-
[QUOTE=Kennym;171134]bence yazı tura kontratları olsun , aldın = yazı , sattın = tura ekrandada bi bozuk para olsun kontratta işlem yaptıgın an para dönsün yazı yada tura kime gelirse o alsın tüm kontrat bedelini.. fitchin S&p mooby s vs not artırımı ve 1000 kere satılmış imf beklentili borsadan daha adil ..[/QUOTE]
yada kıbrısa kumar oynamaya gidicen.rulet masasına geçicen ya kırmızı gelicek yada siyah.nasıl olsa diğer rakamları ayarlıyolar hiç gelmiyo.lelele
-
sıkıldım..tokobaşkan bizi diskoya götür...
-
-
Abd'de kasım ayında tarım dısı ıstıhdam 11 bın kısı gerıledı (beklentı:-125 bın oncekı:-190 bın)
-matrıks-
-
strategist zaferini kutluyo 500den longlarıyla sayın seyirciler. rooks 100 puan önce gidiyoooo, karı realize edip tekrar girmeyi düşünüyo sanırsam:D
-
Abd'de kasım ayında ıssızlık oranı: % 10.0 (beklentı: % 10.2 oncekı: % 10.2)
-matrıks-
-
-
piihh.. bde 101000 deyince inanmadıla..ehuhehuhehuhuhe
-
[quote=Rooks;171142]strategist zaferini kutluyo 500den longlarıyla sayın seyirciler. rooks 100 puan önce gidiyoooo, karı realize edip tekrar girmeyi düşünüyo sanırsam:D[/quote]
Balına yönü tutturdum resmen. Histem böyle bişey işte... 63.825'e kar realizasyon stop'u koydum. Az sonra fiyat tam oraya kadar düşüp beni oyundan çıkartıp 70.000'e gider... :)))
-
Oğlum Hıdır
Görüp göreceğin budur.
Demiş.
-
demeye kalmadı çöktü ..va anasını altın shortlasak daha iyiydi 1/200 vay anasını ehuhhue
-
[quote=Strategist;171146]Balına yönü tutturdum resmen. Histem böyle bişey işte... 63.825'e [COLOR=red]kar realizasyon stop'u[/COLOR] koydum. Az sonra fiyat tam oraya kadar düşüp beni oyundan çıkartıp 70.000'e gider... :)))[/quote]
onun havalı adı, treyiling istop.boks.