-
Ağanın bir yarı yol gösterip herkesin gönlünü alması lazım, mantıklı olan bu uzlaşma illede vade sonu yapılmaz, zaten bu adamların parayla işide yok, onlar için G-20 gereği düşük faiz polikasını devam ettirmek verilen talimat gereği önemli, ÖNCE BEBE, ARKADAN AĞA, SONRA PİTCH, SONRA Z. ÇAĞLAYAN, EN SONA BAŞBAKAN WİTH OBAMA, durmuşa da ayıp olmasın,
-
[quote=security;171596]Ağanın bir yarı yol gösterip herkesin gönlünü alması lazım, mantıklı olan bu uzlaşma illede vade sonu yapılmaz, zaten bu adamların parayla işide yok, onlar için G-20 gereği düşük faiz polikasını devam ettirmek verilen talimat gereği önemli, ÖNCE BEBE, ARKADAN AĞA, SONRA PİTCH, SONRA Z. ÇAĞLAYAN, EN SONA BAŞBAKAN WİTH OBAMA, durmuşa da ayıp olmasın,[/quote]
yok patronaj..bu pala DTP davasu, yurodolar, dow dax, G-20 takmıyo..taki KY'nin G noktasını bulana kadar devam edecek bence:::
-
ya ben Voborsa da tkoba ile arkadaş değilmişim.hayret..hemen oldum arkadaş... bu arada Pelinn arkadaş da uzun zamandır uğramıyo...üüwwwww...
-
[QUOTE=Astatin;171597]yok patronaj..bu pala DTP davasu, yurodolar, dow dax, G-20 takmıyo..taki KY'nin G noktasını bulana kadar devam edecek bence:::[/QUOTE]
patron janinin topiğinde dövüşüyolar .. bişey de şunlara dövüşmesinler a* .. :::
-
[quote=selçuklu;171599]patron janinin topiğinde dövüşüyolar .. bişey de şunlara dövüşmesinler a* .. :::[/quote]
gördüm..ama dövüşmeden ziyade, bir vatandaş topiği torpilliyor gibi geliyor bana..O iş Hellim lik...olur...bence..
-
bu arada, şimdi bakıyorum...haftasonu tüm forumlar karışmış...kavga hakaret gırla... demekki trned değişimi yaklaşıyor..ehuheheeh
-
[QUOTE=Astatin;171601]bu arada, şimdi bakıyorum...haftasonu tüm forumlar karışmış...kavga hakaret gırla... demekki trned değişimi yaklaşıyor..ehuheheeh[/QUOTE]
bencede pesimist bir hava var forumlarda .. üüü
-
[quote=Astatin;171597]yok patronaj..bu pala DTP davasu, yurodolar, dow dax, G-20 takmıyo..taki KY'nin G noktasını bulana kadar devam edecek bence:::[/quote]
K y nin ''ci '' noktası neyin kalmadı, dağıldı zaten, operasyonla zor bir araya getirirler, bakınsanıza adam mal verecek shrtçu bulamıyo, şaka bir tarafa memleket insanım çok ucuza gidiyor, G-20 politikaları iflas ederse eğer, coni de 4000 endex bile görebiliriz, zaten bunların birlik beraberliği oradan geliyor, aslında G-20 hep long, bunun bir anlamı var, bütün küre [COLOR=red]ky[/COLOR] si shrt, küre shrt oldukça bunlar para dağıtıyorlar, yani dünyada para arzı fazla ve her geçen gün de artıyor, diğer yönden dünyada emtiadan çok para var, o yüzden en kıt lardan altın parayı en çok emiyor, bunu diğer emtialar takip edecek,
-
[QUOTE=selçuklu;171602]bencede pesimist bir hava var forumlarda .. üüü[/QUOTE]
pesimist deyince aklıma sagopa geldi bir pesimistin gözyaşları.dinlim bari:)
-
Son durumda 10 dk long, teyit var
60 long, teyit yok,
-
PY nin shrt olması için 63144 ün kırılması gerekli, bunun dışındakler yaty ve long olarak algılnmalı, 63144 kırıldığında 62200 leri konuşuruz, 60 lık indiğimi yarıdan çevirmeye çalışıyor G-20 ci ve Blançocu ağa,......usul usul yapıyor,
-
[QUOTE=Astatin;171600]gördüm..ama dövüşmeden ziyade, bir vatandaş topiği torpilliyor gibi geliyor bana..O iş Hellim lik...olur...bence..[/QUOTE]
o vatandaş bence haklı abi... neyse ben de polemik yaratmayayım şimdi :)