[quote=enorton;171236]emortım petrım avatarımı neden çaldın abi??[/quote]
bu bir şey değil..önceki gecelerde benim avatarı terbiyesiz hale getirip kullandılar..hemde bir sürü kişi..yaharım avatarıma bulaşanı bir daha
Printable View
[quote=enorton;171236]emortım petrım avatarımı neden çaldın abi??[/quote]
bu bir şey değil..önceki gecelerde benim avatarı terbiyesiz hale getirip kullandılar..hemde bir sürü kişi..yaharım avatarıma bulaşanı bir daha
[QUOTE=selçuklu;171241]o nası avatar patron kocaman .. çok güldüm... Allahta seni güldürsün emi .. hahahah[/QUOTE]
Daha büyüğünü bulamadım patron :) Mantık adamıyız sonuçta... Sisteme uymak mantıklı geliyor... :)
[quote=enorton;171242]Multi pass geçici "[B]sisteme uyma[/B]" sinyali çakıyor :)[/quote]
:::::::::::::::::: yyld yinede::::::
kapanış tahminim 64000 geceyede long sonrada.uyk
Yerli malı Spock :D
[QUOTE=Rooks;171225]en kötü sistemini bize verirsin hayırlı bir iş yapmış olursun arkandan anıtını dikeriz.bi enorton abimiz vardı deriz hep seni anarız.heyk[/QUOTE]
hakkaten kullanmadıgınız kenarda köşede duran evladiyelik sistem varsa hani getirisini pek beğenmediğiniz "ayda 5000 puan veriyo aman canım böyle sistem mi olur" dediginiz bi sistem varsa heba olmasın kenarda köşede biz alalım :)
şaka 1 yana sistem uygulamak zor olsa gerek ..
[quote=Astatin;171245]bu bir şey değil..önceki gecelerde benim avatarı terbiyesiz hale getirip kullandılar..hemde bir sürü kişi..yaharım avatarıma bulaşanı bir daha[/quote]
niye böyle bir mesaj yazdım acaba..yoksa ben yazmadımmı..acaba avatar karmaşasında şifremizimi kırdılar **:D:D
[QUOTE=Kennym;171252]hakkaten kullanmadıgınız kenarda köşede duran evladiyelik sistem varsa hani getirisini pek beğenmediğiniz "ayda 5000 puan veriyo aman canım böyle sistem mi olur" dediginiz bi sistem varsa heba olmasın kenarda köşede biz alalım :)
şaka 1 yana sistem uygulamak zor olsa gerek ..[/QUOTE]
alışma kısmı zor onu tanıyana kadar.tanıdıktan sonra çok sıcakkanlı biri oluyo.diyalogların gelişiyo.al verirken düştüğü zaman ne kadar küfür etsende yeri geliyo özür diliyosun tamam tamam uyucam diyosun oda sana puancıklar veriyo öyle geçinip gidiyosun yani:) en önemli kısmı onu tanıdıktan sonra artık napıcağını az çok kestirebiliyosun sana yalan söylediğinde onu dinlemiyosun zararını azaltmış oluyosun.böyle bir ilişki işte.boks.
Bu işlerden anlayan biri bana nasıl olup da hem Doların hem de DOW'un aynı anda çıktığını anlatabilir mi?
-------
"Önemli olan para kazanmak değil piyasaları anlamakdır." :..:
abavv DJ de fiskiye çalışmış yukarı yukarı fışkırtaii .dng.dng
[QUOTE=Kennym;171252]hakkaten kullanmadıgınız kenarda köşede duran evladiyelik sistem varsa hani getirisini pek beğenmediğiniz "ayda 5000 puan veriyo aman canım böyle sistem mi olur" dediginiz bi sistem varsa heba olmasın kenarda köşede biz alalım :)
şaka 1 yana sistem uygulamak zor olsa gerek ..[/QUOTE]
Yaklaşık 4 yılda 153000 net puanı olan (kom düşülmüş) aylık ortalaması 3300 Puan olan sistem işini görür mü??
Görür diyorsan;
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=99637&postcount=6[/url]
YYLd....