2 tane şirket mi kaldı.. ya onlar ıkı not bırden değilde 1 er 1er ıkı seferde artırırlarsa.. gerci aga bu mermisi bitmiyoki 2 de artırsa sonra bidaha artırır not bitecek hali yok ya..[/QUOTE]
Birer ibrer artırır shortçu kitleyi yaratır ardından haksızlık etmişiz diyip birer not daha arttırarak o kitleyi de tarumar eder. Yeter ki açıklamdan bir gün önce yabancı bir fon yüklü laım yapsın.
Sistem araştırmacılarına motivasyon :
Sazan sistem getiri grafiği. (yaklaşık son 20 gün)
(2 yıldır aynı sistem)
[URL=http://img267.imageshack.us/i/vobsystemp.png/][IMG]http://img267.imageshack.us/img267/9036/vobsystemp.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=abka;170921]herşey biryana...
[B]ardışık işlemlerle [/B]7.000-8.000 puan zarar yapan işlemi çöpe atacaksın...[/QUOTE]
Sanırım çöplük baya doldu. :::
düşmeye niyeti yok .. pojeksyona uyacam .. 5 dk sat desin projeksyon falan dinlemem ama .. ralli ralli ..
[QUOTE=Astatin;170922]Onu apka ya sor...1-2 ayda bir opt yapılıp güncel piyasa profili yakalanmalı diyen opt ci o :) ehuhehe.. 26000 puan iyiymiş...çoğu KY nin elinde sıfır var..hatta eksi..
burda bahsedilen sistemi üstüne para verseler kullanmam zaten...amma dikkatimi çeken şey, hakkaten bu 28 yaga 25-30 MA, 90-100 ü falan aşapı kesmeden şelale hanımı beklememek gerekiyor... birde C yerine başka şeylerede bakmak lazım kısmı enteresan olabülür
neyse yaw..multipass ve multipass reloaded bana yeter..hatat mister sazan şu nalıncı keserinin mtx kodunu verirse multipass re-re-re-re loaded
u bile çıkarırım..ehueheheueueu[/QUOTE]
Boğazda bir balık lokantası ve fransada bir şarap mahseni karşılığı ben sana veririm .dng
(Lokanta ile mahsenin devir teslim işlerini tmamaladıktan sonra Vahşi batıda devridaim makinasına bak)
[QUOTE=enorton;170926]Gerek yok hocam maili sildim gitti...[/QUOTE]
Çöpü boşaltmadıysan kimse görmeden bak. Belki duruyordur. 30 gün kalıyor silinen mailler pişamnlık yasasından faydalanmak isteyen oalbilir deyyu