[quote=Astatin;171511]şşşşşşşşş MATLAB diyorum..kime diyorum...hiç duyuyolarmı bak...[/quote]
Emule'a girdim. Matlab dedim. 4,67 GB'lık bir versiyonunu buldu hemen. Oradan indirebilirsin...
Printable View
[quote=Astatin;171511]şşşşşşşşş MATLAB diyorum..kime diyorum...hiç duyuyolarmı bak...[/quote]
Emule'a girdim. Matlab dedim. 4,67 GB'lık bir versiyonunu buldu hemen. Oradan indirebilirsin...
hulam, şu eurusd de olmasa psiokolim çökecek ama..du bakalım..
63.150 den.uzun gittim.
takozlar parçalansın, kamalar saplansın...parite 1.20 olsun istiyorum annıyormusunuz
[IMG]http://www.vobmatriks.com/4ara_eurusd_haf.png[/IMG]
60 bin altından long olupta halen taşıyan forumdaş varmı aramızda?
acaba kendi basima corapmi oruyorum.:confused:
[quote=YAVUZHAN;171524]60 bin altından long olupta halen taşıyan forumdaş varmı aramızda?[/quote]
58,400 2 tane alıp 63.100 kadar taşıdım.. Şimdi longum 63,600 seviyesine gelcekk.. :D
[quote=tutku;171525]acaba kendi basima corapmi oruyorum.:confused:[/quote]
Stop'un yakındaysa hiçbirşey olmaz. Stop çalışırsa short'larsın...
dünya aşırı satış bölgesinde geziyor.
biz sağasağlam ayaktayık. en büyük imkb. :)))
şortlar kapamamak için dişlerini sıkıyordur şimdi.
DSI sol tarafta görünüp bi böh dese noolur merak ediyorum. :D
Yavızhan,
Dün gece rüyamda altı dene sayı gördüm... :) yırtarım sanırsam bu hafta..
Can Barslan'ın Hikayelerinden ;
Sokaklarda yaşayan dilenci Adam yılbaşı çekilişi öncesi rüyasında ak saçlı nur yüzlü dedeyi görür ve dede ona 7 haneli bir sayı söyler..adamımız bunu piyangonun çıkacağı numara olarak yorumlar amma cebinde 5 kuruş parası yoktur...elinde bıçakla gider bir bakkalı soyar, sonra efil efil o numaralı bileti aramaya başlar... amma polis bunu yakalar... tutuklanır..hapse girmeden önce bir fotoğraf çekilinilirya ABD filimlerinde...adamımızı da fotograf çekmek için kabine alırlar ve eline de sabıka numarsı yazan tahtayı tutuşturuurlar...adama rüyasında nur yüzlü dedenin söylediği sayı meğersem sabıka numarasıymış....ehueheueueueehe
herkes kendisi için bir mesaj çıkarabilir...
Hayvan soylarının molotof attığı otobüste yaralanan kız, bugün vefat etmiş. Hak hukuk dediğiniz şey insanlara uygulanır. Bu tip eylemler yapan hayvansoylarına karşı her şey mübah...ama herşey
[QUOTE=Astatin;171511]şşşşşşşşş MATLAB diyorum..kime diyorum...hiç duyuyolarmı bak...[/QUOTE]
Neeeeeeyyyyy?
Sessiz çalışıyor dmedin mi Çelik?