-
[QUOTE=VOBiX;171334]Allah Allah hasta olmaya da gelmiyor.
Larossian eski bir konuyu bir hortlatmış orada yazmaya başlamış
[url]http://www.voborsa.com/forum/vob-piyasa-tahminleri-ve-ihtimaller-t620.html[/url][/QUOTE]
evet tokobaşkan izsüreni takip ediyoruz orda .. geçmiş olsun .. :D
-
way**.. az değil full dalsaymışık eurusd şorta hamuduynan..way**....
hayırlı olsun yeni avatar patronaj
-
Demek ki Türkiye’nin kredi notu yükseltilmişken elektrik santrallerinin yabancılara satılmasının gündeme getirilmesi tesadüf değildir.
Özelleştirme İdaresi’nin kapsamına aldığı toplam 56 santralin özelleştirilmesinin 2010 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Yabancı şirketlerin de gireceği ihalelerde ağırlıklı olarak İngiliz firmalarının öne çıktığı belirtiliyor. İngiliz firmalarının Türkiye’deki temsilcilerinin kulislere başladıkları da ifade ediliyor.
Aklıma İngiltere’nin Financial Times gazetesinde 7 Aralık 2006 tarihinde, Vincent Boland ve Paul Betts imzasıysa yayımlanan “Türk Lokumu” başlıklı yorum geliyor. Yorumda, “Geçtiğimiz dört yıl içerisinde AB ve IMF’nin teşvik ettiği reformlar, Türkiye ekonomisinin AB’ye entegrasyonunu pekiştirdi. Bu da Dexia, Fortis, Citigroup ve BNP Paribes gibi yabancı yatırımcıların, ekonomik dönüşümden en fazla faydalanan sektör olan bankacılık sektörüne girmelerini sağladı. Öte yandan yatırım bankaları İstanbul’da çok ciddi miktarlarda işlem yapıyor. Alım yönündeki sinyaller, AB sürecindeki duraklama kaynaklı satış sinyallerinden çok daha güçlü olacakmış gibi görünüyor” denilmişti.
Ta ki Türklerin elinde bir avuç toprak bile kalmayıncaya kadar!
[url]http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_haberdetay.php?hityaz=11114[/url]
-
[QUOTE=Astatin;171338]way**.. az değil full dalsaymışık eurusd şorta hamuduynan..way**....
hayırlı olsun yeni avatar patronaj[/QUOTE]
patron bende bi forex hesabı açtırmıştım geçen sene ... metatrader platforma alışamadım bi türlü .. basit bir platformu olan scalpingde sıkıntı çıkarmayacak iyi bir kurum varsa söyle patron ..graf falan ben başka yerden bakarım .. sadece en basitinden alım satım penceresi ve fiyat göstersin .. .emir hızlı gitsin yeter bana .. :o:o
1/200-400 kaldırac kullanmak istiyorum .. 5 million dollar cash para lazım emergency patronaj :D:D .. hehehhe .boks..boks. :D:D
-
[QUOTE=selçuklu;171340]patron bende bi forex hesabı açtırmıştım geçen sene ... metatrader platforma alışamadım bi türlü .. basit bir platformu olan scalpingde sıkıntı çıkarmayacak iyi bir kurum varsa söyle patron ..graf falan ben başka yerden bakarım .. sadece en basitinden alım satım penceresi ve fiyat göstersin .. .emir hızlı gitsin yeter bana .. :o:o
1/200-400 kaldırac kullanmak istiyorum .. 5 million dollar cash para lazım emergency patronaj :D:D .. hehehhe .boks..boks. :D:D[/QUOTE]
"Yatırdığım parayı çekmek isteyince arıza çııkartmasın" demeyi unutmuşsun patron
-
eur/usd yerine xau/usd şortlasan daha iyiymiş patronaj .. -%3.75 oldu vay a* ..
-
[QUOTE=VOBiX;171342]"Yatırdığım parayı çekmek isteyince arıza çııkartmasın" demeyi unutmuşsun patron[/QUOTE]
arıza çıkarsa sopa hazır patron o proplem değil hehhheee:D:D .. şaka maka oda önemli tabi .. kazara 5 million dolar falan kazanırsak versinler paramı ...:o:o:o
-
butik bir 10000 puan lazım
-
attımpm ne patron..xauusd de yüksek kaldıraç tehlkeli..anında düdüklüyorlar.. en güzeli eurusd habirde nzdjpy var
-
dow fena ters-yüz olacak gibi..
eur-usd de sert gerilemiş..
bu gidişle beklenen aşağı gab i pazartesi görürüz..
-
[QUOTE=Astatin;171346]attımpm ne patron..xauusd de yüksek kaldıraç tehlkeli..anında düdüklüyorlar.. en güzeli eurusd habirde nzdjpy var[/QUOTE]
sağolasın astatin patron .. bakacam .. açtırayım bi hesap .. .boks.
-
2 BİN 500 DOLARA ÇIKABİLİR
Gelişmekte olan ülkelerin bankacılık sistemi dışındaki altın rezervlerinin sadece yüzde 2,2, gelişmiş ülkelerin ise yüzde 38 olduğunu ifade eden Tice, gelişmekte olan piyasaların bu rezervleri yüzde 5'e çıkarması durumunda altının rahatlıkla 2 bin-2 bin 500 dolara yükseleceğini kaydetti.
Tice, bugün altın satın alanların 2 yıl sonra ''çok mutlu'' olacaklarını belirterek, iki yıl sonra altının onsunun 3 bin dolara çıkmasını beklediğini söyledi.
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=219590[/url]