:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Ha, Anladım onu.
.dng.kom.kom.kom.kom
Printable View
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Ha, Anladım onu.
.dng.kom.kom.kom.kom
[quote=juliano;171071]bende bi sistem gönderecem de ne fotoşop kullanmayı biliyom ne de resim yapıştırmayı::::::
anlatılanlarıda bi türlü uygulamaya geçiremiyom.dng[/quote]
ne fotoşopu patron ayıbediyon...expert advisorda uygun sembol tanımı ile o mesajı (pala hepinizi **) matriksede yazdırsabiliyosun..ille fotoşop lazım deel...:..::..:
[quote=Astatin;171074]14/11 den bu yana, hormonsuz, optsuz[/quote]
aynı tarihte optsuz, zaten opt yok sistemde, onbinde 2 komisyonlu hali... şimdi farkettimde sistemler için baya güzel bi dönemden geçmişiz, way be hey gidi günler heyy :..:
[IMG]http://i45.tinypic.com/m76fcy.jpg[/IMG]
[quote=Barney;171080]aynı tarihte optsuz, zaten opt yok sistemde, onbinde 2 komisyonlu hali... şimdi farkettimde sistemler için baya güzel bi dönemden geçmişiz, way be hey gidi günler heyy :..:
[IMG]http://i45.tinypic.com/m76fcy.jpg[/IMG][/quote]
hehehhheueueuue..ilk sazan ımız geldi..yok pardon, ikincisi geldi... hımm yook yok birincisi geldi:D:D:D
senin bir ok duble değil, gerisi duble...ben sek severim..ehueueueje
[QUOTE=Barney;171080]aynı tarihte optsuz, zaten opt yok sistemde, onbinde 2 komisyonlu hali... şimdi farkettimde sistemler için baya güzel bi dönemden geçmişiz, way be hey gidi günler heyy :..:
[IMG]http://i45.tinypic.com/m76fcy.jpg[/IMG][/QUOTE]
tebrikler barney çok iyi gerçekten.herkes bol bol kazansın sizin yerinize ben cevap yazim AMİN CÜMLETEN.brv
[quote=Astatin;171081]hehehhheueueuue..ilk sazan ımız geldi..yok pardon, ikincisi geldi... hımm yook yok birincisi geldi:D:D:D[/quote]
ilki mr sazan ben onun izinden geldim :..: bende duble severim o ayrı :D
[quote=Astatin;171081]hehehhheueueuue..ilk sazan ımız geldi..yok pardon, ikincisi geldi... hımm yook yok birincisi geldi:D:D:D
senin bir ok duble değil, gerisi duble...ben sek severim..ehueueueje[/quote]
asti barney kardeş fotoşopta yeterince ii deil heralde::: oklar bazen çift bazen de tek atmış . ama çift ok olunca belkide sistem olaya yorum koyup daha agresif ol yapabilirsin gibi cümlelerle olayı etkinleştiriyor manasında da olabilir.:..:
[quote=Barney;171084]ilki mr sazan ben onun izinden geldim :..: bende duble severim o ayrı :D[/quote]
emanetleri bekliyorum hala haa.. ona göre:D:D
[QUOTE=Astatin;171042]yaw bu MS hesaplama yöntemini analmadım gitti ben..MS de 4 ayda 10000 puan yapan sistemin getirisi MTX de nasıl %30 bile olmaz..aman be yaahhh..neyse..sağolasın emortım[/QUOTE]
mtxin hesabı garip. piramit filan yapıyor çakal.
MSde tek kontrat için points only şeklinde yapılan testin üstüne tanımam.
[quote=juliano;171086]asti barney kardeş fotoşopta yeterince ii deil heralde::: oklar bazen çift bazen de tek atmış . ama çift ok olunca belkide sistem olaya yorum koyup daha agresif ol yapabilirsin gibi cümlelerle olayı etkinleştiriyor manasında da olabilir.:..:[/quote]
o ilk oku sistem testerda ordan başladığı için koymuş sanırım. benim matriks 2 oklu gösteriyor testlerde nedenini bilmiyorum ama photosop diil kullandığım sistem :) zaten ben normalde testlerimi metastockla yapıyorum matriksle yapmıyorum. o yüzden hiç merak edip araştırmadım 2 ok neden koyuyor diye... heralde duble sevdiğimi anladı ondan .dng
[quote=Barney;171052]
[FONT=TimesNewRomanPSMT]15:30 ABD kas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m ay[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]tar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m d[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]istihdam[/FONT]
[/quote]
Ay icinde dikkate aldiğim tek data budur, ozellikle yeni vobcular dikkat etmeli...
[quote=VOBiX;171091]mtxin hesabı garip. piramit filan yapıyor çakal.
MSde tek kontrat için points only şeklinde yapılan testin üstüne tanımam.[/quote]
evet öyle cok daha iyi, gerçi 15 dklıklarda biraz farklı oluyor mtx e göre. o da bar barşlangıçları 5er dk kaydığından... ama metastock cok daha güvenilir ve istikrarlı bencede