-
[QUOTE=abka;171160]sadece merakımdan soruyorum...opt. olsa bile [B]temmuzun başından [/B]itibaren böyle [B]düzgün egri [/B]elde edilebiliyor mu...neden temmuz..çünkü [COLOR="RoyalBlue"]son 5 ay [/COLOR]çok [B]değişken karakterli [/B]aylardır...[/QUOTE]
bir optimizasyoncu olarak 2-3 ayda bir değişkenlik gösteriyo piyasa diyebilirim.5 ay bana biraz uzun geldi.2 evya 3 ay ın üzerindeki verilere güvenmiyorum.en azından metastock bana öyle diyo.
-
[QUOTE=Rooks;171169]bir optimizasyoncu olarak 2-3 ayda bir değişkenlik gösteriyo piyasa diyebilirim.5 ay bana biraz uzun geldi.2 evya 3 ay ın üzerindeki verilere güvenmiyorum.en azından metastock bana öyle diyo.[/QUOTE]
100 işlemden azına çok güvenmiyorum..ondan...140 gün bende genelde 100 işleme denk geliyor...
-
EURUSD ?
USDJPY ?
Noholuyo yahu
Yine ilginç bir şeyler olacak sankilim.
-
herşey manyakca hareket ediyor....
-
yarım saatte 4000 short acıldı eger aga acmadıysa bunları yukarı basar feci bi şekilde..
-
-
[QUOTE=Astatin;171166]senin internet su şebekesi üzerindenmi mesaj yolluyo Aman ra::::::[/QUOTE]
Astim burada halimi görsen üüüüwwwww vallaha canım çıktı şööle bi bakıyom fırsat bulunca bu arada çarpıldım **
-
Gideceği yer 65375 görünüyor bende bu mesajı saklayın kayıt edin!
-
[quote=sazan;171171]EURUSD ?
USDJPY ?
Noholuyo yahu
Yine ilginç bir şeyler olacak sankilim.[/quote]
şşşşşşş...pıssss..EURUSD ye elleşme brah düşsün....
-
-
ziestem is sitil lonkk signal
-
bu datalara dow %2-3 yapar bence...zaten verişler iştahsız bizdede..yada iştahlı ve dow %56 düşer..ehuhehehe