ziestem sat üreteyor..son 1.5 dakşka
Printable View
ziestem sat üreteyor..son 1.5 dakşka
63050 sistemsel şort
makası koruması enteresan..
şu anda FEDtüm dünya piyasaları ile resmen dalga geçiyor kınalı guzum
usd ye mudahale edip euro ve diğer para birimlerini bombalıyor
diğer yandan ons üzerinden spekülatif teminat sağlıyor
verileri abd menşeili yatırım fonlarına tüyo olarak önceden veriyor bu batmaya yakın olan şirketler para kazansında batmasın guzum anca sen baş edersin bu deyyuzla:)
5-15-20-30 dk satta, 60 hala alda...60 çok ayıp ediyo patronaj...
Bu arada MATLAB a ihtiyacım var..anladınız ne demek istediğimi tahmin ediyorum
EUR/USD haftalık grafikte Haziran'dan bu yana gelen desteği kırma denemeleri yapıyor. Bugün çok önemli olabilir. Long'cular çok dikkatli olmalı....
[QUOTE=Strategist;171476]
Medyada sıkça kış rallisinden bahsediliyor. Ben bunu göremiyorum. Eğer önümüzdeki günlerde Dow 10.521'i geçebilirse belki hakikaten kış rallisinden söz edilebilir. Ancak ondan sonra piyasaya yeni alıcılar girer. Belki ondan sonra taxi sürücüsü ve temizlikçi hanım hisse alır. Belki de zaten çoktan almışlardır.... Bir dahaki sefer berbere gittiğinizde bir araştırın...[/QUOTE]
Bizdeki simitçi ile çayı orada taksici ile temzlikçi hanıma denk geliyormuş demek:D
:) sabah deli gibi şortlama isteği vardı bende.....450 gibi....yapmadık...sistemi bekledik...way ** :) disiplin disiplin..tamam tamam..disiplin...:)
[quote=VOBiX;171507]Bizdeki simitçi ile çayı orada taksici ile temzlikçi hanıma denk geliyormuş demek:D[/quote]
Berberde ise farklılık yok. Orada da insanların saçları uzuyor demek. .dng
şşşşşşşşş MATLAB diyorum..kime diyorum...hiç duyuyolarmı bak...
tırsak ve dayak yemiş bir ayu olarak gördüğüm makas beni cezbetmekte.. ama dayak yemekten tırsıyooore...dng.dng
[quote=VOBiX;171507]Bizdeki simitçi ile çayı orada taksici ile temzlikçi hanıma denk geliyormuş demek:D[/quote]
walla benim tanıdığım tüm serbest meslek ve hatta tüm meslek erbabları, borsaya baya bir saydırıyor:p:p nassı yani endeks 200000 mü olacka şinci ...ehuheheeh