[quote=cırcır;269444]Piyasalara dönelim pelaya meydan okuyorum hani ralli sistem cort[/quote]
palaya meydan okumak mı ııı ıı hhhh ııhhhh yanlış cızzz yapar
Printable View
[quote=cırcır;269444]Piyasalara dönelim pelaya meydan okuyorum hani ralli sistem cort[/quote]
palaya meydan okumak mı ııı ıı hhhh ııhhhh yanlış cızzz yapar
Almanya 3 kere kendini sıfırdan ihya eden ülkedir..Alman arkadaşlarım vardı..üstelik,ingiltere,fransa,portekiz vs. gibi sömürmeden,çalışarak yapan..
nerden geldim...
ha almanya 2 kere olay ne olursa olsun sıfırlayıp en gelişmiş ülke olmuş(son 90 yılda)..
artık bizde genç cumhuriyet değiliz..yaklaşık 90 yaşındayız..ve bu ülkeye 30 yıl tek başına ,diğer zamanlarda koalisyon vs. hükmeden ,ama bariz bir gelişmiş ülke meydana getiremeyn bir partini diyecek hiçbirşeyi olamaz...menderes,özal dönemi dışındaki yılları dedelerinize sorun...
....
[QUOTE=METEPOSTA;269465]Ferhat sarıkaya bölücülere değilde onlarla savaşan genelkurmaya savaş açtığı için atıldı herkes de hakyerini buldu dedi.[/QUOTE]
öys de kaç matematik yaptın..
savcı..sav üretir..yani senaryo üretir..istediği kadar ucuk olsun..ama bu onu görevidir..üstelik mahkeme (3 kişidir) bu senaryo mantıklı demiş..
peki başsavcımız 27 nisanda ne yaptı...28 şubatda kıta duruşunda, esas duruşta cevik bir in karşısında durdular...
[COLOR="Red"]neyse artık bu konuda mesaj yazmıyacagım..[/COLOR]
[quote=abka;269469]Almanya 3 kere kendini sıfırdan ihya eden ülkedir..Alman arkadaşlarım vardı..üstelik,ingiltere,fransa,portekiz vs. gibi sömürmeden,çalışarak yapan..
nerden geldim...
ha almanya 2 kere olay ne olursa olsun sıfırlayıp en gelişmiş ülke olmuş(son 90 yılda)..
artık bizde genç cumhuriyet değiliz..yaklaşık 90 yaşındayız..ve bu ülkeye 30 yıl tek başına ,diğer zamanlarda koalisyon vs. hükmeden ,ama bariz bir gelişmiş ülke meydana getiremeyn bir partini diyecek hiçbirşeyi olamaz...menderes,özal dönemi dışındaki yılları dedelerinize sorun...
....[/quote]
abi tarihi okumak lazım almanların bismark devrini iyi bilmek lazım adamlar sanayi devrimini yapmışlar alt yapı sağlam. bizim gibi otla bkla uğraşmamışlar. her savaşta mağlup oluyorlar yine bizden 50 yıl öndeler.
adamlar 2. dünya savaşında [B]113.000(yüz on üç bin) uçak[/B] üretirken biz 2. dünya savaşına katılmadık ve hala süvari birliğimiz vardı ve toplam [B]3[/B] tane uçağımız vardı var sen düşün artık
kaynak siyasi tarihi ders notlarındandır...
owwwwwwww ..mondiyo
[QUOTE=abka;269447]ferhat sarıkaya niye savcılktan atıldı..kim attı..bu mantıksız hsyk değişmemeli mi..
peki güz kararnamesinde ertosun denilen üyenin sanıklarla aile fotografı varmıydı...vardı..ne yaptı bu adam..
ergenekon savcılarının sürgün için önerge verdi..kararname krizi çıktı..
bu hsyk 28 şubatda,27 nisanda sus pus oturdu mu oturdu..
burada aklımı selim herkesi ikna ederim..
bu hukuk evrensellikten,vicdandan,hakdan uzaklaşmış,sonuna kadar taraf olan bir hukuk olmuştur..[/QUOTE]
ok yargı kara ama baştakiler de ak degil hocam bunu anlamamız lazım ..
mevcut yonetıcılerımızın zıhnıyetıyle turkıye cumhurıyetı aydınlık gelecege ulasamayacak , bu adamlar ılım veya vızdan sahıbı ınsanlar degıl , bu adamlar sermaye ve takıye zıhnıyetınde ınsanlar.. bu adamların tek derdı ıhale kapmak , bal tutan parmagı yalamak... bu adamların tek derdı olmayan dını ınanclarını ınsanlara abartılı gostererek prım yapmak ve sefaletını halka unutturmak.. bu adamların aklıyla 500 yıl da gecse bızım hızlı trenler raydan cıkar , devlet kurumları arasında hesaplasmalar bıtmez , halk komur ıle ıradesını satmaya mecbur bırakılır.. buna razı olmayan beyaz esya ıle ıknaya calısılır..
bu adamlar ılımden ve mantıktan uzak ınsanlar..
hıckımse darbe veyta mılıter yapının egemenlıgını savunmuyor.. mevcut yapıda bı tane aklı selım muhalefet edebılecek kısının olmayısı ulkenın dustugu vehametı ortaya koyuyor.. kendını bılen kısı ıcın elestırı cok buyuk nımettır .. bu adamlar elestırıden zıyade yasa varol densın ıstıyor herdaım..
stop ettim çorba çıkmadı
pala uçurabilirsin artık:(:)
str em sabah 200 puan çarptı..sonra hep kısada...abi çok güzel birşey bu...sadece sorun 55 de oluyor..yahu herkes bunu kullandığında 55 i geçinde fiyat deliriyor...
[quote=abka;269469]Almanya 3 kere kendini sıfırdan ihya eden ülkedir..Alman arkadaşlarım vardı..üstelik,ingiltere,fransa,portekiz vs. gibi sömürmeden,çalışarak yapan..
nerden geldim...
....[/quote]
bana sorabilirsiniz :(
stoplamadım long devam...
bence görece güçlü durduk.
[QUOTE=abka;269473]öys de kaç matematik yaptın..
savcı..sav üretir..yani senaryo üretir..istediği kadar ucuk olsun..ama bu onu görevidir..üstelik mahkeme (3 kişidir) bu senaryo mantıklı demiş..
peki başsavcımız 27 nisanda ne yaptı...28 şubatda kıta duruşunda, esas duruşta cevik bir in karşısında durdular...
[COLOR="Red"]neyse artık bu konuda mesaj yazmıyacagım..[/COLOR][/QUOTE]
İlk 600 deydim de merak neden?
stopladığım yerden tekrar long