[quote=sazan;170998]Bizimde elimiz armut daplamıyor herhald. :..:[/quote]
bi gıpraşma bi dur... hele bir geçek sonra yine eskiye dönerizüüüüüüüüü:D:D:D
çok pis keşiflerim var çookkkk:..::..::..: mafetcem seni sihirbaz:mad::mad::..::..:
Printable View
[quote=sazan;170998]Bizimde elimiz armut daplamıyor herhald. :..:[/quote]
bi gıpraşma bi dur... hele bir geçek sonra yine eskiye dönerizüüüüüüüüü:D:D:D
çok pis keşiflerim var çookkkk:..::..::..: mafetcem seni sihirbaz:mad::mad::..::..:
[quote=Astatin;170977]emortım petrım,
şu sabahki sistemin 10 ve 20 dklık test sonuçlarını da şeetsene... varmı sende 10 ve 20 lik datalar...bu arada yapıştırdığın MS sonuçlarına baktım; ayda 8 trade yapmış 15 dakikada ve %400 olmuş doğru annadıysam.. 4ayda %30 yapan 2 yılda %400 yaptıysa istikrarlı olmuş..yalan olmamış? doğrumu okuyorum ms sonuçlarını? nedir yani..
ha bu arada ben astatin, selçuklu değil[/quote]
Enorton?? yine fifa2010 mu oynamaya gettim..ama saat şu an 12:00 sinyale bakmak için gelmiş olman lazım..yeme beni...yanıt ver:::
nik iyiymiş...
Konular: 479, Mesajlar: 145.899, Üyeler: 1.333
Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, [B][URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1375"]vobran[/URL][/B]
[QUOTE=Astatin;171001]Enorton?? yine fifa2010 mu oynamaya gettim..ama saat şu an 12:00 sinyale bakmak için gelmiş olman lazım..yeme beni...yanıt ver:::[/QUOTE]
fifa değil PES .dng
[QUOTE=Astatin;170977]emortım petrım,
şu sabahki sistemin 10 ve 20 dklık test sonuçlarını da şeetsene... varmı sende 10 ve 20 lik datalar...bu arada yapıştırdığın MS sonuçlarına baktım; ayda 8 trade yapmış 15 dakikada ve %400 olmuş doğru annadıysam.. 4ayda %30 yapan 2 yılda %400 yaptıysa istikrarlı olmuş..yalan olmamış? doğrumu okuyorum ms sonuçlarını? nedir yani..
ha bu arada ben astatin, selçuklu değil[/QUOTE]
Abi sadece son 4 aylık veri ile çalıştırdım 10.000 karı var... Yani aylık 2500 puan... Ama 2 yılda yani 24 ayda 26000 puan... Yani aylık 1000 puan istikrarlı mı, karlı mı sen karar ver... :)
[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/6031/adszew.jpg[/IMG]
[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/2058/adsz1pc.jpg[/IMG]
ayda ortalama 4.000 puan veren sistem adamı zengin eder...40 kontrat ile edere ayda 16 milyar...
siz bunun 10 yılını düşünün....
onun için [B]çok fazla kazandıran sistemler [/B]bana mantıklı gelmiyor...
[quote=Rooks;170997]yalnız sistem herşey demek diildirki.dedikleriniz doğru HO lar trendin suyunu çıkartıyo ama yatayda çarpılıyo veya aşırı alım satım indikatörleri yatayda iyi trendde kötü ama filtrelediğiniz zaman özelliklede aşırı alım satımlı sistemleri yatayda az sinyal vererek zararı azaltıyo.her türlü sistemi denedim.herşeye sistem dedim.sistem süper olmazsa olmaz dedim ama zaman içinde gördümki seans izlemek sistemi geçmiş.sistemi geçmiş derken ondan fazla yapmamış ama hatalı sinyallerini ayıklamış.ve bunun adı histemde diil.artık hergün seans izleyince bir yön duygusu kazanıyorsunuz.geri çekilmelerde çıkarken aşağıdan alıyor , düşerken yukardan satıyorsunuz gibi.hareketli ortalamalarıda hafife almayın derim ben:)[/quote]
Benim de histem histem dediğim işkembeden sallayıp oynamak değil. :) İndikatörlere göre değil sadece fiyatın kendisine göre oynamak. Ben en çok parayı bu şekilde kazandım. Denediğim diğer her türlü yaklaşım bana kaybettirdi.
Hareketli ortalamaları da hafife almam, yalnız çok iyi filtrelemek lazım. 30dk'lık grafikte SMA 3 ve 8'in kesişimini severim mesela. Piyasanın yataya bağladını gördüğünde kesişim sinyallerini dikkate almazsan sırf bu bile uzun vadede para kazandırır, ama çok değil.
Hareketli ortalamalı sistem yazacaksan bile en mantıklısı yine kendini cycle'lara göre adapte edebilen bir sistem. Geçen hafta 3'le 8'in kesişimi para kazandırıyorsa bu hafta 13 ile 34'ün kesişimi kazandırıyor olabilir. Sistem piyasayı analiz etmeli. Mesela gelen tepe ve diplerin sıklığına, rallilerin açısına göre durumu incelemeli ve parametreleri sürekli kendi optimize etmeli. Yoksa sabit hareketli ortalama parametrelerinin bazen çarpıp bazen çarpılacağı kesin.
dı kesişim formülünü bilen varmı..gı asti sistem vermiyosun bari formül yaz..
benin sistem düşüncen de opt vardır...100 den fazla işlem le opt. yapıp..10 işlem kadar uygulama şeklinde....
son 4 haftada bu şekilde yapınca ortaya çıkan kar 12.000 puan a yakın...17 işlem...bende 3 ün 1 i var..o başka..
opt yapınca yakın geçmiş karakteri bulabiliyorum..
çok fazla geçmiş olunca ise anlamsız dalgalarda gelecege ışık tutamıyor...
Way Canına,
Hesaplarıma göre ögle arası 700 puvanlık bir hareket gelecek. 5 dk'da triangle d oluşuyor.
Öğleyin bir haber gelecek mi acep.
[quote=QUEEN;171008]dı kesişim formülünü bilen varmı..gı asti sistem vermiyosun bari formül yaz..[/quote]
DI derken?
[quote=abka;171009]benin sistem düşüncen de opt vardır...100 den fazla işlem le opt. yapıp..10 işlem kadar uygulama şeklinde....
son 4 haftada bu şekilde yapınca ortaya çıkan kar 12.000 puan a yakın...17 işlem...bende 3 ün 1 i var..o başka..
opt yapınca yakın geçmiş karakteri bulabiliyorum..
çok fazla geçmiş olunca ise anlamsız dalgalarda gelecege ışık tutamıyor...[/quote]
Peki abi şimdi haftaya yapacağın opt bu haftaki Fitch haberine göre oluşan piyasaya göre opt yapacak değil mi? Şimdi haftaya da böyle bir haber gelmezse bu opt'un sonucunda oluşacak parametrelerin haftaya çarpılacağı garanti gibime geliyor... :confused: