-
[URL=http://img705.imageshack.us/i/sistem.jpg/][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/4299/sistem.jpg[/IMG][/URL]
5 daklık sistemm.opt var...matrix hesabına göre 140 günde 1.000 lira 2.800 lira oluyor..tek kaldıraçla...
bu mantıkla 10 kere (hafta)uyguladım sonuç harika..
sadece belli başlı kuralları var...
[B]işin güzelliği piyasadaki kurallar değişince (26 agus-30 eylül) hemen yeni dengeler oluşturuyor[/B]...
4 haftyadır opt degerleri değişmiyor...her hafta yaptığım halde..eski degerlerle devam et diyo..
-
[QUOTE=Strategist;171146]Balına yönü tutturdum resmen. Histem böyle bişey işte... 63.825'e kar realizasyon stop'u koydum. Az sonra fiyat tam oraya kadar düşüp beni oyundan çıkartıp 70.000'e gider... :)))[/QUOTE]
şu 70bini sanki hissediyorum gibi ama hadi hayırlısı
-
[quote=selçuklu;171149]demeye kalmadı çöktü ..va anasını altın shortlasak daha iyiydi 1/200 vay anasını ehuhhue[/quote]
patron altın sakat...gece falan fiyatata acaip boşluklar oluyo...noolduğunu annamadan yazdığın istop çalışıveriyo.***ben bugün kaslarım soğumasın diye eurusd şortluyorum az az..motivelik..orda IMF yok, fitch yok, bakan yok, g.yatırım yok, cemaat yok....
-
FDOW fırladı EURO düştü... Yurtdışı da kafayı yedi komple... Tek manyak bizim borsa değil, dünya çapında bir psikolojik sorun var piyasalarda... :..:
-
way be 64200 e motivelik tutar şort yazdım gitmedi...kesin çöker burası demekki..ehuheheh..emir iptal
-
[quote=Rooks;171152]şu 70bini sanki hissediyorum gibi ama hadi hayırlısı[/quote]
Onun için önce benim ve Kennym'in full short girmemiz lazım. :..:
-
sadece merakımdan soruyorum...opt. olsa bile [B]temmuzun başından [/B]itibaren böyle [B]düzgün egri [/B]elde edilebiliyor mu...neden temmuz..çünkü [COLOR="RoyalBlue"]son 5 ay [/COLOR]çok [B]değişken karakterli [/B]aylardır...
-
[QUOTE=Strategist;171158]Onun için önce benim ve Kennym'in full short girmemiz lazım. :..:[/QUOTE]
kendimi zor tutuyorum elim shortta emir açıp sonra ya bırak olm ayaktır diyorum hep :) niyetlenmem bile yetiyo fırlatmaya.. yatın siz longa ben tam satıs emri gonderecek gibi yapıp kapatıyorum ::: hea poz alısam haftaya 70000 oluruz söylerim zaten merak etmeyin :)
-
Ahada söylüyom! 64000 ini görmeden düşmez bu piyasa! Bunuda sistemim icabu söyküyom onuda ekliim dedim!
-
Kenim bana 1ile 49 arasında 43 sayı söyle
-
[quote=AMON RA;171164]Ahada söylüyom! 64000 ini görmeden düşmez bu piyasa! Bunuda sistemim icabu söyküyom onuda ekliim dedim![/quote]
senin internet su şebekesi üzerindenmi mesaj yolluyo Aman ra::::::
-
hula bu PAMBIK nerde...antartika gecelerinin nadir görünen "gündüz" feneri gibi olu adam 4 günde 1 görünüp kayboliii