asstiiiii gızzzzz... lüferlerin 2 sini yakaladım bugün boğazda..kaldı 1...ver şu sistemi artık gızzzzzz...ama sistemi teslim almaya enişten gelcek haaa ona göre
Printable View
asstiiiii gızzzzz... lüferlerin 2 sini yakaladım bugün boğazda..kaldı 1...ver şu sistemi artık gızzzzzz...ama sistemi teslim almaya enişten gelcek haaa ona göre
[quote=selçuklu;171290]elektrik gitti klimalar çalışmıyor ..:o:o:o[/quote]
benim elektrik nedne kesiliyor ama..enorton un kesilsin..o alışık zaten.. bu hafta sonu fairwell party veriyorum ...hepiniz davetlisiniz..ataşehir mcdonalds da...
quenn aplaya söyleyin dolarese bi smaç çaksın ..pazartesi %5 falan eksi açarsa makbule geçer ben ..selçuklu ... yanlış olmasın .. ehuehue
EURUSD ye bak beaahhh..süper motivasyon oldu...selçuklu tolara kısa girilirmi neettün..eurusd taban olacak..usd %34 yukaırıda açılır...
Allah sizi kahretmesin gıııızzzzz... avatarımı naapmışsınız öyle..hiç güleceğim yoktu gızzzzz
Longlar gol olur, Beşiktaş Şampiyon olur :)
60 dakıkalıkda sistem alda kapadı ama son iki barda TGG 2 ye düştü... 15 dklık alda kapadı..bu demekki; yaz yol buraya kadardı göçüş var..veya 60 dklığın 2 ye düşmesi relizasyon sonuydu +2000 i daha var..bencemi..tabiki ilk seçenek..ama ben filat..ayrıca ben 1.75
[quote=enorton;171312]Longlar gol olur, Beşiktaş Şampiyon olur :)[/quote]
şortlar gol olur...açık farkla..sanırsamki bu gün herşeyin finaliydi...
[QUOTE=Astatin;171314]60 dakıkalıkda sistem alda kapadı ama son iki barda TGG 2 ye düştü... 15 dklık alda kapadı..bu demekki; yaz yol buraya kadardı göçüş var..veya 60 dklığın 2 ye düşmesi relizasyon sonuydu +2000 i daha var..bencemi..tabiki ilk seçenek..ama ben filat..ayrıca ben 1.75[/QUOTE]
gız..asti..avatar süper olmuş..bi baktımm...aa.. ben mesajmı yazdım dedim..şortum 700den... badem şorto..:::
[QUOTE=Astatin;171305]asstiiiii gızzzzz... lüferlerin 2 sini yakaladım bugün boğazda..kaldı 1...ver şu sistemi artık gızzzzzz...ama sistemi teslim almaya enişten gelcek haaa ona göre[/QUOTE]
hahhahahaha:..::..:
avatardaki gızları homoseksüel gibi görmeye başladım..smaç çakıldı..dowi 10300 kapaması lazım..
heya selçuklu naapmış öyle..delikanlı adam eyle bağyan resmi koyarmı avatara ehueheheh