Bu arada 65375 dediydimya onu düzelteyim 65300 yaptık oradan düğmeye [COLOR="Red"][SIZE="6"]BASARIK[/SIZE][/COLOR] artık
Printable View
Bu arada 65375 dediydimya onu düzelteyim 65300 yaptık oradan düğmeye [COLOR="Red"][SIZE="6"]BASARIK[/SIZE][/COLOR] artık
[QUOTE=Astatin;171195]hay**:D:D:D:D ulan diyorum bende..herkes avatar kopyalama manyağı oldu ama AMAN RA da imza kopyalamış..derken baktım iselçuklu....dng.dng.lelele[/QUOTE]
Zaten gripten gözlerim bulanık görüyor, bi de bu avatar değiştirme işi çıktı :) İyice çorba oldu forum :)
YYLD...
ahada sistem sat firir geçici
[quote=enorton;171201]Zaten gripten gözlerim bulanık görüyor, bi de bu avatar değiştirme işi çıktı :) İyice çorba oldu forum :)
YYLD...[/quote]
yok emortım petrım..avatar falan değiştiği yok..sen grip oldun gözlerin bulanıyo..ondan yanlış görüyon herhalde.....:D:D:D ...ben selçukluyumm emortım..iyimisin..şşş
[QUOTE=enorton;171201]Zaten gripten gözlerim bulanık görüyor, bi de bu avatar değiştirme işi çıktı :) İyice çorba oldu forum :)
YYLD...[/QUOTE]
şekil bi avatar arıyorum bende.lelele
hepimiz enortonuz :D
[QUOTE=enorton;171201]Zaten gripten gözlerim bulanık görüyor, bi de bu avatar değiştirme işi çıktı :) İyice çorba oldu forum :)
YYLD...[/QUOTE]
bencede abi .. hep selçuklunun işi bunlar .. fxci ilk bşlattı ama .. :::
Bu conilerin elinin hiç ayarı yok. Dün son 1 saate baksanız dünya batıyo sanarsınız. Bugün tarihi gap ile açtılar ralli yapıyolar... Orda da KY İngilizce ne kadar küfür varsa sayıyodur şimdi...
[QUOTE=Astatin;171196]o zaman sende 1 ile 14 arasında 13 sayı söyle:::::::::[/QUOTE]
4 yaz...
[QUOTE=Barney;171207]hepimiz enortonuz :D[/QUOTE]
Eyvallah baba sağolasın...
Mikrop mikroba bulaşmaz dedik ama yine grip olduk... :)
[quote=selçuklu;171208]bencede abi .. hep selçuklunun işi bunlar .. fxci ilk bşlattı ama .. :::[/quote]
kimsin sen yaww..seçemedim tam...enorton senmisin, lem efiksci..dalga geçme ha..senmisin yoksa..gözlerim bulanıyo...butik bir göz lazım bana
bu avatr yakıştı bana ama ... iyi oldu hakkaten .. teprik ederim ..