herkese hayırlı kazançlı haftalar diliyorum.lelele
Printable View
herkese hayırlı kazançlı haftalar diliyorum.lelele
[QUOTE=Astatin;171538]Hayvan soylarının molotof attığı otobüste yaralanan kız, bugün vefat etmiş. Hak hukuk dediğiniz şey insanlara uygulanır. Bu tip eylemler yapan hayvansoylarına karşı her şey mübah...ama herşey[/QUOTE]
dikkat edilirse herşey planlı ilerliyor , yalnız bu molotof kokteyli atan vatandaşlarımızın düşünmediği şey ilerde kendileri için daha kötü bir ortamın oluştuğu. yazık ki tüm halk için kötü bir ortam oluşacak , yanı sanıldıgı gibi bi taraf için iyileşmeden ziyade grublaşmaya başlanıyor yavaş yavaş.. ilersi için olacaklar belli az çok , bugune kadar verilen zaiyatların yanı sıra cok daha fazlası iki taraftanda verilecek gibi.. ama bu süreç içerisinde iran ve suriye de işgal edilecek kaynaklar yetmezse tr ye geçecekler gibi şimdilik ortam hazırlanıyor sanırım.. Allah sonumuzu hayır etsin , yazık ki çok yazık .. ülkede düzenlenmesi gereken çok şey var çoookk en başta adalet sistemi.
[quote=Astatin;171532]Yavızhan,
Dün gece rüyamda altı dene sayı gördüm... :) yırtarım sanırsam bu hafta..
Can Barslan'ın Hikayelerinden ;
Sokaklarda yaşayan dilenci Adam yılbaşı çekilişi öncesi rüyasında ak saçlı nur yüzlü dedeyi görür ve dede ona 7 haneli bir sayı söyler..adamımız bunu piyangonun çıkacağı numara olarak yorumlar amma cebinde 5 kuruş parası yoktur...elinde bıçakla gider bir bakkalı soyar, sonra efil efil o numaralı bileti aramaya başlar... amma polis bunu yakalar... tutuklanır..hapse girmeden önce bir fotoğraf çekilinilirya ABD filimlerinde...adamımızı da fotograf çekmek için kabine alırlar ve eline de sabıka numarsı yazan tahtayı tutuşturuurlar...adama rüyasında nur yüzlü dedenin söylediği sayı meğersem sabıka numarasıymış....ehueheueueueehe
herkes kendisi için bir mesaj çıkarabilir...[/quote]
hayır olsun patron.
bende dün bir gazetede 1993 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 6 milyarı kazanan talihliyle yapılan röportajı okudum..
şuan çalıştığı torna tezgahında yapılmış röportaj..para suyunu çekmiş,en başa dönmüş yeniden..
milli piyango büyük ikramiyeleri gerçekten lanetli galiba :)
biz sayısala devam edelim :..:
[quote=Astatin;171532]Yavızhan,
Dün gece rüyamda altı dene sayı gördüm... :) yırtarım sanırsam bu hafta..
Can Barslan'ın Hikayelerinden ;
Sokaklarda yaşayan dilenci Adam yılbaşı çekilişi öncesi rüyasında ak saçlı nur yüzlü dedeyi görür ve dede ona 7 haneli bir sayı söyler..adamımız bunu piyangonun çıkacağı numara olarak yorumlar amma cebinde 5 kuruş parası yoktur...elinde bıçakla gider bir bakkalı soyar, sonra efil efil o numaralı bileti aramaya başlar... amma polis bunu yakalar... tutuklanır..hapse girmeden önce bir fotoğraf çekilinilirya ABD filimlerinde...adamımızı da fotograf çekmek için kabine alırlar ve eline de sabıka numarsı yazan tahtayı tutuşturuurlar...adama rüyasında nur yüzlü dedenin söylediği sayı meğersem sabıka numarasıymış....ehueheueueueehe
herkes kendisi için bir mesaj çıkarabilir...[/quote]
mesaj: aşırı hırs veya istek, olayları olabilecekleri gibi değil, olmasını istediğiniz gibi görmenize nedne olabilir... nur yüzlü dede de ayıp etmiş ama yaw..gerçi adam sokaktan kurtuldu 3 öğün yemek sıcak yatağa kavuştu ama...:..::..::..: far mı özgürlük gibisi....
özgürlük nedir? tanımı çok zor..ama ne olmadığı belli.. evlerinde gıkı çıkmayan, eş baskısına dayağına sesini çıkarmayan hatta dayak atmayı eşinin hakkı olarak gören, okumak-düşünmek veya çalışmak istemeyen bu yüzden eğitim düzeyi sıfıra yakınsayan ama kaçakcılıkla v.b. kolay yaşamak isteyen, 60-70 lerin idealist-devrimci kuşağından veya filistin davasındna arakladıkları iki parmakla zefer işaretini, ağzılarından tiz-iğrenç bir ses çıkararak sağa sola gösterenlerin elinde veya kafasında olan veya olabilecek bir şey değil elbet, özgürlük...
sistem al verdi ve çarpıldı...haşırtos
[QUOTE=Kennym;171547]dikkat edilirse herşey planlı ilerliyor , yalnız bu molotof kokteyli atan vatandaşlarımızın düşünmediği şey ilerde kendileri için daha kötü bir ortamın oluştuğu. yazık ki tüm halk için kötü bir ortam oluşacak , yanı sanıldıgı gibi bi taraf için iyileşmeden ziyade grublaşmaya başlanıyor yavaş yavaş.. ilersi için olacaklar belli az çok , bugune kadar verilen zaiyatların yanı sıra cok daha fazlası iki taraftanda verilecek gibi.. ama bu süreç içerisinde iran ve suriye de işgal edilecek kaynaklar yetmezse tr ye geçecekler gibi şimdilik ortam hazırlanıyor sanırım.. Allah sonumuzu hayır etsin , yazık ki çok yazık .. ülkede düzenlenmesi gereken çok şey var çoookk en başta adalet sistemi.[/QUOTE]
"Demokratik Açılım" süreci ile hokümet düşmanlıkları kaldıracak, barışı artıracaktı ama benim gözlemlediğime göre tam tersi şekilde işliyor süreç... İnsanlar birbirinden daha fazla nefret eder oldu... Bir taraftan taş atan çocukların terörist olarak yargılanmaması için düzenleme yapılırken diğer taraftan molotoflar ile insanların öldürülmesi büyük tezat... Ben hokümet için ağır konuşmak istemiyorum onlar da bu vatanın evladı... Bu vatanın menfaati dışında bişeyi düşündüklerini de düşünmek istemiyorum ama tüm eleştirilere kulak kapayıp bir yola girdiler... Bu yol yanlış bir yol, inşallah hatalarını çabuk anlarlar...
Herkese merhaba, bol kazançlar,....
çok kişinin kellesi gidecek daver çokkk...
[quote=security;171557]Herkese merhaba, bol kazançlar,....[/quote]
her zamankinden 1 saat 35 dakika geç uyandın..:)
[quote=Astatin;171561]her zamankinden 1 saat 35 dakika geç uyandın..:)[/quote]
olsun bence iyi yapmış bişey kaçırmadı. tam tersi haftanın ilk fake'inden kurtuldu :..:
63100 SAT 63450 AL 350 puan haşırtosss :)
[quote=Astatin;171561]her zamankinden 1 saat 35 dakika geç uyandın..:)[/quote]
Hocam geç kalktığım doğru, fakat artık taktik değiştirdim, baktım ağa erken kalkanları avlıyor, bende strateji değiştirdim, 10 dan önce işlem yapmıyacam ve her gün flat olmaya özen gösterecem ve bunun için de günde min 500 puvan almam gerekli ki taktik işlesin, şu an 1340 puvan, amma bunu kontrat sayısı ile de süslemem gerekli, taktik yeni rodaj da şu anda,....