[QUOTE=kegen;75520]Bu gece bu dow jones ralli yapmazsa aranızdan birisi ayrılıyor.Borsayı bırakıyorum.Gece don gömlek full long.[/QUOTE]
ralli ralli ralli .. ayrılmaya gerek yok .... :D :D
Printable View
[QUOTE=kegen;75520]Bu gece bu dow jones ralli yapmazsa aranızdan birisi ayrılıyor.Borsayı bırakıyorum.Gece don gömlek full long.[/QUOTE]
ralli ralli ralli .. ayrılmaya gerek yok .... :D :D
[quote=Astatin;75528]Akşam ben sana pansuman yapacağım geyik topiğinde...Hiiiç merak etme.. HCL + Pamuk..üstüne tedavi tanımam...Biraz HCL de fanta kutusuna koyup recoya ikram edeceğim...Kankin jerfi sana yardıma gelirken kapı arkasına saklanmış olan CIRCIR tarafından pıçaklanacak :) :..:[/quote]
Recooooooo.................seans bitti recooooo...senin seans başlıyo......geeellll:..::..:
[QUOTE=Astatin;75531]Recooooooo.................seans bitti recooooo...senin seans başlıyo......geeellll:..::..:[/QUOTE]
nireye gelem kardaşım!
geceye kısa girdim.......
üç gündür iyi zıpladık....geceleri
bu gece sistemler alda kapattı ben kısa girdim......
içimden geldi.....
dow ralli yapsında kessinler cezayı......
Eğerki bir ralli olursa varyaaaaa
Tahminim 33000 olan spot sayesinde vob çok güzel bir satış fırsatı verir, o zaman tadından yinmez bu ralli, bu sebepten akşama flat kalmak faydalıydı, ama kısada kalanıda tebrik ederim, uzuncuların sonu kötü, bu havalarda al sinyallerine pek güven olmaz, ii akşamlar, iyi tatiller, saygılar.
[QUOTE=mersiyk;75524]31500 yarısı gitti longların yarısı duruyor jerfiin dikisler tuttu kanama durdu gibi :)[/QUOTE]
+.+.+.
[QUOTE=rcp;75532]nireye gelem kardaşım![/QUOTE]
vayy kardaşım haaa... seni hain senii.. sırtımda bıçak darbesi hissediyorum sankiii.dng
şu teşekkür butonunun yanına bir de kınama butonu eklense de tepkilerimizi de ifade edebilseekkkk
[QUOTE=jerfin;75540]vayy kardaşım haaa... seni hain senii.. sırtımda bıçak darbesi hissediyorum sankiii.dng[/QUOTE]
senın kahve içmenle gerekcesı aynıdır.
bizde ihanet olmaz,
Bırakman zor. Bu iş özellikle her gün ekran seyredenler için uyuşturucudan beterdir. Bir defa bulaştın mı bırakamazsın. Bana ekran bulun diye yalvarmaya başlarsın. .dng
[QUOTE=mbm;75534]geceye kısa girdim.......
içimden geldi.....
dow ralli yapsında kessinler cezayı......[/QUOTE]birtek benim sistem sat da...olurya 8.000 altında ölümüne dow a verirler..
[QUOTE=mersiyk;75524]31500 yarısı gitti longların yarısı duruyor jerfiin dikisler tuttu kanama durdu gibi :)[/QUOTE]
bende long girdim :..: :..:
.brv[quote=VOBiX;75544]Bırakman zor. Bu iş özellikle her gün ekran seyredenler için uyuşturucudan beterdir. Bir defa bulaştın mı bırakamazsın. Bana ekran bulun diye yalvarmaya başlarsın. .dng[/quote]
Çaktırma..uyk.uyk:p:p:..::..:2 3 hafta pek yokum ekranda.İlk Sakarya sonra Bursa sonra yine Sakarya sonra Denizli sonra yine Sakarya Sonra İstanbul sonra Bulgaristan sonra Makedonyaya sonra tekrar Bulgaristan sonra tekrar İstanbula dönecem.Bir görelim balkanları.
gün içi trade yaparak parayı çuvalla götürüyordun neden şimdi riske girip pozisyon taşıyorsunki? :rolleyes: hemde hafta sonuna 3 günün riskini alıyorsun.
[quote=jerfin;75542]şu teşekkür butonunun yanına bir de kınama butonu eklense de tepkilerimizi de ifade edebilseekkkk[/quote]
mersiyk ve hellim ikilisi bu işe bir çözüm bulur..benim de kınamak istediğim o kadar çok mesaj varki
[quote=catedral;75549]bende long girdim :..: :..:[/quote]
ayvayi yedik yani
[quote=LaNCe;75552]gün içi trade yaparak parayı çuvalla götürüyordun neden şimdi riske girip pozisyon taşıyorsunki? :rolleyes: hemde hafta sonuna 3 günün riskini alıyorsun.[/quote]
Ben en çok parayı gecelerde kazandım gecelerde kaybettim.O yüzden her gece nerdeyse pozisyonda girerim.Girmediğim gün sayısı taş catlasın 3 yıl içerisinde 15 gündür.
[QUOTE=LaNCe;75552]gün içi trade yaparak parayı çuvalla götürüyordun neden şimdi riske girip pozisyon taşıyorsunki? :rolleyes: hemde hafta sonuna 3 günün riskini alıyorsun.[/QUOTE]
İlk voleyi e muhtırayla haftasonu vurmuş. Yine bir gece de 54binTL kaybetmiş.
Benim gördüğüm de eğer gapleri doğru yönde yaklamayı becerebilriseniz asıl para geceden sabah kazanılıyor. 600 puan gap geliyor 200-300 puan sıkıştıryorlar sonra.
31275 tereddütlü long almıştım sancı çektirdi sat sinyali gelseydi kapardım ama sonunda long girdim
[color=#FF0000][b] 23.01.2009 18:27:04 ABD SENATOSU, 275 MİLYAR DOLARLIK VERGİ İNDİRİMİ VE TEŞVİK PAKETİNİ 27 OCAKTA GÖRÜŞECEK [/b] [/color]
ABD Senatosu Maliye Komisyonu Başkanı Max Baucus, 275 milyar dolarlık vergi indirimi ve teşvik paketini açıkladı.
Komisyonun paketi 27 Ocaktaki toplantısında ele alması bekleniyor.
Paket, 30 milyar dolarlık vergi indirimi ve enerji sektöründe istihdam yaratmak için teşvikleri öngörüyor. AA
[QUOTE=abka;75545]birtek benim sistem sat da...olurya 8.000 altında ölümüne dow a verirler..[/QUOTE]
Bendeki 6 sistemin 5i ALda 1i satta.
[QUOTE=kegen;75556]Ben en çok parayı gecelerde kazandım gecelerde kaybettim.O yüzden her gece nerdeyse pozisyonda girerim.Girmediğim gün sayısı taş catlasın 3 yıl içerisinde 15 gündür.[/QUOTE]
anladım demekki gün içi 20-30 tur dönerek pek bir şey kazanılmıyormuş bende bu doğrultuda düşünürüm risk almadan kazanç elde edilmez.
[quote=LaNCe;75561]anladım demekki gün içi 20-30 tur dönerek pek bir şey kazanılmıyormuş bende bu doğrultuda düşünürüm risk almadan kazanç elde edilmez.[/quote]
Yooo esas parayı gün içi de kazandım.Gün içi de çok kazandım.Ama gece de kazandım.Hertürlü kazandım.İkisi de farketmiyor.Ama gün içi de çok kazandığım oldu.Özellikle geceleri açılışta kaybettiğimde onları telafi ettiğim gün içi alsatla çok oldu.Özellikle fed faiz kararlarında hep geceden kayettiklerimi alsatla kazandım.açılışta 3600 puan gap yiyip akşama portföyü artı yaptığımı hatırlıyorum.Vob 60000 di ozaman.
[QUOTE=VOBiX;75557]İlk voleyi e muhtırayla haftasonu vurmuş. Yine bir gece de 54binTL kaybetmiş.
Benim gördüğüm de eğer gapleri doğru yönde yaklamayı becerebilriseniz asıl para geceden sabah kazanılıyor. 600 puan gap geliyor 200-300 puan sıkıştıryorlar sonra.[/QUOTE]
bende bunu demek istemiştim gün içi trade yapmanın yazı tura atmaktan farkı yoktur uzun vadede kazanmak imkansıza yakındır..
[quote=mbm;75534]geceye kısa girdim.......
içimden geldi.....
dow ralli yapsında kessinler cezayı......[/quote]
bende dunden berı kısadayım, hiç dokunmadım...
[QUOTE=kegen;75562]Yooo esas parayı gün içi de kazandım.Gün içi de çok kazandım.Ama gece de kazandım.Hertürlü kazandım.İkisi de farketmiyor.Ama gün içi de çok kazandığım oldu.Özellikle geceleri açılışta kaybettiğimde onları telafi ettiğim gün içi alsatla çok oldu.Özellikle fed faiz kararlarında hep geceden kayettiklerimi alsatla kazandım.açılışta 3600 puan gap yiyip akşama portföyü artı yaptığımı hatırlıyorum.Vob 60000 di ozaman.[/QUOTE]
anladım her periyotta yönü tahmin ederim diyorsun..şansın bol olsun..:rolleyes:
[QUOTE=teo;75564]bende dunden berı kısadayım, hiç dokunmadım...[/QUOTE]
Hoşgeldiniz.
Endekse geri dönüş mü var? Yoksa yine dolar mı?
[B][COLOR=red]Kriz aracıları tepeden vurdu...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
Borsanın en büyüklerinden Ak Yatırım tüm şubeleri kapatıyor. Yapı Kredi ve Fortis ise küçülüyor.
[URL]http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/123405-Kriz-aracilari-tepeden-vurdu.aspx[/URL]
[quote=SEYYAH;75567][B][COLOR=red]Kriz aracıları tepeden vurdu...[/COLOR][/B]
Borsanın en büyüklerinden Ak Yatırım tüm şubeleri kapatıyor. Yapı Kredi ve Fortis ise küçülüyor.
[URL]http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/123405-Kriz-aracilari-tepeden-vurdu.aspx[/URL][/quote]
Onlar herşeyi hakediyor.Namıssızlar.Batarsa batsınlar.Hala 50 lira aidat kesmeyi biliyorlar bankamatik kartlarından akbank yada yapı kredi.Bunlara haktır herşey.Krizmiş falan filan.
[quote=LaNCe;75563]bende bunu demek istemiştim gün içi trade yapmanın yazı tura atmaktan farkı yoktur uzun vadede kazanmak imkansıza yakındır..[/quote]
Ama gece pozisyonda oturmakda risklidir, para yönetimini yanlış yaparsanız pozisyon sizi batırabilir.
bu günkü güçlü duruşumuzun nedeni belli oldu sanırım biz kapandıktan sonra avrupa borsalarının toparlanacağını bilen babalar İMKB yi salmadı aşağı.bu yönümüzün yukarı olduğunu göstermez genelde böyle güçlü duruştan sonra borsamız yükselir ama tam tersi olduğu dönemlerde olmuştur..ben sistem doğrultusunda trade yaptığım için yön tahmini yapmam yukarı gider aşağı gider beni hiç ilgilendirmez al derse alırım sat derse satarım.çünkü biliyorumki uzun vadede kazanacağım.en azından istatistiksel olarak vob açıldığından beri sistemlerin çoğu kazandırmış.İMKB nin doğası gereği kazandırmayada devam edecektir diye düşünüyorum..
[QUOTE=LaNCe;75570]bu günkü güçlü duruşumuzun nedeni belli oldu sanırım biz kapandıktan sonra avrupa borsalarının toparlanacağını bilen babalar İMKB yi salmadı aşağı.bu yönümüzün yukarı olduğunu göstermez genelde böyle güçlü duruştan sonra borsamız yükselir ama tam tersi olduğu dönemlerde olmuştur..ben sistem doğrultusunda trade yaptığım için yön tahmini yapmam yukarı gider aşağı gider beni hiç ilgilendirmez al derse alırım sat derse satarım.çünkü biliyorumki uzun vadede kazanacağım.en azından istatistiksel olarak vob açıldığından beri sistemlerin çoğu kazandırmış.İMKB nin doğası gereği kazandırmayada devam edecektir diye düşünüyorum..[/QUOTE]
Güçlü durusun sanki baska bır sebebi var, ımf gibi.
Pazartesi bir açıklama, el sıkışma falan olabilir.
İMKB'de öğle tatili kalkıyor
İMKB'den krize karşı şok önlemler geliyor. Sefer Yüksel'in haberi
23 Ocak 2009 Cuma, 17:14
[IMG]http://www.haberturk.com/2009/01/23/resim/manset_ic_123394.jpg[/IMG]
Krizden dolayı düşen işlem hacimlerini artırmak ve dünya borsalarıyla entegrasyonu daha da sıkılaştırmak için İMKB öğle tatili kalkıyor ve seans süresi uzatılıyor. Bu uygulamayla krizden ağır darbe alan aracı kuruluşların da biraz olsun nefes alması hedefleniyor.
Global piyasalarda yaşanan krizin en fazla vurduğu sektörlerin başında gelen aracı kuruluşlar, krizde ayakta kalabilmek için çıkış yolları arıyor. Likidite sıkışıklı dolayısıyla işlem hacimlerinin dip yaptığı sektöre nefes aldırmak için Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği’nin (TSPAKB) ve İstanbul menkul Kıymetler Borsası (İMKB) yönetiminin kolları sıvadığı ve işlem hacimlerini artırmak yapılan çalışmaların sonuna gelindiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, TSPAKB ve İMKB yönetimi kriz ortamında işlem hacimlerini artırmak ve sektöre biraz olsun nefes aldırmak için İMKB’de öğle tatilini kaldırmayı planlıyor. Buna göre, İMKB’de her gün 12:30-14:00 saatleri arasında verilen bir buçuk saatlik öğle tatili kalkacak ve bu saatlerde de işlem yapılabilecek. Uzmanlar, İMKB’nin benzer borsaları yakalamak için bu adımın artık zorunlu olduğunu belirtiyor. Bilindiği gibi yurtdışı borsalarda öğle tatili bulunmuyor.
[B]AMAÇ DÜNYA BORSALARINA ENTEGRASYON[/B]
Krizden dolayı düşen hacimleri artırmak için alınan bir başka önlem ise saat 17:00 kapanan seansı saatini uzatmak. Global piyasalarda son dönemde yaşanan gelişmeler ve dünya borsalarının artık neredeyse tek borsa gibi hareket etmesinden dolayı, İMKB’nin artık dünya borsalarına daha da entegre olması için seans süresinin uzatılması gerektiği belirtiliyor. Bilindiği gibi İMKB, ABD borsaları açıldıktan sadece 30 dakika sonra kapanıyor. Edinilen bilgilere göre, ilk planda İMKB’nin kapanışının Türkiye saatiyle saat 19:00’da kapanan Avrupa Borsaları ile aynı saate uzatılması.
Uzmanlar, yabancı payının yüzde 70’e yakın olduğu İMKB’de bu adımın işlem hacimlerini artıracağını ve bunun zor durumda olan aracı kuruluşlara da biraz olsun nefes aldıracağını belirtiyor.
[QUOTE=Sunrise;75569]Ama gece pozisyonda oturmakda risklidir, para yönetimini yanlış yaparsanız pozisyon sizi batırabilir.[/QUOTE]
belli başlı göstergelere bağlı kalarak geceye pozisyonda kalırsanız ve dediğiniz gibi para yönetiminide doğru yaparsanız uzun vadede kayıp yaşama olasılığınız çok düşüktür..
geyikler...topiğe
Ooooooooo neeeeeeeeeeeeeee xauusd : 902 !!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Yeni avatarım mükemmellik derecesinde mesaj yoğunluklu..."Kurda kuşa yem olmak isteyen varsa beklerim" - İmza: Kuşkurt
[quote=kegen;75568]Onlar herşeyi hakediyor.Namıssızlar.[B]Batarsa batsınlar.[/B]Hala 50 lira aidat kesmeyi biliyorlar bankamatik kartlarından akbank yada yapı kredi.Bunlara haktır herşey.Krizmiş falan filan.[/quote]
bende batsınlar diyeceğim ama orada maaşla çalışanlar ortada kalır.yoksa faizle şunla bunla kan emiyorlar zaten bankaları vasıtasıyla 3-5 aracı kurum şubesi kapatsalar zerre kadar üzülmem.ama işte dediğim gibi maaşla çalışanlar ortada kalıyor.o kötü.
hamdolsun kriz bizi teğet geçiyor.ne ben gemicik sahibi olabildim ne de çevremde gemicik sahibi olan eşim dostum var.ne ben CEO olabildim genç yaşta ne çevremdeki arkadaşlarımdan CEO olan var.
ama bakıyorsun tayyip amcanın damadı daha 32/33 yaşlarında sanıyorum koca ÇALIK grubuna CEO.yine bakıyorsun tayyip amcanın oğlu yine sanıyorum 32/33 yaşlarında gemicik sahibi.hepsi tesadüf herhalde.insan kötü şeyler düşünmek istemiyor.ne de olsa bunlar KATIKSIZ MÜSLÜMAN.
öte tarafta soracaklar hesabını.bunlar dünyasını şaşırmış, ahiretini unutmuşlar bana göre.
[QUOTE=Sunrise;75572]İMKB'de öğle tatili kalkıyor
İMKB'den krize karşı şok önlemler geliyor. Sefer Yüksel'in haberi
23 Ocak 2009 Cuma, 17:14
[IMG]http://www.haberturk.com/2009/01/23/resim/manset_ic_123394.jpg[/IMG]
Krizden dolayı düşen işlem hacimlerini artırmak ve dünya borsalarıyla entegrasyonu daha da sıkılaştırmak için İMKB öğle tatili kalkıyor ve seans süresi uzatılıyor. Bu uygulamayla krizden ağır darbe alan aracı kuruluşların da biraz olsun nefes alması hedefleniyor.
Global piyasalarda yaşanan krizin en fazla vurduğu sektörlerin başında gelen aracı kuruluşlar, krizde ayakta kalabilmek için çıkış yolları arıyor. Likidite sıkışıklı dolayısıyla işlem hacimlerinin dip yaptığı sektöre nefes aldırmak için Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği’nin (TSPAKB) ve İstanbul menkul Kıymetler Borsası (İMKB) yönetiminin kolları sıvadığı ve işlem hacimlerini artırmak yapılan çalışmaların sonuna gelindiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, TSPAKB ve İMKB yönetimi kriz ortamında işlem hacimlerini artırmak ve sektöre biraz olsun nefes aldırmak için İMKB’de öğle tatilini kaldırmayı planlıyor. Buna göre, İMKB’de her gün 12:30-14:00 saatleri arasında verilen bir buçuk saatlik öğle tatili kalkacak ve bu saatlerde de işlem yapılabilecek. Uzmanlar, İMKB’nin benzer borsaları yakalamak için bu adımın artık zorunlu olduğunu belirtiyor. Bilindiği gibi yurtdışı borsalarda öğle tatili bulunmuyor.
[B]AMAÇ DÜNYA BORSALARINA ENTEGRASYON[/B]
Krizden dolayı düşen hacimleri artırmak için alınan bir başka önlem ise saat 17:00 kapanan seansı saatini uzatmak. Global piyasalarda son dönemde yaşanan gelişmeler ve dünya borsalarının artık neredeyse tek borsa gibi hareket etmesinden dolayı, İMKB’nin artık dünya borsalarına daha da entegre olması için seans süresinin uzatılması gerektiği belirtiliyor. Bilindiği gibi İMKB, ABD borsaları açıldıktan sadece 30 dakika sonra kapanıyor. Edinilen bilgilere göre, ilk planda İMKB’nin kapanışının Türkiye saatiyle saat 19:00’da kapanan Avrupa Borsaları ile aynı saate uzatılması.
Uzmanlar, yabancı payının yüzde 70’e yakın olduğu İMKB’de bu adımın işlem hacimlerini artıracağını ve bunun zor durumda olan aracı kuruluşlara da biraz olsun nefes aldıracağını belirtiyor.[/QUOTE]
Eğer gerçekleşirse güzel olur. En azından öğle gapı olmaz vadeli de öğle arası artistik hareketler yapamaz. .lelele.brv.dng
[quote=Astatin;75576]Ooooooooo neeeeeeeeeeeeeee xauusd : 902 !!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D[/quote]
ustad usd-ytl için ne düşünuyorsun