twisting the strangle grip won't give no MERCY....al moderatör sana cümle..
Printable View
twisting the strangle grip won't give no MERCY....al moderatör sana cümle..
[QUOTE=rcp;75487]Bundan kelli bana guvenip astatıne savas acma, anında satarim, bilgin olsun:)[/QUOTE]
yaf niye böyle yapıyorsunuz, dost görünmem lazım ki hain planlarımı şüphe uyandırmadan gerçekleştirebileyim dimi;)
[QUOTE=jerfin;75489]keşke biraz tepse endeks de güzel yerlerden kısa yapsak babom[/QUOTE]
keske tepse bugunki seni kurtarma girisimimdeki yaraları sarsam jerfincim :) kaşıma 5 dikiş attırdım kanama durmuyor valla hexen babayı merak ettim insallah saglık sıhat yerindedir
bedava pansuman yapılır...Hidroklorik asit ile
hexen ne oldu ki
gün gelecek abd için helva yapacağız
Dowun %3,75lik dsüşüşü fiyatlanmış durumda.
[QUOTE=truva;75494]hexen ne oldu ki[/QUOTE]
hexen baba bugun siteye gelmeyince mersiyk biraz dağıttı da .dng mersi bence bidaha stop olursan flat kal en azından saglıklı dusunene kadar kal [B][COLOR="Red"](yatırım tavsiyesi degildir)[/COLOR][/B]
[QUOTE=mersiyk;75492]keske tepse bugunki seni kurtarma girisimimdeki yaraları sarsam jerfincim :) kaşıma 5 dikiş attırdım kanama durmuyor valla hexen babayı merak ettim insallah saglık sıhat yerindedir[/QUOTE]
üzüldümüüü
uzun musun şimdi
[QUOTE=jerfin;75489]keşke biraz tepse endeks de güzel yerlerden kısa yapsak babom[/QUOTE]
VOB 30
1 ci dip 30.900 1.ci tepe 31.500
2.ci dip 30.950 2.ci tepe 31.350
3.cu dip 31.050 ve 3 cu tepe (Muhtemelen) 31.400 olacak.
Dipler yukseliyor gordugunuz gibi.
Kesin IMF ile ilgili birtakim gelismeler var.
Sanki Hafta sonuna Flat girmek en iyisi amma
[QUOTE=jerfin;75498]üzüldümüüü
uzun musun şimdi[/QUOTE]
evet ama yarısını flat yapcam sn hexenin depodaki nikei grafiginden korkuyorum
Ky bugün uzuna geçmiş, dow biz kapanırken toparlar, o sırada vob yükselerek kapar tahminim, uzuncular ümitli, ama kısalar haftaya avantajlı bence, saygılar.
[quote=bikmisbroker;75499]VOB 30
Sanki Hafta sonuna Flat girmek en iyisi amma[/quote]
Üstat analizin cuk oturdu tebrikler..lelele
Ya dün akşamki izdivaç ihtimalleri noolduu... Traderx? Reco? ne zaman gidiyonuz istemeye kızları?
[QUOTE=Astatin;75503]Ya dün akşamki izdivaç ihtimalleri noolduu... Traderx? Reco? ne zaman gidiyonuz istemeye kızları?[/QUOTE]
Kimden isteyeceniz?
Forumdan istemeniz lazım ki? ben bu işe karşıyım:D:D
[QUOTE=bikmisbroker;75499]VOB 30
Sanki Hafta sonuna Flat girmek en iyisi amma[/QUOTE]
rüyamı bu :) teşekkürler sn babo +.
[QUOTE=Astatin;75503]Ya dün akşamki izdivaç ihtimalleri noolduu... Traderx? Reco? ne zaman gidiyonuz istemeye kızları?[/QUOTE]
Kız ısteme olayı bıze ters, kız kacırma dersen bak o olur:)
[quote=bull market;75504]Kimden isteyeceniz?
Forumdan istemeniz lazım ki? [COLOR=red]ben bu işe karşıyım[/COLOR]:D:D[/quote]
yok yhu..edebiyle gidip annesinden babasındna isteyecek isteyecek olan.. seni tilki seni..bak bak taliplerin sayısı artıyor :..::..:
[QUOTE=mersiyk;75505]rüyamı bu :) teşekkürler sn babo +.[/QUOTE]
Forum kurallarina aykiri degilse, Hedefi cift gordugum zaman yazarim arada bir..
çok çalıştım, azmettim, umut ettim, pes etmedim:D çarpıştım vede cenk ettim
ve başardım, bugünde py yi tokatladım çok şükür 31500 uzunlar kapandı
kalanlara bol şans:D
herşey olabilir..geceye nasıl giriyorsunuz
[quote=rcp;75506]Kız ısteme olayı bıze ters, kız kacırma dersen bak o olur:)[/quote]
walla onu kendilerine sor...ben karışmam..sorması ayıp hangi kızımızla ilgilisin:..::..::..: bay reco
Flat..
[quote=abka;75510]herşey olabilir..geceye nasıl giriyorsunuz[/quote]
REİNA da HEXEN ile :) Hexen beni diskoya götürecek
[QUOTE=bull market;75504]Kimden isteyeceniz?
Forumdan istemeniz lazım ki? ben bu işe karşıyım:D:D[/QUOTE]
onlar gelsin beni istesin:..:, benim gibisini nerden bulurlar, hem yakışıklı hem hızlı trader hemde karizmatik
Not: beni isteyenler hexen baboştan isteyecekler bilginize :D
falat falat falat, en güzeli:D
bu arada tepe olmuş, 31500 satışlarımı karşılayan her kimse Allah razı olsun:D
[QUOTE=Astatin;75511]walla onu kendilerine sor...ben karışmam..sorması ayıp hangi kızımızla ilgilisin:..::..::..: bay reco[/QUOTE]
Belli birine talip falan değilim, talıplerin sayısı arttıgı ıcın, düello babında talip gibi yapıyorum, amac birilerini furmak. Bilirisniz kursun adres sormaz, artık kime denk gelirse astatınım.:)
(anladın sen onu)
[QUOTE=traderx;75515]falat falat falat, en güzeli:D
bu arada tepe olmuş, 31500 satışlarımı karşılayan her kimse Allah razı olsun:D[/QUOTE]
ben 31700 gorurse ordan flat olurum yoksa longların yarısını kapatıcam :)
bu arada asti ve recip boynuzları fazla uzatmayın geyik topigine bisey kalmıyo ya :(
Kararsızım ama büyük ihtimal bende flat olucam.
Biz bu dukkanda [B]Donerciyiz, isimiz doner kesmek yani..[/B]
Mal sahibi baskasi, adam her sabah [B]50 KG lik doneri takiyor.[/B]
Biz elimizde bicak, [B]aksama kadar terleye terleye[/B] doneri [B]kesiyoruz.[/B]
[B]Makroymus, mikroymus 2 ci planda gelir.[/B]
Donercilikte bicagin keskin olacak, [B](Teknik analizin kuvvetli olacak-Hizli karar alabileceksin ve de uygulayabileceksin)[/B] eti doneri kesecegin zaman [B]Et guzel PiSMiS olacak.[/B]
Iyi tatiller..
Bu gece bu dow jones ralli yapmazsa aranızdan birisi ayrılıyor.Borsayı bırakıyorum.Gece don gömlek full long.
[QUOTE=mersiyk;75517]ben 31700 gorurse ordan flat olurum yoksa longların yarısını kapatıcam :)
bu arada asti ve recip boynuzları fazla uzatmayın geyik topigine bisey kalmıyo ya :([/QUOTE]
Ben geyik topiğinden tırsıyorum sayın sevgılı yonetıcım, can guvenlıgım yok, ahanda bu konuda son mesajımdır, sız astatıne engel olun, konu kapansın:)
soyle serbest dusunun sistemi ta yi temel analizi cope atin %50 ihtimal var aldiniz ya dusecek ya cikacak. ne kadar kolay degilmi.:))
tek sorun bu ihtimali tutturduktan sonra nerede poz. kapayacaksiniz sorusu.
dolar shortladım.
31500 yarısı gitti longların yarısı duruyor jerfiin dikisler tuttu kanama durdu gibi :)
fitflat...azcık nisan vade goldytl kontratoları saymazsak tabi... :)
geceye ve hsonuna [B][COLOR=blue]31.150[/COLOR][/B] LONG...
ya alırız biraz ya da veririz vergimizi...
poz. da kalanlara bol şans...
herkese iyi hsonları...
haftasonuna long girdim .. 5-15 dk alda .. ve dowda uyumsuzluklar var ..
[quote=mersiyk;75524]31500 yarısı gitti longların yarısı duruyor jerfiin dikisler tuttu kanama durdu gibi :)[/quote]
Akşam ben sana pansuman yapacağım geyik topiğinde...Hiiiç merak etme.. HCL + Pamuk..üstüne tedavi tanımam...Biraz HCL de fanta kutusuna koyup recoya ikram edeceğim...Kankin jerfi sana yardıma gelirken kapı arkasına saklanmış olan CIRCIR tarafından pıçaklanacak :) :..:
[QUOTE=kegen;75520]Bu gece bu dow jones ralli yapmazsa aranızdan birisi ayrılıyor.Borsayı bırakıyorum.Gece don gömlek full long.[/QUOTE]
ralli derken, hedef yeresi nedir, misal benım için 7940dan 7960 da bir rallidir.