[quote=Astatin;171088]emanetleri bekliyorum hala haa.. ona göre:D:D[/quote]
ayıpsın patron parti zamanı parti vob zamanı vob :..:
Printable View
[quote=Astatin;171088]emanetleri bekliyorum hala haa.. ona göre:D:D[/quote]
ayıpsın patron parti zamanı parti vob zamanı vob :..:
[quote=VOBiX;171091]mtxin hesabı garip. piramit filan yapıyor çakal.
MSde tek kontrat için points only şeklinde yapılan testin üstüne tanımam.[/quote]
yaw hesaplama yöntemlerindeki farkı biliyorum..biliyorum daaaaa... 10000 MS puan kazancı, MTX de nasıl olurda %30 a denk gelir...bunun olabilmesi için yukarı aşağı çok büyük kayıp kazanç günlerinin olması lazım..misal 5000 puan kaybettin sonra 10000 kazandın...MS de bu 5000 puan kar görünür...mtx de ise overallın 300 e düştüğü için yaklaşık %50 zarar görünür..
Konu1: Böyle hareketler olmadı son 4 ayda...10000 nasıl %30 olmuş annamadım..
Konu2: Yukarıda verdiğim örnektende anlaşılacağı üzere yemişim MS in yöntemini. MTX in K/Z hesaplama yöntemi daha grallll..puan para etmiiirrr.overall para ediirrr..sonuçta piramit yapsada kaldıraçı sabit tutuyor...yani misal paramın hep 1/5 i ile poza gir diyebiliyorsun...
puan hiçbirşeydir susuzluk her şey... 6000 pıvan kaybedip daha sonra 6000 puan kazandıysa sistem, MS e göre anaparan cebinde olmalı..oysaki aslında para cebinde değil, kıçın ayazda...para sıfırlandı...ehuheheheh
[QUOTE=juliano;171086]asti barney kardeş fotoşopta yeterince ii deil heralde::: oklar bazen çift bazen de tek atmış . ama çift ok olunca belkide sistem olaya yorum koyup daha agresif ol yapabilirsin gibi cümlelerle olayı etkinleştiriyor manasında da olabilir.:..:[/QUOTE]
astatini bilmiyorum ama barneyinkiyle benimkide aynı nedense çift ok koyuyor.barneynin metastock bilgisi müthiştir ondan zamanında çok şey danışmıştım saolsun.o grafik photoshop diil bence yanılıyomuyum barney dostum?
[quote=Rooks;171098]astatini bilmiyorum ama barneyinkiyle benimkide aynı nedense çift ok koyuyor.barneynin metastock bilgisi müthiştir ondan zamanında çok şey danışmıştım saolsun.o grafik photoshop diil bence yanılıyomuyum barney dostum?[/quote]
buldum nedenini matrikste system testerda "gösterge renkleri" ve "gösterge renkleri açık pozisyonlar" sekmelerinin ikiside ok seçili olunca duble ok koyuyor, gösterge renklerini "işaret kullan" ı seçince normal gözüküyor.. bence zaten aslolan metastocktur matrikse güvenemiyorum. metastockta geçen zaten matrikste geçer her testi
[quote=Rooks;171098]astatini bilmiyorum ama barneyinkiyle benimkide aynı nedense çift ok koyuyor.barneynin metastock bilgisi müthiştir ondan zamanında çok şey danışmıştım saolsun.o grafik photoshop diil bence yanılıyomuyum barney dostum?[/quote]
şaka yaw şaka:..:
bu arada 63400ten longlar duruyo hala.bi çıkamadı adam gibiüüü
[quote=Rooks;171102]bu arada 63400ten longlar duruyo hala.bi çıkamadı adam gibiüüü[/quote]
Sen yine bana göre 100 puan iyisin. Bana da 63.500'den tutuşturdular long'ları açılıştan sonra, sabahtan beri mal gibi bakıyorum ekrana boş boş. Düşse de razıyım, yeter ki hareket etsin. Ben nasıl olsa stop&reverse yaparım anında...
[SIZE=4]1İLD[/SIZE]...
pamuk kontratına alışı kim yazdıysa söylesin :) 1 kontrat alıcı var ueheuhuh
[QUOTE=Barney;171099]buldum nedenini matrikste system testerda "gösterge renkleri" ve "gösterge renkleri açık pozisyonlar" sekmelerinin ikiside ok seçili olunca duble ok koyuyor, gösterge renklerini "işaret kullan" ı seçince normal gözüküyor.. bence zaten aslolan metastocktur matrikse güvenemiyorum. metastockta geçen zaten matrikste geçer her testi[/QUOTE]
bende güvenmiyorum.matrix olsa güvenirdim ama matriks.kom
endeks kontratosu 700 olunca kaldıraç çok azalıyor hisse alıp satarım daha iyi ..
function HullMaFunction( P, Periods, Delay )
{
X = 2 * WMA(P,round(Periods/2)) - WMA(P,Periods);
HullMA = WMA(X,round(sqrt(Periods)));
HullMA = Ref(HullMA,-Delay);
return HullMa;
}
PlotPriceField = ParamToggle("PriceField","HIDE|SHOW",1);
P = ParamField("Price field",-1);
Periods = Param("Periods", 15, 2, 200, 1, 10 );
Delay = Param("Delay", 0, 0, 10, 1 );
HullMA = HullMaFunction( P, Periods, Delay );
if( PlotPriceField ) Plot(C,"",1,128);
Plot( HullMA, _DEFAULT_NAME(), ParamColor( "Color", colorCycle ),
ParamStyle("Style") );
Bu JManın amibroker kodu MSe tercüme eden varsa edebilir.
[QUOTE=Strategist;171104]Sen yine bana göre 100 puan iyisin. Bana da 63.500'den tutuşturdular long'ları açılıştan sonra, sabahtan beri mal gibi bakıyorum ekrana boş boş. Düşse de razıyım, yeter ki hareket etsin. Ben nasıl olsa stop&reverse yaparım anında...
[SIZE=4]1İLD[/SIZE]...[/QUOTE]
yok yok bişi istiyosan tam iste yukarı gitsin de:)