kennym patron ben anlamıyorum sistemlerden . .ama astatin patron sana sistem verebilir .. lüfer ve rakı karşılığı ... tabi benimde o masada olmam lazım .. eheuhue::::::::::::
Printable View
kennym patron ben anlamıyorum sistemlerden . .ama astatin patron sana sistem verebilir .. lüfer ve rakı karşılığı ... tabi benimde o masada olmam lazım .. eheuhue::::::::::::
[quote=Astatin;171265]YYLd....[/quote]
ay pardon yanlış oldu...astatin olmuşum yine...sistem alda kaldı:D
Dow'da NU var. NU hiçbir işe yaramayan tamamen şehir efsanesi birşey olduğu için demek ki PU var.... :) Long devam... Bir sürpriz çıkmazsa hafta sonuna da long...
Selcuklu abi sen de bunu koy çeşit olsun, ya da başka bir koysun :)
[IMG]http://llamabutchers.mu.nu/archives/evil%20spock.jpg[/IMG]
[quote=enorton;171251]Yerli malı Spock :D[/quote]
koptum................................................:):):):):)
ulen ne mean adamdı be...:)
He koysun da forumun adını da spockhane oalrak değiştirelim. .dng
Avatarlarla birlikte, Milletin mesaj stilleri ve takıntılı olduğu konuları da araklamışınız ya ne diyim helal olsun. +. Tamamen abandone oldum. Bu mesajı hakkaten be mi yazdım.?
eurusd nin tabanı kaç ehuhe
astiiiii ... dow çöker bence .. hehe
Beşiktaş şampiyon olamaz :) Asti senin sonun da doberman gibi olmasın...
[url]http://eksibesiktas.blogspot.com/2009/12/gecemezsin-mustafa_01.html[/url]
[quote=sazan;171274]Avatarlarla birlikte, Milletin mesaj stilleri ve takıntılı olduğu konuları da araklamışınız ya ne diyim helal olsun. +. Tamamen abandone oldum.[/quote]
hımmmmmm... az önce bir istatistik yaptım...forumun çoğu mister sazan dan beleş ikinci sistemi bekliyor..sende çok var patron yaz bir tane daha...boks.
mani olmayacağız söz, sihirbaz
herkese şimdiden iyi haftasonları.erken kaçim gözlerim ağrıyo ekrana bakmaktan.hergün minoset almaktan bıktımüüü
kennym sana bir kitap önermek istiyorum okumadıysan çok yararlı olucağına inanıyorum.özellikle sistemler hakkında.sadece bu kitabı okuyarak bile kendime sistem yazabilirsin.okuduklarını metastocktada geliştirirsen güzel bir sistemin olur en azından azda kazandırsa kazandırmış olur.
Finans Piyasalarında Bermuda Şeytan Üçgeni
yazarı HALUK ÇAĞIRMAN