-
[quote=unlimitted;171529]dünya aşırı satış bölgesinde geziyor.
biz sağasağlam ayaktayık. en büyük imkb. :)))
şortlar kapamamak için dişlerini sıkıyordur şimdi.
[COLOR=red][B]DSI sol tarafta görünüp bi böh dese[/B][/COLOR] noolur merak ediyorum. :D[/quote]
dedi. :D
-
gol olur bence .. altındada düzeltme bitti tahminim .. ondada gol olur .. dolardan bi halt olmaz tahminim ...
-
[quote=enorton;171571]63100 SAT 63450 AL 350 puan haşırtosss :)[/quote]
ehuheheh..ben aldan sonra az bekliyorum genelde 1-2 kademe geri geliyor..ama bana da 350 haşırtos..sisteme yani:cool:
-
[QUOTE=enorton;171571]63100 SAT 63450 AL 350 puan haşırtosss :)[/QUOTE]
bende 375ten satta duruyorum şuan ama stoplatıcak gibi:(
-
[quote=YAVUZHAN;171548]hayır olsun patron.
bende dün bir gazetede 1993 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 6 milyarı kazanan talihliyle yapılan röportajı okudum..
şuan çalıştığı torna tezgahında yapılmış röportaj..para suyunu çekmiş,en başa dönmüş yeniden..
milli piyango büyük ikramiyeleri gerçekten lanetli galiba :)
biz sayısala devam edelim :..:[/quote]
Allah önce akıl fikir, sonra para verirse o lanet ortadan kalkar.
sıralama yanlış olursa, değil büyük ikramiye, karun hazinesi olsa sonuç değişmez. ;)
-
vobix patronaj buda iyiymiş .. pesimist 4 dp .. ehueuhue ::::::::::::
[url]http://www.dailymotion.com/video/x9haea_sagopa-kajmer-mozole-mirach-kurdan_music[/url]
-
[quote=enorton;171571]63100 SAT 63450 AL 350 puan haşırtosss :)[/quote]
yanlız değilsin bende 63.100den satış yapmıştım :..: 150 puanda bana haşırtos :D sistem avlama hareketleri pööh... yap bakalım yap bunların reboundu var pala beyy :..:
-
ŞU anda sis al da sata geçmesi ile birlikte gümletecem ağaya, yataya girmey kokacak valla,.....
-
Hacim yine cok düşük. makasla oynayarak sistemcileri zorluyolar
-
Bende 60 lık ardışık al ve sat üretiyor şu ana kadar, yatay görünüm hakim kompızisyona, ama gün için de bir yerede vedalaşırız bu durumla,
-
benim 5 dk lık 63325 ten satışa geçmişti ve halen satışta..
muhtemelen çarpılacak gibi oda ayrı :)
-
kapanış tahminim...68000 cibarı +_ 25 puan oynayabilir..hatta ne bileyim ABD Türkiyeye savaş açarsa 168000 bile olbiliriz..ehuuuuhhhhehehe